Et minne for livet

Heisann. Som kanskje noen av dere har fått med dere har jeg vært i San Diego fra torsdag til søndag. Var bare så ekstremt gøy, og jeg er så ekstremt takknemlig og glad for at jeg har fått muligheten til å reise til så mange fine plasser dette året, i tillegg til at jeg har fått bodd i Arizona. Vi reiste med en gruppe som heter Young Life hvor vi hadde med oss tre ledere og utenom det var vi 14 utvekslingstudenter. Når jeg fant ut at vi skulle bo på et beach house som var så og si rett ved stranden Del Mar var jeg i ekstase! Ikke nok med at det var ekstremt fint også, og at meg og Rikke fikk kapret det fineste rommet med king bed. 

Vi kom fram til huset ganske sent, fordi vi tok så mange stopp på veien, blant annet på en skole hvor vi endte opp å bli en stund i og med at de inviterte oss med på feiring til prom som de skulle ha. Det inkluderte masse vannleker og mud-fighting som var litt av en opplevelse. Det var ganske kult å ta turen innom en såpass liten skole hvor de hadde 300 studenter på. Jeg merket veldig stor forskjell, spessielt på det at vi fikk mye oppmerksomhet i og med at de ikke var vandt med å møte utvekslingstudenter fra andre land. Så det var faktisk veldig kult! Vi reiste også til LA en dag fordi det regnte i San Diego, så vi kunne desverre ikke dra å surfe, som da egentlig var en plan vi hadde. Men det var veldig gøy å besøke LA enda en gang. Vi har også vært på stranden, besøkt Conorado, som da er en "liten øy" i San Diego, hvor vi leide beach sykler og syklet rundt hele øyen. Det var definitivt min favorittdel fra turen. Jeg ble også veldig godt kjent med mange fra turen og alt i alt var det ekstremt gøy og jeg kommer aldri til å glemme den turen, var rett og slett et minne for livet! 


Gruppen vi reiste med ♥
Vi hadde også en liten prank midt i LA hvor vi kledde han ene ut som en "kjendis", endte opp med at vi hadde ca. 50 personer rundt oss som ville ha autograf og bilde med han, etter at meg og Rikke dro til oss masse attention med å skrike etter han som to små unger.  

It's been an amazing week

Overskriften sier egentlig det meste. Har vært en fantastisk uke, og som jeg skrev i mitt forrige innlegg "spring break", så skulle jeg si ja til absolutt alle tilbud jeg får om å finne på noe, noe som jeg har gjort. Endte opp meg at jeg har gjort noe hver eneste dag, og har vært en veldig vellykket spring break! Er i alle fall en minnerik uke som jeg virkelig kommer til å huske lenge. Er synd at den allerede er over! Er helt sykt å tenke på at jeg bare har tolv uker igjen av utvekslingsåret. Skal nyte de godt, og prøve å gjøre ting som jeg har hatt lyst til å gjøre lenge før det er for sent. Har en del på min bucket list, kan kanskje skrive om dette i et eget innlegg senere engang. Dette er en del av de tingene jeg har funnet på iløpet av denne uken:

* Liggebesøk
* Go karting
* Bursdagsbesøk
* Vært med venner
* Resturant
* Fisket, i selveste Arizona faktisk
* Baseball kamp
* Fått nye venner
* Bowling 
* Lagt masse norsk mat
* Kjørt bakpå en pickup truck
* Besøk i ørkenen og så solnedgangen
 Spring break

Heisann alle. Lenge siden sist nå! Jeg har det kjempe fint her i Arizona og alt går ganske bra, er helt sykt at det bare er to måneder igjen av utvekslingåret. Nå har vi spring break, og jeg har valgt å utnytte den skikkelig godt med å finne på noe hele tiden og si ja til absolutt alle planer jeg blir spurt om. Så langt har jeg gjort noe hver dag, og det går rett og slett alt for fort. Skal prøve å få blogget litt oftere, slik at dere kan være med på de siste to månedene jeg har igjen av året. Så om det er noe som helst dere lurer på, eller om dere eventuelt lurer på noe om et utvekslingår, så er det bare til å spørre. 

Rikke, blondinen, på bildet over har hatt en del problemer med sin vertsfamilie i det siste, så hun bor med meg nå til hun får tildelt en ny vertsfamilie. Hun fikk allerede tildelt en, men det var visst en familie som hun visste om fra før av og som ikke var noe for henne. Så nå har hun fått tildelt enda en til, så hun flytter nok til den familien iløpet av de neste dagene. Men inntil da, så bor hun her. Hvis det er noe dere lurer på, kan dere også spørre om spørsmål her. For selvom dette utvekslingåret har vært veldig lett for meg, så er det noen ganger man møter på situasjoner her som kan være tøffe å håndtere. Så Rikke har sagt til meg at hun er åpen for å svare på spørsmål om dere har noen.

En annen ting jeg vil si er at når man reiser på et utvekslingsår så får man mange venner. Mange venner man tror man kan stole på, men jeg vil bare fortelle dere som leser denne bloggen og som tenker på et slikt utvekslingsår at det går an å møte på feile folk, som ikke er til å stole på. Så for all del vær forsiktig på hvem dere velger å stoler på. Plutselig får dere sjokk og finner ut at enkelte folk ikke er som dere tror. Ja, jeg har opplevd en situasjon her nede som var veldig sjokkerende for meg, men jeg velger og ikke dele historien her, men bare vit at ikke alle er som dere tror.

Til syvende og sist vil jeg bare fortelle dere at jeg reiser til San Diego i slutten av April sammen med Rikke, som jeg gleder meg MAAAASSE til! Vi reiser sammen med en gruppe ledere fra noe som heter "Young Life" og en del andre utvekslingstudenter. I tillegg til dette, så kommer foreldrene mine om bare 35 dager. Gleder meg masse til å se de, men også til å vise de rundt hvor jeg faktisk har vært iløpet av dette året osv. Vi skal også reise en uke til et sted, om det blir California eller San Fransisco, vet jeg ikke. Men det kan jeg gi dere en oppdatering på når jeg vet noe mer! Snart er det jo påskeferie for dere der hjemme, håper dere nyyyyter den! 

Living the good life

..... In California sammen med vfam, Rikke og Amalie ♥  Vi kom hit i går, tiiidlig på morningen og startet dagen med en liten tur til Hollywood og besøkte dash, ettefulgt av et besøk på Venice. Der gikk vi litt rundt om kring for å se på de små butikkene som ligger der. California er et sykt fasinerende sted egentlig, har aldri sett så mange rare folk samlet på en plass før. Tror dere som har vært her skjønner hva jeg mener med det, og hvis dere en gang får muligheten til å dra her så vil dere også skjønne hva jeg mener. I dag var vi på California Adventure, var kjempe gøy! Og jeg tror vi har sett det meste de har her. Men etter et par timer der bestemte vi oss for å dra på hotellrommet for å slappe av, som endte opp med at vi sovnet i 4 timer! Senere skal vi enten bestille mat på hotellet eller dra ut å spise, vi får se.Lately in pictures

Heisann!

Er en stund som jeg har blogget nå. Så da får det heller bli en oppsumering av det meste som jeg kan komme på til nå. Forresten har jeg en gladnyhet, som er at det kun er 10 dager til jeg reiser til California igjen. Gleder meg masse! Er litt endringer i planene da, for denne gangen skal både Rikke og Amalie være med oss. Første dagen skal vi shoppe alene, andre dagen skal vi på California Adventure som på en måte er en versjon av Disneyland som kind of er for ungdommer. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, var faktisk bare en helt fantastisk følelse sist jeg var der. Og resten av dagene kommer til å gå til å besøke litt forskjellige strender igjen og shopping. Vi snakket om Hollywood, men jeg er ikke helt sikker på om det er 100% sikkert. Så i det siste har jeg vært på talent show, sett Snoop Dogg, fotball-sesongen stoppet og endte med mange skrubbsår, trent mye, gått ned 1,5 kg til, vært på teambounding, fått flere nye og gode venner, begynt å tenke å ta college år her, spist ute, vært mye med Rikke og Amalie og masse masse mer. Er helt sykt at jeg bare har 4 mnd left, er veldig trist å tenke på..

 

New InTopp #1 fra Forever 21, Topp #2 fra Forever 21, Topp #3 fra QREW, kremmer og diverse renseprodukter fra Sephora, Bare Minerals primer fra Sephora, Negleprodukter fra Forever Flawless 

Vektnedgang i USA

Heisann. 

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvordan det gikk med vekt og slikt mens jeg var i USA. Kan begynne med å fortelle at det faktisk ikke har vært et problem i det hele tatt, noe jeg faktisk trodde det kom til å bli. Jeg skrev jo før jeg reiste at det som var dumt med et slikt år var at man gikk opp i vekt, men for meg har det vært helt motsatt. Jeg fikk beskjed fra skolen min her i Bergen at hvis jeg skulle tilbake så trengte jeg ikke å ha gym, men jeg måtte gjøre en eller annen form for sport og få det skriftlig på papir at jeg hadde hatt det, istedenfor eventuelt gym. Men jeg valgte å gjøre begge disse tingene, så nå går jeg jo både på fotball og jeg har vekt trening/ weight lifting. 

Vektløfting har jeg hatt hver dag siden jeg begynte med det, nå snakker jeg altså om hver skoledag. Fordi at i USA så gjør de det sånn at man har alle fagene man har, en time hver dag. Med fotball, er det slik at de har sesong sporter, så fotball varer jo kun i tre mnd. men jeg tror det også har hjulpet veldig mye med vektnedgangen, fordi vi må komme på treningene hver dag, men mindre det er en nødsituasjon eller at man er syk. Og det er ikke mange fotballtreningene jeg har gått glipp av, unntatt nå mens jeg er i Norge. 

Jeg spiste egentlig hva jeg ville, utenom middag. Og lunsjene vi fikk med oss på skolene har for det meste inneholdt proteinbarer, frukt, skive og av og til en youghurt. Så egentlig har det kun vært middag og lunsj som har vært sunne. Jeg prøver og ikke formulere meg på en helt feil måte, for jeg har ikke vært noe spessielt sunn her nede i USA! Jeg tror det som har vært med på å gjøre vektnedgangen er det at jeg har trent ekstremt mye iforhold til det jeg har pleid å gjøre her i Norge. 

Da jeg hadde den sunnhetsprosessen min i Norge gikk jeg jo ned 8 kilo, dette var vell i Mars? Og 3 kilo gikk jeg opp igjen iløpet av sommeren. Og tilsammen til nå har jeg gått ned 13 kilo ifra det meste jeg veide. Som vil si at jeg har gått ned 8 kilo mens jeg var i USA. Før: begynnelsen av 2014 Etter: Begynnelsen av 2015


Begynnelsen av 2014


Begynnelsen av 2015

Jeg vet ikke hvor mye forskjell dere ser? Men jeg har hørt mye forskjell på spessielt mage, fjes og bein. Ikke bare det, men jeg føler også forskjell, føler meg mye bedre! 

Who doesn't love sale?


Jumpsuit >her<                                                                                                          kjole >her<


Topp >her<                                                                                                                Topp >her<


Sko >her<                                                                                                                   Kjole >her<


Som dere sikkert alle vet så har nelly salg, ikke bare lite salg heller, opptill 70%! De bildene jeg har tatt med her er i alle fall noen av mine favoritter som de har, som koster kjempe lite penger i forhold til orginalprisen. Jeg vet ikke hvor lenge de skal holde på med salget, men de har jo holdt på med det en god stund nå, så man vet jo aldri når salget stopper. Dette innlegget er forresten et sponset innlegg, så hadde blitt veldig glad om dere hadde klikket på linken under. 

Klikk på denne linken for å komme til salget, Nelly.com
Sponset innlegg, Nelly.com

I did her make-up

Heisann mine fine!
Nå har meg og Amalie nettopp hatt en lang prosess med sminking og photoshoot. Hun hadde veldig lyst at jeg skulle sminke henne, noe som var null problem, ettersom at jeg elsker alt som har med sminke å gjøre. Jeg er i grunn ikke vandt med å sminke andre, og pleier egentlig ikke å gjøre det. Men jeg ble faktisk veldig fornøyd med resultatet! Spessielt kajalen, noe som jeg såvidt klarer på meg selv engang. Jeg likte at looken var veldig naturlig, og kan brukes til mange anledninger, både som hverdag og fest. 

Primer fra Bare Minerals, Foundation fra Bare Minerals, Solpudder fra Too Faced, Concealer fra Max Factor, Øyenbrynspudder fra The body shop, Øyenskygge fra Ulta (Amerikansk), Eyeliner fra ELF, Maskara fra Clarins, Leppestift fra Isadora og sist men ikke minst Lip gloss fra Clarins.

Sommer i JanuarHei! Amalie ble med meg hjem etter skolen i dag, hun skal kanskje sove her i natt også. Er så koselig med masse besøk, spessielt når man føler seg litt ensom og trenger en venn. Derfor er jeg så ekstremt takknemlig for at jeg har gode venner som Amalie og Rikke her borte! Vi tok turen bort på Taco Bell, som ligger 2 min ifra huset, etterfulgt av QT for å hamstre inn pepsi max. Er sykt hvor varmt det er, var veldig kaldt rundt desember, men nå er varmen endelig på vei tilbake. Nå ligger vell gradene på rundt 26 sist vi skjekket. Så jeg renger med at dere der hjemme er litt sjalu, hehe. Charleigh var så smilende og glad i dag at vi måtte utnytte det til å ta noen bilder med henne. Håper dere likte bildene, også må dere ha en fin dag videre! 

In the lonely hours

*Heisann!

I går var en veldig tung dag for meg, nettopp fordi at Stella måtte reise. Hun reiste ikke hjem helt enda, men hun skulle reise litt rundt i America sammen med tanten sin før hun reiser tilbake til Tyskland. Hun reiste jo rett før jeg dro på skolen, så det var veldig trist. Heldigvis har jeg fått noen Amerikanske venner som jeg sitter med rundt i lunsjen + Amalie, så det gikk helt greit egentlig. Er ofte slik at når jeg sitter og ikke gjør noenting, at jeg lett tenker mye på henne. Men jeg prøver å gjøre så mye som mulig slik at jeg ikke trenger å gå rundt å være lei meg, det er det som er viktig å gjøre når man havner i slike situasjoner. Dagen i dag ellers kommer til å gå ut på å laste opp en ny video til dere, som mest sannsynligvis kommer iløpet av de neste dagene, gjøre litt lekser og kanskje se en film sammen med Jennifer slik at vi har noe å gjøre på. Håper alle dere der hjemme har en fantastisk dag eller natt? 

Girlsnight

Heisann♥

Nå er jeg kommet trygt frem til Arizåna. Kom egentlig i 10 tiden i går, litt senere enn forventet på grunn av som sagt at flyet var forsinket. Var så utrolig godt å se hele familien igjen og ikke minst Stella! Sov faktisk hele tiden fra New York til Arizona, så sov i sånn 5-6 timer, noe som var sinnsykt deilig. Var jo selvfølgelig ekstremt trøtt når vi kom hjem, men jeg måtte bare nyte noen timer med kun snakking med Stella før vi gikk og la oss. 

Dagen i dag har vært så sinnsykt gøy! Vi bestemte oss for å dra på shooting range, meg, Stella, Jennifer, Shayne og tanten til Stella som da er kommet på besøk. Jeg var sinnsykt redd i begynnelsen, men etter hvert følte jeg meg mer komfortbel og det var null stress. Litt kult å få prøve det ut! Er jo noe man tross alt ikke får gjort hjemme i Norge. Vi hadde også "avsluttningsbesøk" for Stella. Så vi fikk Amalie (Norge), Paula (Tyskland), Bailey (USA) og Kelly (USA) på besøk, noe som var veldig veldig koselig. Litt trist å se de si farvel til hverandre, men det var godt at vi fikk en siste kveld sammen før Stella drar. Som dere kan se under, så fikk vi også tatt litt bilder. Må faktisk bare fortelle dere noe skjønt også, hvis dere ser i bakgrunnen på bildene så er det noe Stella har brukt mye energi på. Hun lagde masse skjønne bilder med fine tekster på + hengte opp masse lys på rommet + bilder fra året. Jeg ble så rørt når jeg såg det! Var veldig søtt av henne. Hade Norge, hallo USA!

Heisann alle sammen og godt nyttår! 

Nå sitter jeg på flyplassen i New York! Jeg flydde fra Norge kl. halv ti i dag tidlig, så landet jeg i Oslo, også rett til New York etter det. Jeg har jo vært veldig nervøs for å måtte reise alene osv. Men har faktisk gått overraskende bra. Måtte jo skjekke inn bagasjen på nytt når jeg kom til New York, men gikk veldig bra det også. Flyet videre til Arizona er ca. 2 timer forsinket, så nå sitter jeg her heldigvis med internett som jeg kjøpte. 

Jeg var veldig redd for det at det skulle bli veldig tøft å reise tilbake igjen etter så lang tid i Norge omringet av venner og familie, men verken begynte jeg å grine når jeg skulle si hade til foreldrene mine, så jeg er veldig overrakset over hvor bra det faktisk har gått. Jeg var jo obs på at det kunne være litt vanskelig, det har jeg, og det var jeg fullt klar over før jeg reiste. Men dette går jo kjempe fint! Nå sitter jeg bare med masse sommerfugler i magen, gleder meg sånn til å se Stella igjen og resten av familien♥  

5 dager igjen...

Heisann♥

Disse ukene som jeg har vært her i Norge nå har gått så ekstremt kjapt, det er helt sykt faktisk. Jeg er i alle fall glad for at jeg har brukt tiden min godt til å være med både venner og familie. Men nå har jeg bare 5 dager igjen før jeg skal tilbake til Arizona, både gleder meg og gruer meg, men må ærlig innrømme at jeg gruer meg mest. Skal ta fly helt alene i 18 timer fredags morgen. Må bytte fly når jeg kommer til New York, så lurer litt på hvordan det går. Gikk jo veldig fint når jeg var sammen med Rikke, men da var vi to om det. 

Jeg har tre dager igjen sammen med Stella når jeg kommer tilbake, noe som jeg skal nyte, men samtidig blir det utrolig trist når hun faktisk drar. Jeg lurer på hvordan det kommer til å gå når jeg skal være alene i 5 måneder. Har liksom blitt så ekstremt knyttet til å ha hun der hele tiden! Vi sov jo tross alt på samme rom og var med hverandre 24/7. Men jeg er glad jeg valgte å reise såpass tidlig til Norge, slik at jeg får de tre dagene sammen med henne. 

Jeg er glad for at jeg har fått en venn livet ut. Stella er blitt både min bestevenn og søster, det forholdet vi har er ubeskrivelig, og jeg hadde helt ærlig ALDRI trodd at vi skulle bli så knyttet som vi faktisk har blitt. Vi har virkelig hatt utrolig flaks, med egentlig alt. Vi har allerede planlagt at jeg skal komme til henne i sommer, og at hun skal komme til meg igjen høstferien etter sommeren. Har ikke bare fått Stella som venn ut livet, har også fått to andre, som heter Rikke og Amalie. Jeg er ekstremt glad for at jeg har de når jeg kommer tilbake nå, de reiste jo også hjem til Norge. Jeg er 100% sikker på at vi kommer til å sees igjen etter dette året, det er ikke på tale om noe annet. Jeg skal selvfølgelig oppdatere litt osv om hvordan det går etter Stella er dratt, men håper jo selvfølgelig på det aller beste såklart. Slenger bare på litt bilder med mine nye venner livet ut.


                                        

Meg, Stella, Amalie og Rikke.
Love you guys so much! 

Winterwonderland

Bilder fra julaften

God Jul alle sammen! 

Da var julaften allerede over, og jeg føler dette året har gått så ekstremt fort, var liksom bare et halvt år siden det var sommerferie? Men jeg virkelig bare elsker julen, det er en tid man er sammen med familie, og det kommer jeg aldri til å gå lei av. Synd jeg ikke fikk feiret sammen med familie #2, men jeg er ganske sikker på at jeg skal få den muligheten igjen! Jeg er blitt såpass close med den familien, at det er null problem for meg å dra opp dit en annen jul for å feire sammen med de. Har faktisk snakket litt med de om det også. Jeg er ekstremt heldig da, for de sa til meg at når jeg kom tilbake nå etter nyttår, så skulle vi ha en liten julefeiring igjen, der hvor jeg åpner pakkene som jeg har fått fra de, jeg syns det er veldig søtt av de♥ 

Julaften var veldig koselig, som alltid. Består alltid av "kongefrokost" som jeg kaller det, besøke gravene og good middag, og selvfølgelig gaver ♥♥♥ Jeg setter ekstremt mye pris på at jeg er så heldig at jeg fikk feire jul sammen med familien her hjemme i år. Håper alle dere også hadde en fantastisk jul!
Mine to fine søstre

 

Koselig besøk

Heisann. 
I går fikk jeg besøk av min godeste Kinga, som sov hos meg fra i går til i dag. Vi lå egentlig i sengen i hele går å bare så på jul på månetoppen til langt på natt, noe som var veldig koselig. Søsteren min fra Lofoten og kjæresten hennes kom også på besøk til oss i går, så i år kommer det til å bli masse folk her i julen.

Før i dag bestemte meg og Kinga oss for at vi skulle ta oss en tur på senteret, men endte jo opp med at vi brukte 70kr for å ta bussen kun for å kjøpe big bite. Planen var egentlig å kjøpe litt julegaver, men sånn ble det ikke. Nå skal vi vell egentlig bare ligge å slaske resten av dagen. 
Litt overrasket over at jeg fikk hun med på bilder i dagHjem igjen til kalde Norge

Heisann. Som sikkert mange av dere vet så dro jeg jo hjem til Norge til jul. Grunnen til dette var vell mest fordi at jeg ville feire jul sammen med famile, og itillegg til at savnet til venner var stort. Jeg dro altså ikke hjem fordi at jeg ble kastet ut av landet, som noen trodde, haha. Men det er no godt å være hjemme igjen, selvom det er ekstremt kaldt. Jeg holdt dette jo hemmelig for venner, fordi jeg ville overraske de. Så jeg fortalte det til Kinga, for jeg tenkte hun kunne samle alle vennene mine, noe som hun fikk til. Så etter to timer innpå et mørkt rom med sims spilling, var kysten klar! Tror jeg aldri har sett en sååå syk reaksjon før, det var veldig vittig. Det var veldig rart å snakke norsk i begynnelsen, etter å ha snakket engelsk i et halvt år! Både tenket og drømte på engelsk, får no håpe dette kommer tilbake når jeg kommer hjem igjen til USA!


Veldig dårlig kvalitet fordi jeg måtte legge den ut fra mobilen
Thanksgiving 2014Heisann alle sammen. Thanksgiving var 27 november, og må bare få begynne med at det var en helt amazing opplevelse. Er noe jeg virkelig ikke kommer til å glemme. Det at vi ikke har det hjemme, og ikke feirer det hjemme gjør det bare helt spessielt at vi får være med på å feire det her i USA. Vi gikk over til grandmas hus i ca 12 tiden, og spiste kalkun, ååh, det var så godt. Minnet meg skikkelig om juletider, siden vi er vandt med å spise det hjemme rundt juletider. Det var bare helt spessielt, med tanken på måten familien var samlet. Det var veldig koselig. Dagen etterpå var det jo black friday, noe som jeg skal fortelle litt mer om i et annet innlegg, for jeg tenkte jeg kunne vise dere innkjøpene som jeg kjøpte. Jeg kjøpte egentlig ikke så veldig mye til meg selv, men kjøpte noe. Mesteparten av pengene gikk til julegaver til familie og venner. På lørdag skal vi ha "juletre-pynte-dag", aner ikke hva jeg kan kalle det, men det går i alle fall ut på at familien samles hos grandma igjen, og vi skal pynte juletreet. Gleder meg mye, blir sikkert veldig koselig! Og på mandagen skal vi på et verdenskjent christmas-play som Logan (vertsbroren) skal være med på. Dere kan se litt av videoen her "http://2014.celebrationofchristmas.org", det skal visst være veldig bra, i og med at det er verdenskjent så regner jeg med det også. Gleder meg masse! Er veldig masse å se frem til!  #utvekslingår #USA

Lately

Lokaltid, Phoenix: 21:30

Heisann alle! Har ikke vært så flink til å holde bloggen oppdatert, sorry for det, men er veldig vanskelig når man har det gøy og har masse å gjøre. Det siste jeg blogget om var jo om at jeg skulle til Disneyland, var helt sinnsykt gøy! Meg og Stella hadde vårt eget hotellrom, noe som var sinnsykt deilig. Litt fred og ro♥ Og disneyland var noe jeg aldri kommer til å glemme! Skal heldigvis tilbake i februar, desverre er ikke Stella her lengre, men er så heldig at jeg får lov til å ha med meg Rikke! Og bare det å ha vært i California er helt sykt, gleder meg så sykt til neste gang, da skal vi mest sannsynlig besøke Hollywood osv. 

Har også begynt på fotball her nede, er trening hver dag etter skolen, så er veldig tungt, men det er gøy, man får nye venner og er trening i tillegg. Har endelig fått tilbake gleden i fotball igjen, så forhåpentligvis kan jeg drive med dette når jeg kommer hjem igjen. Er litt gøy at jeg fortsatt har det "i meg" enda. Kom først med på JV teamet (lag nr 2), men så ombestemte trenerene seg, og de vil heller at jeg skal spille på varsity (lag nr 1, det beste laget), noe som er sinnsykt gøy. Det som er litt kjipt er jo at det ikke er sikkert at det funker på grunn av at jeg er en utvekslingstudent? Men de skulle prøve å få meg med på det uansett. I alle fall så bestemte de seg for at jeg kunne spille på begge lagene om det funker at jeg kan spille på varsity.

Skole går bra, hværdagen her nede er også veldig bra, og alt er egentlig perfekt! Kunne ikke vært gladere for å ha den familien som jeg har her nede. Jeg ser definitivt på de som en familie som jeg kommer til å kjenne for resten av mitt liv, er blitt veldig glade i de. Jeg håper virkelig at hvis du er en person som tenker på et utvekslingsår at du faktisk vurderer sterkt å gjøre det! Er en fantastisk opplevelse. 

Skal forresten også løpe maraton 7. Desember! 5 km, gleder meg masse, og motivasjonen til å trene fremover til det er stor! 

JV-laget! 

Amalie, Stella og Ba (han har egentlig et helt sykt navn, men vi kaller han bare Ba)

Halloween, syyyykt gøy!

Calilove 

California here we come!

Lokaltid: 22:00


HEISANN! Nå er det bare noen timer igjen til vi kjører til California. Gleder meg så ekstremt mye, dette er som en drøm! Det som kommer til å skje er at vi skal på litt forskjellige strander osv i morgen + shopping, lørdagen kommer vi til å bruke hele dagen på disneyland og søndagen kommer vi til å shoppe litt før vi drar hjemover igjen. Denne helgen kommer til å bli ekstremt minnerik! Kan nesten ikke vente. Satser på å få tatt maaange bilder og forhåpentligvis noen videoer også. Hvis du har vært i California og har noen ideer til hvilke butikker jeg må utforske så er det bare til å skrive det i kommentarfeltet. 


Litt bilder vi tok hin dagen
Canon EOS 600D m 50 mm linse 

Halloween ideer

Heisann. Halloween er kanskje ikke like populært i Norge som i USA, men siden jeg er så heldig å får oppleve halloween i USA, så tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av mine ideer for halloween. Jeg har søkt masse på youtube og rundt omkring for å finne masse ideer, har lyst å gjøre det litt spessielt og morsomt i og med at vi faktisk ikke feirer dette hjemme. Så her er mine ideer: 

BARBIE

Fant denne tutorialen på youtube, syns begge disse ideene er bra. Men jeg tror jeg hadde gått for den mer pyntete versjonen.


Du trenger:

? Knall-fargete øyenskygger
? Rosa leppestift
? Falske øyenvipper
? Blond parykk (med mindre du er blond)
?  Rosa klær
? Eventuelt høye hæler

Yellow or purple minion 

Jeg synes denne ideen er sinnsykt bra! Men for å utføre dette tror jeg det er greit å ha både masse tid og litt penger. Men for dere som er kreativ, så er jo dette morsomt. 


Du trenger:

? Sele bukse
? Gul eller lilla tynn genser
? Noe til å lage merke med
? Blå eller lilla øyenskygge
? Falske øyenvipper
? Krølltang
? Noe til å lage brillene med  

Lady gaga "applause" 

Du trenger:

? Masse øyenskygge farger
? Lady gaga parykk
? Svart eller hvit kjole, eller m. begge farger
? Svart pannebånd
? Svart neglelakk


Luigi and Mario halloween outfit Dette er vell favoritten min sålangt! Jeg tenkte at meg og Stella kunne gjøre denne sammen, hvis hun blir med på det da! Morsomt å kunne bruke litt tid på å lage et eget anntrekk. 


? Sele bukse
? Rød eller grønn tskjorte
? Hvite hansker
? Materiale til å lage hatten med 

Har funnet mange flere, men disse er mine favoritter. Jeg vet enda ikke hva jeg skal gjøre, men hvis jeg får tid før vi eventuelt skal gå halloween, så kan jeg lage en video! Håper dere likte ideene mine.  

 

Spørsmålsrunde del 3 - video + tyskerne prøver å snakke norsk

Lokaltid: 18:00Heisann! Her har dere endelig siste delen av spørsmålsrunden. Svarer bare på resten av spørsmålene, + litt av videoen er av at vi prøver å lære tyskerne å snakke norsk, noe som er utrolig vittig å høre på. Må bare informere dere om at det kun er en uke til California!!! Guuu så jeg gleder meg. Håper dere liker videoen alle sammen! 

Video- August og September måned

Lokaltid: 22:12 Heisann alle. Jeg syns faktisk jeg har vært flink å publisere videoer i det siste. Bare samlet alle videoene jeg hadde tatt iløpet av de mnd jeg har vært her og lagde en video av det. Kan være gøy å se tilbake på, og også sikkert spennende for dere å se på. Tenkte jeg skulle prøve å lage slike videoer hver måned! Skal prøve mitt beste, og satser på at neste video blir mye bedre enn denne. Skal jo som sag til California, så skal prøve å få filmet masse der! VI SNAKKES #exchangestudent #utvekslingsstudent #video

Rødtopp igjen

Lokaltid: 21:35

Før og etter

Heisann! Som dere kan se så har jeg farget håret rødt igjen, elsket fargen. Jeg er så glad for at Jennifer er frisør, så hun både klipper og farger hårer mitt. Hun klippet det gratis, men jeg betalte kun 60 kr for hårfaren, noe som er ekstremt billig! Jeg betalte jo 1500kr i Norge når jeg skulle farge håret mitt hos en frisør, så forskjell er det virkelig. Jeg er hvertfall fornøyd, hva synes du?

Spørsmålsrunde del 2 - om året i USA


Her er del 2 av spørsmålsrunden, holder på med siste delen også! Men den kommer ikke til å bli like lang som disse. Håper dere liker videoen! 

Homecoming 2014

HEISANN! I går var jeg på homecoming sammen med mine fine vener Stella, Rikke og Amalie! Var med flere, men det var de jeg i utgangspunktet gikk sammen med. Må innrømme at jeg ikke syntes det var så gøy i begynnelsen, men når vi faktisk begynte å danse og bestemte oss for å faktisk være positiv til dette så var det kjempe kjekt! Hørte at prom skulle være 20 ganger bedre, så kan faktisk ikke vente. Synd at ikke jeg kan gå på prom sammen med Stella, i og med at hun bare skal være her til januar. Skulle øsnke jeg fikk tatt enda bedre bilder, men siden vi brukte så lang tid, så ble det for mørkt til å ta bilder utenfor! Så sorry for det, får heller dra på meg kjolen en annen dag å ta noen bilder. Håper dere har en fin dag der hjemme, snakkes senere.

 

keSpørsmålsrunde del 1


Del 2 kommer senere

Heisann alle sammen! Da er innspillingen av spørsmålsrunden spilt inn. Tok litt lengre tid å få publisert den pga. at videoen er så lang, tror vi brukte rundt 30 min på å spille inn, så kan faktisk hende jeg må komme med en del 3 også! Vi prøvde å svare så godt som mulig, så håper det er bra. Hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare til å spørre! Ha en fin dag videre.  

Anntrekk: Bursdagsbesøk
Heisann alle! Fikk skikkelig blogg-lyst når jeg sto opp i dag, så tenkte no bare enkelt å greit å ta bilder av anntrekket for dagen, som vil si til bursdagsbesøket. I neste uke skal vi ha noe som heter spirit-week som er i forbindelse med homecoming som vi allerede har neste helg! Det går ut på at vi har et tema for hvordag vi skal kle oss hver dag, så i morgen skal meg, Stella og en som heter Amalie på shopping for å kjøpe klær til det og homecoming kjole. Gleder meg til å vise dere det. Noen av dere er sikkert innterresert i å vite hvilke tema vi har for hver dag, så here we go.

? Monday- Star Wars Day (Dress in BLACK, GOLD and SILVER)
? Tuesday- Back to the future day (Dress 80´s)
? Wednesday- Jumaji Day (Dress as a safari hunter on in animal print)
? Thursday- Harry Potter Day (Dress as a witch or wizard)
? Friday- Blue and gold day!

Gleder meg masse til dette, og har faktisk bestemt meg for å kle meg etter temaene denne gangen. Sist gang vi hadde spirit-week så kledde jeg meg ikke etter temaene i det hele tatt. Men nå skal vi dra for å kjøpe gave til Emma, senere skal vi sove hos Rikke og spille inn videoen til spørsmålsrunden, ha en fin dag alle sammen! 

Spørsmålsrunde

Lokaltid: 22:45

Heisann.
Gjett hva! Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Så nå har dere muligheten til å stille så mange spørsmål dere bare vil som har med utvekslingsåret å gjøre! Jeg tenkte faktisk å spille inn spørsmålsrunden som en video, så håper det blir bra. Og Rikke, en annen utvekslingsrudent fra Norge skal også hjelpe til, så da får dere høre spørsmålene fra to sider. Kommer jo selvfølgelig an på om spørsmålene bare egner seg for meg eller om de faktisk passer til oss begge. Kanskje jeg også får Stella til å joine videoen. SÅ SPØR I VEI FOLKENS, jo fler spørsmål, jo gøyere video! Fine Rickyy #utveksling

Min første amerikanske fotball-kamp

Lokaltid: 16:00


Laget vårt er det blå og gule lagetAmalie og meg, hun er også en utvekslingstudent fra Norge.

Bandet


Cheerleaderne 


Stella og Amalie 


Go Matadors! 

Heisann! I går var meg og Stella på vår første amerikanske fotball-kapm, og jeg kan med engang si at det var akuratt som på film! Selvom vi tapte big time (0-27) så var det kjempe gøy, og jeg følte meg som en skikkelig amerikaner. Gikk dit sammen med Amalie og Stella, men vi møtte også folk der som vi hang med. 

Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere i det siste, men jeg har det veldig bra. Jeg elsker familien, kunne ikke fått en bedre vertsfamilie faktisk! Shayne (vfar) installerte Netflix på tv'en vår, så hver kveld er vell ganske chill for meg og Stella. Jeg har også fått en del venner her nede, men føler fortsatt ikke at jeg har venner som jeg kan henge med utenom skolen så mye, unntatt noen få. Men jeg regner med at det vil komme med tiden. Jeg går også mye på noe som heter youth-club, det er en klubb kind of hvor mange ungdommer møtes så og si hver mandag. Neste mandag skal vi spille dodgeball, så vi holder på å lage sånne ballerina-skjørt som skal være "kostymet" vårt når vi spiller, gleder meg! og jeg skal huske å ta bilder til dere. Jeg holder på å lage en video til dere som vil komme i slutten av mnd, skulle egentlig ha en for august, men videoen er ikke lang nok, så tenkte jeg heller kunne ta august og september sammen! Håper dere har det fantastisk der hjemme, snakkes. 

#utveksling 

Første skoledag ++

Lokaltid i Phoenix: 1:34 pm


Heisann alle sammen. Det er fem dager siden første skoledag nå, men dagene her er så travel at det blir vanskelig å blogge absolutt hver dag! Første skoledag ja, jeg var sinnsykt nervøs og i første timen skulle jeg ha phsykologi som er et online fag, noe som vil si at vi gjør faget via internett. Kom faktisk for sent til min første time, så det var litt flaut, men læreren vi hadde var sinnsykt grei så det gikk heldigvis veldig fint. Fikk snakket litt med noen elever som vi hadde i den timen, men er også samtidig veldig vanskelig å skaffe seg venner gjennom bare timene i og med at en time bare varer i én time også er det full fart til neste klasserom. Jeg er så sinnsykt glad for at jeg hadde Stella som jeg kunne være med første skoledag, så jeg var heldigvis ikke helt alene. Når jeg møtte henne i lunsjen så bestemte vi oss for å bare gå rett bort til noen for å skaffe oss noen bekjente, men vi feiget ut, så det endte opp med at vi bare stilte oss i kantinekøen som var evig lang! I køen ble vi litt kjent med en gutt som vi også satt med dagen etterpå. Har enda ikke fått noen skikkelig venner fra skolen (unntatt Stella) som jeg henger med utenom skolen, men jeg regner med at det vil komme seg etterhvert. Vi bestemte oss for å starte på volleyball som vi var på torsdagen og fredagen i hele 2,5 timer! Var sinnsykt slitsomt, men i og med at jeg ALDRI har spilt volleyball serriøst, så resulterte det med at vi ikke kom med på volleyball-laget. Men vi kan trøste oss med at det bare var sånn 20/60 som kom med, så hadde egentlig ikke forventet noe annet. Så nå tenker vi heller å begynne på fotball som starter opp til vinteren. Dere er sikkert litt interresert i å vite hvilke fag jeg har, så her er de:

1. Phsykologi online
2. Spansk 3
3. Algebra 3 (Skal bytte til Algebra 1 fordi det er ekstremt vanskelig) 
4. Fotografi
    Lunsj 
5. Matlaging
6. Yearbook

Så som dere ser så har jeg veldig gøye fag! Er veldig fornøyd så langt, det eneste som er vanskelig er matten, så den skal jeg få skiftet. Dagene her går ekstremt fort, vi slutter på skolen allerede 2:10 pm, noe som jeg i alle fall synes er veldig bra. Planene for i dag er å feire bursdagen til Shayne, han har egentlig bursdag på mandag, men siden han ikke er hjemme i ukedagene så skal vi heller feire den hos moren hans i dag i rundt 5 tiden. Meg og Stella kjøpte en gave sammen, vi skulle egentlig kjøpe vans-sko til han, fordi han ELSKER vans, han har til og med en tatovering med vans-merket, men siden vi ikke fant skoene i hans størrelse så kjøpte vi heller packersshorts til han. Må jo vise dere bilder fra skolen og litt sånn en dag, men har enda ikke tatt noen bilder, så det får jeg heller vise dere en annen dag! Har noen bilder fra dyreparken som vi var i igår som jeg kan vise dere + bilder fra manikyren jeg tok. Snakkes!

Birthday party

Lokaltid i Phoenix: 10:46

Heisann alle sammen♥
Guess what! I går var jeg på min første amerikanske bursdagsfest, var utrolig gøy! Og huset vi var i var så sinnsykt fint, var akkuratt som å være i Kim Kardashians hus, så sykt var det faktisk. Var vell mer et pool-party, så det var skikkelig gøy. Vi feiret bursdagen til en liten jente som akkuratt ble to år, så var jo ikke så veldig mange på vår alder. Var kun meg, Stella og to andre utvekslingstudenter der, men var veldig koselig å snakke med de også da. 

Ja, hun andre studenten som jeg skal dele rom med kom jo på fredag. Og vi kommer veldig bra overrens! Hun skal som sagt bare være her et halvt år, altså et semester, mens jeg skal være her i ti måneder. Er veldig greit å ha en annen på min alder her som har akkuratt samme tanker som meg, nå tenker jeg på hvis det blir litt tøft med hjemlengsel ogsånn. Og når jeg først har hjemlengsel så vil jeg alltid ha noe å gjøre på siden hun er her. Det er jo selvfølgelig veldig viktig å ha noe å gjøre på hele tiden når man blir lei seg, for da er det lettere å "glemme" hjemlengselen. Jeg hadde en periode hin dagen hvor jeg var veldig lei meg, men det gikk heldigvis fint tilslutt. Kommer til å bli mange sånne dager, men skal trossalt være vekke i ti hele måneder så det er veldig normalt!

Jeg har også vært i en amerikansk kirke for tredje gangen denne uken! Det er HELT annerledes enn å være i en norsk kirke, det er faktisk ikke litt det samme. De har et sted hvor ungdommene samles, men siden alt er så nytt for meg og slik, så følger jeg Jennifer nå i begynnelsen. Så da starter det slik at de fordeler ungene etter alder og kjønn og møtes opp i forskjellige klasserom, der gjør vi litt forskjellig. Etter en stund der møtes alle ungene i et slags underholdningsrom hvor de spiller mye musikk og gjør masse gøy. I går hadde de et slags skuespill for oss, som var veldig gøy faktisk. Når jeg var i kirken på onsdagen så hadde vi vannkrig, så det er veldig spennende å se hvordan den amerikanske kirken er. Denne uken har vi vært veldig masse i kirken, men jeg håper at vi kan forholde oss til en gang i uken, haha. For etterhvert vil vi jo få mange andre planer! Senere i dag skal vi forresten på skolen for å fikse Stella sine fag til skolen, vi skal også på "orientation day" på skolen hvor mange av juniorene skal møtes opp for å se hvor alle klasserommene ogsånt er. Skal prøve å komme med en oppdatering til dere senere eller i morgen også, hvor jeg kan fortelle litt om fagene jeg har fått osv!

Her er litt bilder jeg tok i går:Her er litt bilder fra kirken:


Ja som dere skjønner så er det veldig annerledes. 


 

Del 2 av innkjøpet

Lokaltid i Phoenix: 12:50


Familien eeelsker Packers, så måtte selvfølgelig skaffe meg en packers t-skjorte sånn at jeg passer ekstra godt inn! hehe

Heisann. 

Har ikke fått tid til å ta bilder av siste delen av innkjøpene mine fra New York, men her er de i alle fall. Litt av det som er kjøpt er også kjøpt her også. Hvis det er andre utvekslingstudenter som leser min blogg, så annbefaler jeg dere og ikke kjøpe så altfor mye i New York, for mye av tingene er veldig overpriset der pga de får mange turister ogsånn. Men for all del, New York var helt fantastisk og elsket å shoppe der! Så angrer ikke på noen av kjøpene. Tror kanksje jeg har mer også, som jeg ikke har vist dere enda, men er så vanskelig å ha kontroll på absolutt alt sammen. Haha.

Til nå har det gått veldig fint med tanke på vertsfamilien ogsånn. De tok meg så godt i mot, og jeg føler meg allerede som en del av familien, noe som er veldig betryggende. Det er jo selvfølgelig mye nytt som skjer hele tiden, alt er jo forsåvidt helt nytt for meg. Jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig til første dag på high school fordi at jeg har såpass mange studenter på skolen min at jeg mest sannsynlig må ta veldig mye av intiativen til å bli kjent med folk selv. Det er jo helt greit, men hadde jo vært veldig mye lettere hvis det var de som kom bort å tok intiativ. Men jeg må nesten bare ta det som det kommer og gjøre mitt beste og selvfølgelig gi et så godt inntrykk som mulig. Jeg skal jo trossalt representere landet mitt! Men gleder meg jo selvfølgelig mye også da. Og forresten, i morgen kommer Stella, hun andre utvekslingstudenten som er fra Tyskland. Gleder meg til å bli kjent med henne! Skulle egentlig på kino med Rikke i dag, hun bor 8 min i fra meg, men vi bestemte oss for å heller ta det i morgen. Rikke er en annen utvekslingstudent som også er fra Norge, veldig greit å ha en fra samme land som meg. 

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare til å spørre, enten i kommentarfeltet eller sende meg en mail.  

Vertsfamilien

Lokaltid i Phoenix: 9:20


Emma (4år)


Logan (5 år) og Charleigh (1 år)

Heisann!
På søndag møtte jeg min fine vertsfamilie. Var jo ekstremt nervøs før jeg møtte de, men det hadde jeg absolutt ingen grunn til. De tok meg veldig godt i mot og er veldig snille. Etter de hentet meg så bestilte vi pizza, maten her nede er sååå god. De snakket også om at vi skal dra til California og dra på disneyland, noe som jeg virkelig ser frem til, Cali har alltid vært et sted som jeg har hatt lyst å dra til.

I går var vi litt på skolen for å fikse litt småting, men vi måtte tilbake igjen i dag tidlig for å snakke om hvilke fag ogsånn jeg skulle ha. Møtte også moren til vmoren min, kjempe hyggelig! Været her nede er såååå varmt, liker meg best inne hvor det finnes air conditions, haha. Har desverre enda ikke tatt noen bilder av innkjøpene mine, men det skal dere få se også. På fredag kommer hun andre utvekslingstudenten som jeg skal sove på samme rom med, men hun skal bare være her frem til jul. Glelder meg masse til å møte henne. Håper vi snakkes igjen snart! 

Innkjøp fra NY

Lokaltid i New York: 09:11

Heisann! 
Her har vi innkjøp fra 1 dagens shoppingtur i New York. Ble kjempe fornøyd med innkjøpene! Jeg gikk sammen med Pernille, Liv og Rikke så det var utrolig koselig. Vi skulle jo egentlig på six flags i New Jersey i går, men pga dårlig vær ble det heller enda en fridag som endte med enda en shoppingtur i New York. Kjøpte litt mindre i går for økonomien sin del, men ble ganske fornøyd med innkjøpene der også, det får dere se enten i morgen eller i over i morgen, mest sannsynlig ikke i dag pga jeg skal møte vertsfamilien. 

I dag drar vi videre til vertsfamilien, eller faktisk om 2 timer. Kjenner jeg er skikkelig nervøs, spent og alt på en gang. Men gleder meg også ekstemt mye! Dere får vite all info i neste innlegg. Ønsk meg lykke til! Hvis det er noe dere lurer på hvor er fra, så er det bare til å spørre.

Sightseeing i New York

Lokaltid i NY: 22:02

Heisann!
I går var vi på sightseeing i NY i hele 9 timer. Var utrolig slitsomt og ble ganske lei i og med at det varte så utrolig lenge, men var en fin opplevelse det å få vite mye historie fra NY og se hvordan byen "fungerer". Kjenner jeg har vært skikkelig sliten disse dagene, må være fordi hele døgnrytmen er snudd på hode. Må bare få si at New York er en helt fantastisk by, og at jeg virkelig annbefaler dere alle som har muligheten til å dra hit å gjøre det. Energien, menneskene, kulturen, stedene, shoppingmulighetene, omgivelsene, trenger jeg si mer? Er så glad jeg fikk hele dagen i dag til å shoppe. Skulle egentlig på six flags i morgen, men var meldt så stygt vær at vi heller får enda en fridag, noe som vil si at det blir enda en dag med shopping og andre ting! 
 

Har egentlig ikke gått helt opp for meg at jeg faktisk er på første delen av utvekslingsåret mitt, og det er en helt syk følelse som ikke kan beskrives når jeg først tenker over det. Føler egentlig mest at jeg er på ferie! Jeg tror det kommer til å gå litt mer opp for meg når jeg sitter på flyet på vei til Phoenix for å møte vfamilien min! Ellers håper jeg dere alle har fint vær og koser dere hjemme i Norge, så snakkes vi i morgen♥ PS. innkjøpet fra NY kommer i morgen, forhåpentligvis


Soft landing Camp i New York City

Lokaltid i New York: 07:45

Heisann alle sammen! Skal forte meg å blogge no i og med at vi snart skal på Sightseeing sammen med soft landing camp gjengen. Flyturen fra oslo til NY var ekstremt lang, men gikk veldig fint siden jeg hadde Rikke rett ved siden av meg. Saatser på å få blogget litt i kveld før jeg legger meg, så slenger jeg på et par bilder. Møtte forresten Northug på flyplassen i Oslo. SNAKKES! 

AVREISE I MORGEN

HEISANN! Nå er det på tide for meg å si hade til Norge, for nå blir det USA på meg i 10 mnd. Jeg er så utrolig glad for at jeg valgte å ta et utvekslingsår, og annbefaler dere alle som har muligheten til det til å gjøre det samme. Jeg sitter selvfølgelig med sommerfugler i magen og er litt nervøs for morgendagen, men samtidig er jeg så glad! Skal se alle mine fine venner på flyplassen i morgen før jeg reiser, er godt å kunne se de engang til før avreise. Skal først ta fly til Oslo, også skal jeg ta fly til New York for å være der i noen dager før jeg drar videre til vertsstedet mitt som er Phoenix i Arizona. Lander der 3 august! 

Jeg har jo ikke oppdatert dere på noen ting! Så kan starte med at jeg fikk vertsfamilien min i juni engang. Vfamilien består av en mor og far på 26 og de har tre unger. To jenter på 1 og 4, også en gutt på 6 år. Jeg skal også bo sammen med en utvekslingsstudent fra Tyskland (jente)  som er ett år yngre enn meg. Hun skal jeg dele rom med frem til jul, forsto det slik at hun bare skulle være der ett semester. Gleder meg kjempe mye til å møte dem alle sammen! Har også blitt godt kjent med en jente som heter Rikke, som skal bo bare 4 km i fra meg, som tilsvarer 8 min med bil! Jeg har allerede vært med henne to ganger når vi har møttes i Oslo. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor lettet jeg er over at jeg har en fra samme land som jeg kan være med. Er ekstremt betryggende! Vi skal faktisk samtidig til New York også, så dette ser jeg veldig frem til. Håper at jeg kan klare å holde denne bloggen noen lunde oppdatert. Også må dere gjerne stille meg spørsmål om det er noe dere lurer på anngående året! Can't wait! ♥

Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • Juli 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013

 • kategorier

 • Anntrekk
 • Blogg
 • Fotografier
 • Get the look
 • Hverdag
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits