Video: Contouring with fluid makeup

Heisann. Nå har jeg endelig tatt meg tid til å filme og redigere en video til dere. I det siste har jeg vært veldig opptatt med jobb og skole, som derfor er grunnen til at jeg ikke har blogget. Håper denne videoen gjør opp for det! Jeg pleier vanligvis å konturere med pudder-produkter, men valgte å prøve ut i flytende på video. Var veldig gøy at resultatet ble veldig fint og naturlig allerede første gangen. Så jeg tror at dette er noe alle sammen kan få til så lenge man bruker tid til å trykke produktet inn. I videoen forklarer jeg litt småting underveis, så bare følg med på den så får dere kanskje svar på det dere eventuelt lurer på, hvis ikke så er det bare til å spørre♥ 

Foundationen jeg bruker her koster 470, og concealeren 290. Concealeren er jo egentlig relativt normal i pris, men foundationen går jo det selvfølgelig an å finne i billigere pris, som for eksempel clarins eller sensai. Dette vil jo også bli et billigere alternativ istedenfor å bruke 600+ på paletter. Disse varierer jo selvfølgelig i pris ettersom hvilke merke det er, men det hender jo ofte at man også bare bruker to av fargene som er i palettet. Derfor ville jeg anbefalt å heller bare bruke flytende foundations eller concealere. Dette er bare et lite tips! Kosten koster 205 kr, og den er super-god og behagelig!! Anbefales! 

♦Concealer fra Guerlain- Precious light, (00)
♦Foundation fra Guerlain- Terracotta, joli teint (Ebony)
♦Foundation kost fra Nilens Jord (#102)Her er et lite bilde dere kan se på hvis dere har en annerledes form.

PS. Hvis dere har noen andre ønsker om fremtidige videoer, så er det bare til å pøse på med forslag!

BestFriend tag - videoHEI! Her er en video som meg og bestevenninen min Silje spilte inn da jeg var hjemme i jul. Tenkte det kunne være litt gøy med en video jeg aldri har lagt ut før, nemlig "best friend tag", forklarer litt hva det går ut på i videoen. Enjoy! 

Mitt rom i USA - VideoHeisann! Her har dere Room Touren av rommet mitt i USA som jeg snakket om at jeg skulle legge ut for dere. Jeg virkelig bare elsker rommet mitt her nede, er veldig koselig. Håper dere liker videoen!

Bare minerals

Er det noe jeg virkelig har blitt forelsket i når det kommer til sminkeprodukter så er det Bare Minerals! Jeg har brukt det nå i 6 mnd, så har brukt det den tiden mens jeg har vært i USA. Jeg fikk en starter kit med bare minerals fra mine to søstre. Oppi den fikk jeg med 4 Bare Minerals produkter i fargen medium, så jeg har en nr 20, en nr 25, en som heter "warmth", som jeg bruker som rouge, og også en som er veldig lys, "orginal mineral veil". Den siste bruker jeg bare som en finish. Du får også en primer med, som faktisk var overraksende bra! Og også 3 koster, en stor, en liten og en foundation kost. Denne pakken har en verdipris på 1000kr, men det går jo også ann å kjøpe en og en, som jeg vet man kan få kjøpt på sartor på Fredrik&Louisa, der skal de ha fått inn masse nytt fra Bare Minerals. 

Jeg har slete veldig mye med kviser, spessielt i begynnelsen av året mitt i USA. Jeg fant heller aldri den "perfekte" foundationen som både dekket alt og ikke ble oljete på huden. Når jeg prøvde Bare Minerals da, fant jeg ut at den oppfylte begge kravene mine. Den dekker fantastisk bra, og blir ikke oljete i det hele tatt. Jeg har ikke så veldig mye kviser nå lengre, fordi at jeg begynte på noen p-piller som gjorde at de gikk vekk etter noen måneders tid, men alikavell har jeg fortsatt masse arr, men disse produktene dekker altså dette også. Derfor anbefaler jeg dere som har det samme problemet som meg, eller som bare er ute etter et nytt produkt, til å prøve ut dette. 

For å snakke litt om selve produktene så er de helt naturlig og er laget mineraler fra stein og jord. Dette produktet passer veldig godt for de med sensitiv hud og som reagerer på mye. 

Her la jeg også til en video som jeg lagde i full fart for å vise dere resultatet etter påføring. Etter mine meninger er dette et veldig bra produkt som jeg virkelig annbefaler, er i alle fall det beste produktet jeg noen gang har prøvd! 

Lauren Curtis
Heisann fine dere. Må bare få annbefale dere alle å ta en titt på videoene til youtuberen "Lauren Curtis"! Har sett på videoene hennes en stund nå, fulgt henne på andre sosiale medier og fått masse gode tips. Hvis dere er glad i å se på slike videoer, kommer dere til å kose dere med disse. Kanskje du har sett henne før på youtube, for hun er veldig populær der. Enjoy! 

I dag er planen min å være med fine Kristine. Har tatt med meg kameraet, så håper på at det blir noen bilder. Vi har planer om å feire 18års dagen hennes, som hun egentlig hadde i forrige uke, så vi har planer om å spise et sted. Er lenge siden jeg har spist ute nå, men jeg tror jeg fortjener det etter så mye trening. Som sagt, så er det viktig å belønne seg innimellom også, det synes i alle fall jeg! Vi snakkes senere♥

Sminkevideo


Ta på 1080p for bedre kvalitet 

God morgen! Beklager for fraværet igår, men dagen igår tilbringte jeg på sykehuset sammen med farmoren min. Det er ingenting farlig heldigvis, men tror de kalte det for komprosonsbrudd eller noe lignende. Hun har nemlig slete med ryggen i litt over en uke, så jeg er glad for at jeg brukte dagen min med henne i går. Skal kanskje opp der i dag også, så det er ikke sikkert jeg vil få muligheten til å blogge i dag, men jeg håper det går fint. Også har dere jo en video dere kan "kose" dere med mens jeg ikke blogger. Dere får i alle fall ha en fin dag videre!  

No mirror makeup challenge - video

På tide med video ja! Føler bloggen blir mye gøyere med engang det popper fram videoer av og til. Denne gangen prøver jeg noe jeg nemlig aldri har prøvd før, no mirror makeup challenge. Hva det går ut på, selvom det egentlig er ganske tydelig, får dere vite i videoen. Jeg tenker også på å lage en "bloopers" eller "fail" fra denne videoen, for det er MANGE. Orginalen varer i 12 minutter, og jeg har kuttet denne ned til 5, og da er det klart at det er noen småfail iløpet av innspillingen, men vi får se hva jeg bestemmer meg for. Håper dere liker videoen folkens!


Ta på 1080p for bedre kvalitet på videoen.

Room tourHeihei. Det ble visst enda en video på dere! Er veldig dårlig av meg at jeg enda ikke har komt med innkjøpene fra IKEA, noe som jeg egentlig burde gjort før jeg publiserte dette innlegget. MEEEN! Dere vet jo ikke hva som er nytt og ikke, eller ihvertfall noen av dere vet ikke det. Jeg skal be pappa skjerpe seg å sette sammen det nattbordet mitt sånn at dere kan få se innkjøpene. Men det som er litt kjipt, er at jeg har kjøpt enda mer en det som er på bildet.... Jaja, la gå. Også må dere være så snill og overse alle de gangene jeg får fingrene på kameralinsen, hehe. Håper dere liker den litt annerledese måten jeg har valgt å redigere videoen på!

TyrkiaHeisann! Nå er videoen endelig her. Har hatt den klar i to dager no, men har ventet til det øyteblikket jeg ikke har noe spessielt å blogge om, som nå. I dag har jeg vært ute i gummibåt sammen med Lisa og Madelen, noe som var superkjekt. Og i morgen skal jeg på kino og fridays sammen med Vilde og Silje, men mer om det kommer i morgen. Håper dere liker videoen og at dere får en fin kveld. Snakkes! Hva synes dere om videoen?

My morning routine


Her er den, kom faktisk fortere ut enn forventet. Håper dere liker den, legg gjerne igjen en kommentar om hva dere synes!Video på vei!

Heisann og god morgen. Jeg har akuratt filmet inn en ''rutine video'' som jeg holder på å laste inn i movie maker nå. Håper videoen blir bra og at den kommer så snart som mulig, tar jo litt tid å laste den opp på youtube som dere sikkert vet, så jeg skal prøve å få den lastet opp iløpet av dagen. Ha en fin dag alle sammen!


Svar på spørsmål

''Hvordan redigerer du bildene dine?'' Var et spørsmål som jeg fikk. Jeg tenkte at istedenfor å ta mange bilder og lage et innlegg med bilder så kan jeg heller bruke screen-o-matic og heller vise det på video. Slik pleier jeg å redigere bildene mine når det er bokeh i bakgrunnen. Jeg syns bokeh-bakgrunnen blir mye finere når jeg redigerer bildene mine sånn! Håper dere skjønte hva jeg mente og at dere liker videoen.


Litt dårlig kvalitet, men dere ser ihjallefall hva jeg gjør!
 

Hva synes dere om videoen? 
 

Telttur


Lånt fra Silje sin blogg

Den 30. mai var meg, Silje, Kinga, Andreas, Ruben, Sander og Endre på telttur. Vi tok å kjørte en båt ut på en øy og la til telt, grillte og koste oss masse. Jeg hadde ikke med meg kamera, så er glad for at Silje tok seg tid til å lage en video, håper dere liker den. Hva syns dere om videoen? 
 

Sangvideo/ OneRepublic - SecretsEndelig fikk jeg lagt ut en ny sangvideo, er litt treg når det kommer til sånne ting, men her er den i alle fall. Håper dere liker hva dere ser og hører og håper dere kommer med en tilbakemelding, hadde blitt kjempeglad da! 


Hva syns du? 

 

It's all about the music

Heisann! Nå har jeg spilt inn en sangvideo til dere. Nå gjenstår det bare å lage en video til den sånn at det blir gøyere å se på videoen. Jeg vet ikke helt når jeg skal få tid til å filme og redigere osv, siden det kommer til å bli litt hektisk nå fremover, men skal prøve så godt jeg kan. Til dere så lurer så har jeg spilt inn Secrets - One Republic, den er så fin! 

Og dere som er oppdatert på twitter har sikkert fått med seg at folk har kommet opp i eksamen, og siden jeg er så heldig som jeg er så kom jeg opp i matte... Må bare tenke positivt så håper jeg at det skal gå bra, men hadde egentlig håpt på å komme opp i norsk. I morgen etter skolen skal jeg til Kristine Emilie og da skal vi spille og synge litt, blir sikkert like koselig som sist gang! Men nå skal jeg sitte meg ned å skrive jobbsøknad, snakkes folkens!
Gleder du deg til videoen kommer? Hva kom du opp i eksamen? (Om du kom opp i noe da!)

 

SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1 - VIDEO


Håper dere liker videoen!

Sikkert litt kjedelig å se med tanken på at den varer så lenge! Men håper dere liker videoen og at dere ikke blir sur for at det tok litt tid. Men del 2 kommer når jeg er kommet hjem fra syden, som vil si om ca 1 uke++. 

Hva synes du om videoen? 

Julegaver 2012 - VIDEOHei, her er videon jeg har snakket om. Jeg ble kjempefornøyd med julegavene mine i år! Håper dere liker videoen. Har du noe av det samme? Hva synst du om videoen?

Last Kiss - Cover by me (Hjemmelaget video)


//laget av meg

Heisann! Her kommer videoen jeg har holdt på med å lage i en stund nå. Jeg har brukt lang tid på den som sagt, så jeg håper dere liker den. PS. Den delen der jeg synger når videoen er i svart/hvitt så kommer ikke sangen helt likt med videoen, redigeringen begynte å tulle seg helt. Så sorry for det, men jeg er ganske fornøyd med resten. Og det håper jeg dere også er! Jeg hadde også blitt veldig glad om dere hadde abonnert meg på youtube, om dere liker videoene mine da selvfølgelig. Men no skal jeg ikke mase mer, kos dere med videoen.

Hva syns du? 

Sangvideo - many songs in one videoVar egentlig litt i tvil om jeg skulle tørre å legge videoen ut, men nå er det gjort. Var syk når jeg spilte inn disse videoene, men jeg hadde ingenting å gjøre på når jeg spilte de inn så jeg fant ut at jeg skulle lage sangvideo til dere. Er jo mange introer i en sang, så håper dere liker sangene. Om dere har lyst å subscribe (kom ikke på ordet på norsk) meg på youtube så er det bare til å gjøre det, jeg hadde iallefall blitt utrolig glad da.

Forresten så pleier jeg jo aldri å vise meg selv når jeg synger. Jeg har tenkt å begynne å gjøre det oftere fremover fordi det blir automatisk mye gøyere å se en video da. 

Hvilken sang likte du best? Hva syns du?

VIDEO - a thousand years på gitarHeisann alle. Nå har jeg endelig giddet å lage en video til dere. Har lært meg denne nydelige sangen som er av Christina Perri på gitar. Poenget er altså ikke å synge, men å vise dere den når jeg spiller. For det er sikkert noen som lurer på hvorfor jeg synger så lavt, men det er altså bare fordi at jeg skal vite hvordan jeg skal spille + fordi jeg bare MÅ. Jeg tror jeg har tenkt å legge ut den samme bare at jeg spiller OG synger uten lyd i bakgrunnen. Håper virkelig det var verdt dette og at dere liker det, for jeg har blåe og oppskrapte finge pga all spillingen og læringen nå. Hva syns du?

Har du tips til må gjøre video?

Tideligere må gjøre video:

Denne videoen var for lenge siden med Lisa

Julie skal sove hos meg på torsdag og vi har planer om å ha en ''må gjøre video'' Men først og fremst trenger vi noen tips fra dere. Hadde vært enda gøyere om det var litt ''nyere'' tips, som kanskje ingen andre har gjort før. Det er jo en god stund til torsdag så dere har jo veldig god tid til å komme med tips.  Håper dere kommer med 3 eller fler forslag sånn at vi har litt å velge mellom!

Har du noen gode tips? 

Sminkevideo


Ble laget engang i august eller september, har bare ikke giddet å redigert den før nå

Hei og god morgen solstråler! Brukte kvelden i går på å redigere denne videoen til dere. Ble ganske fornøyd med redigeringen, men jeg ble ikke fornøyd med sminken egentlig. Følte det var veldig slurvette sminket og at jeg kunne gjort det mye bedre og finere. Men det kan vi jo ta opp igjen på en annen sminkevideo! Håper dere liker videoen

Hva synes du om videoen? 

Favoritt sminke-bruker fra youtube

Macbarbie07


Elsker videoene hennes, de er for det første kreative og hun sminker seg dødsbra! Jeg anbefaler dere å bruke noen minutter å se på henne. Hun har ikke bare sminke, men hun har også sånn høst inspirasjon, August favoritter, Hvordan lage dorothy kostyme og masse annet kreativt. Jeg får iallefall masse ny inspirasjon fra henne. Her er foreksempel en video der hun har sånn hvordan lage dorothy kostyme + masse annet:

Er ikke hun bare dødskjønn!

Jeg tenkte faktisk ganske snart å ha sminkevideo, for når jeg ser på det selv så får jeg alltid lyst til det. Også må dere huske å ta en titt! 

Vært innom henne før? Hva synes du om hun? 

Spørsmålsrunden - videoEndelig er den her! Var Julie som redigerte videoen for meg, så tusen takk til henne. Er litt flaut å se på videoen for meg, for jeg har faktisk ikke peiling på hva jeg baler med? men her er den. Og bare sånn for de som lurer så når jeg sier at bloggen min og meg selv er 10 på skalaen så bare tuller jeg. Men Julie redigerte det vekk når jeg sa at jeg bare tulla, haha, jaja! Håper dere liker videoen og tar dere tid til å se på den. for Julie brukte ganske lang tid på den!

Hva synes dere? 

Angående videoen
ps. skal love og aldri bruke arkivbilder mer.... med mindre det er nødstilfelle

Måtte ha arkivbilde fordi jeg ikke er hjemme, men er på kontoret til moren min. Men det jeg ville si var bare det at etter skolen i morgen skal jeg hjem til Julie fordi hun skal hjelpe meg og redigere spørsmålsrunden + filme den, det skal bli bra! Håper den blir så fort som mulig ferdig sånn at dere kan se den. Skal ha mer videoer, noe som jeg sier hele tiden. Men det er faktisk egentlig ganske gøyt å lage de. Eneste grunnen til at jeg egentlig hater videoer er fordi at jeg hater bergensdialekten når jeg snakker (sorry til dere bergensere) men det høres bare så sykt dødt og kjedelig ut, men jaja dere får leve med det! Det var det, vi snakkes seinere folkens!

Dolphin tale - video + bilder
Bilder + video tatt av meg, canon eos 600D

God morgen alle sammen!
Jeg hadde helt glemt at jeg fortsatt hadde den videoen fra da når en delfin kom ut her som jeg bor, noe som jeg aldri ville trodd. Noen som er faste lesere husker kanskje da jeg hadde innlegg med bilder fra delfinen. Kan legge ut noen nå også sånn visst noen ikke helt husker hva jeg mener. Men jeg syns det var dødskult at jeg fikk så bra bilder og video av delfinen med tanke på at den hoppet mye sånn at vi fikk mange sjangser. Hva synes du om videoen og bildene? 

VIDEO; innkjøp + bloopers


OBS: Failet litt da jeg skrev denne uken to ganger da jeg egentlig mente forrige uke første gangen jeg skrev denne uken...

Her er videoen jeg låvet dere. Fort ferdig og brukte bare 3 min på å legge den ut, så null stress! Håper det kommer flere i nærmeste fremtid. Hva synes du om videoen?
 

Gamle sangvideoer


Jar of hearts - cover av meg


I miss you - cover av meg

Jar of heart sangen er faktisk fra mars nå i år, men i miss you er fra 2011 en gang. Er egentlig litt flaut å se seg selv synge. Men jeg håper jeg snart kan lage nye og bedre sanger. Har dere noen tips til hva jeg kan synge?

Sverigeturen i video


Filmet og redigert av meg

Endelig kan dere få se videoen. Vet egentlig ikke helt hva jeg syns om den, altså om jeg liker den eller ikke? Men jeg kan jo ikke gjøre noe med det nå, for jeg har jo lovet dere en video. Så hadde vært kult å få høre meningene deres. Om det er bare meg som innbiller meg at den suger eller om den faktisk gjør det. Filmet fra når vi kjørte, fra Draftøland, litt småting i Gøteborg også da når søte Madelen fikk gave av meg. Håper dere liker videoen og sier hva dere synes.


Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013

 • kategorier

 • Annbefaling/tips
 • Anntrekk
 • Blogg
 • Fotografier
 • Get the look
 • Hverdag
 • Om meg
 • Reise
 • Sminke
 • Sminkelooks
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits