Off to RhodesHallo! Ville bare si at jeg reiser på ferie til Rhodos i to uker nå. Jeg kommer ikke til å ta med meg dataen, så jeg kommer desverre ikke til å blogge på disse to ukene. Men jeg vil være tilbake med bloggingen med engang jeg kommer hjem. Jeg skal reise sammen med mange gode venninner så jeg gleder meg ekstremt mye! Håper alle dere andre også får to fantastiske uker.

OsloHeisann. I morgen drar jeg til Oslo i forbindelse med USA. Jeg skal dit for å være med på et infomøte + jeg skal ta en engelsktest. Og på lørdagen kjører vi videre til Sverige for å bli værende der en dag. Hvis dere har filmtips og sanger så er det bare til å kommentere de i kommentarfeltet. Tror det er ganske greit i og med at det blir en ganske lang kjøretur. Håper dere andre får en fin helg, så sees vi sikkert igjen snart! 

Et helt år i USA?

Heisann! Som jeg nevnte for noen måneder siden så har jeg ønsket å dra på utvekslingsår til USA for et år. Jeg vil bare informere dere om at jeg nå er 100% sikker på at jeg vil dette, og er med i programmet og holder til og med med siste delen som inkluderer å skrive brev til min fremtidige vertsfamilie. Jeg har enda da ikke fått vite vertsfamilien min, men jeg har fått vite hvor jeg skal! *TROMMEVIRVEL* JEG SKAL TIL PHOENIX I ARIZONA. Grunnen til at jeg allerede vet dette er fordi jeg har valgt et litt mer spesielt program, dette er også litt dyrere enn det vanligste programmet, men jeg måtte velge dette på grunn av at jeg har eksem.. Men det er ganske greit å kunne velge også, da er jeg i alle fall sikker på at jeg ikke ender opp i Alaska. Kommer til å bli en syk forandring i og med at jeg er vandt med å stå opp til regn nesten hver dag. Dette tror jeg blir bra. Jeg har også fått vite hvilket distrikt jeg er komt til, det heter Paradise Valley. I dette distriktet så er det 8 skoler, hvor jeg kommer inn på en av disse, men jeg vet ikke hvilken high school enda. Hvis dere lurer på noe så er det bare til å spørre, slenger med et par bilder av Arizonaa


Jeg skal til syden!


Gjett hvor jeg skal tilbringe en uke i påskeferien da? TENERIFE!!! Gleder meg så utrolig mye. Jeg skal reise sammen med moren min, faren min og søsteren min Kathrine. Det er nøyaktig 33 dager til vi reiser, åå skal bli så herlig. Skal du noe spesielt i påskeferien?

Utvekslingsår til USA?

Jeg har lenge tenkt på å dra på utvekslingsår til USA, men har vært så mange forskjellige tanker om dette. Er jo noe som bør tenkes nøye gjennom også, i og med at man er vekke i et HELT år uten å se både venner og familie. Jeg begynte vell å småtenke på dette i fjor sommer, men har aldri tatt intiativ til å kontakte noe reisebyrå, men nå har jeg gjort det. Trodde det var for sent, men det var det tydeligvis ikke. Er jo ikke førsteprioritert som de første som søkte i og med at jeg er sent ute i forhold til de, men jeg har i alle fall fått søkt. Jeg var på intervju med explorius på torsdag i forrige uke, men jeg er fortsatt ekstremt usikker. Jeg endrer mening så og si hver dag, og jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta før jeg i det hele tatt kommer til å bli sikker, men tid vil det nok ta. Får se om jeg i det hele tatt blir tatt med i programmet dies.Jeg har også bare tenkt på å gjøre det 1 termin, 6 måneder, men de annbefaler å gjøre det i ett helt år fordi at man får mye mer igjen for det. Og det sier jo egentlig seg selv også. I tilleg til dette så er det bare noen tusenlapper i forskjell fra et halvt år til et helt, så det vil jo lønne seg å gjøre det et helt år hvis jeg først skal gjøre det. Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg, for det er faktisk sinnsykt vanskelig. Jeg vet jo heller ikke hvor i USA jeg kommer til å ende opp, jeg tror jeg bare får låv til å komme med et ønske om hvilken stat jeg vil være i, men det er jo ikke sikkert jeg kommer i nærheten av der engang i og med at jeg er litt sent ute. Det som får meg til å bli så sinnsykt usikker er jo tanken på at jeg kan komme i feil vertsfamilie og komme i situasjonen hvor reisebyrået ikke hjelper meg med å bytte, ikke bare det, men det kommer jo ikke bare til å være fantastisk, det er jo et helt vanlig liv bare med en litt forandret hverdag. Jeg er redd for å ikke kunne klare å takle forandringen. Man skal jo være phsykisk klar for noe slik, er jeg det? Kommer jeg til å få meg venner? Kommer jeg til å klare å kommunisere skikkelig med folk, kanskje de ikke forstår engelsken min? Det er masse forskjellig som bare surrer oppe i hode mitt, og som får meg til å bli veldig usikker. Men det er ikke bare bare, det er tøfft og det er jeg klar over.  

Jeg lagde meg et skjema hvor jeg har vurdert de negative og positive tingene med utvekslingsår. De positive tingene vil jo vinne over de negative tingene selvfølgelig, i og med at jeg vil få veldig mye igjen for dette året, men de negative sidene er fortsatt ting jeg går rundt og tenker på og vil være ting som vil få meg til å være veldig usikker iløpet av tiden frem til jeg gjør mitt endelige svar. Her er det jeg har skrevet, hvis dere kommer på noe mer, så er det bare til å skrive det til meg, da blir jeg veldig glad! 


Litt dårlig i og med at jeg måtte screenshotte og deretter gjøre bilde litt større, men håper dere ser. Er det eventuelt noen stater dere anbefaler? Kjenner dere kanskje til noen blogger jeg kan lese for å få litt mer utvidet informasjon? Alt som har med utveklingsår hjelper faktisk.
 

Innkjøp fra syden, del 2
Heisann! Her er del 2 av innkjøpet, del 1 finner dere >her<. Må faktisk ut med enda en del, men jeg er ikke sikker på om jeg har vist dere alt no! Har jo brukt litt så kan være noen av tingene er på vask, men det vet jeg ikke. For å være helt ærlig så har jeg ikke kontroll over noen av de nye tingene. Men her er i alle fall del 2. Hva synes dere om innkjøpet? Noe dere likte ekstra godt?


Innkjøp fra syden, del 1Har faktisk kjøpt så mye at jeg må dele innkjøpene mine opp i flere deler. Jeg må dele det opp i småting, sånn som over også må jeg også ha en del der jeg viser klærene jeg har kjøpt og enda en hvor jeg viser alle skoene mine. Kanskje jeg klarer å få klær og sko i en, men det ser vi no. Jeg har brukt så utrolig mye penger at det nesten er skummelt! Men utnytter det når jeg kan. Prøvde en litt ny redigering som noen kanskje merker? Det var Silje som viste meg det og jeg syns det er kjempe kult! Er så kjedelig med bare enkle bilder nedover, så jeg syns det er litt finere når jeg også har sånne bilder.

Hva synes dere om innkjøpet?
 

Home sweet home

HEI! He-he, er nesten litt flaut å se hvor lenge siden det er jeg blogget. Men vi var nesten ikke på internet den første uken i Tyrkia, unntatt den ene gangen jeg blogget. Og når vi var i den andre uken kjøpte jeg bare ut internettet på Ipaden. Og tingen er at når jeg først skal blogge, så blogger jeg bare gjennom dataen fordi at det er der jeg har alle bildene, så jeg får heller legge ut et par bilder osv fra turen i dette innlegget. Jeg filmet også et par småklipp fra hotellet osv. Så jeg tenkte jeg skulle sitte meg ned i morgen sånn at jeg kan sette sammen en video til dere.

For dere som ikke har fått det med dere så var jeg først i Warszawa, Polen i en dag før vi reiste videre til Tyrkia og var der i to uker, også reiste vi tilbake igjen til Polen for å være hos familien til Kinga i 4 dager. Hotellet i Tyrkia var utrolig fint! Vi hadde vårt eget rom og bare nøt alle dagene. Det er herlig å vite at du bare kan stå opp for å så bare slenge deg ut i vannet for og så sole deg for å bli brun. Livet har rett og slett bare vært dødsherlig i nesten 3 uker, og jeg hadde virkelig ikke klagd om jeg hadde fått 3 nye, men det hadde vell ingen? Er ikke lei i det hele tatt.

Bilder fra turen:

Hva synes dere om bildene?

Tyrkia

Hallo! Nå er vi komt til dag 2 og vi storkoser oss her i varmen. Har nett i en time så jeg skal prøve å få blogget så fort som mulig slik at jeg kan få skjekke litt andre ting også. Vi har så langt bare vært på hotellet, men i morgen har vi tenkt til å ta oss en tur til byen. Vi har så langt badet, kost oss og spist god mat. Har tatt litt bilder som dere kan se her:
Vannpipe for de som lurte, er ikke noe farlig. 
White party som de kalte det.


Hva synes dere om bildene? Hva skal dere i sommer?


 

Polen, Warszawa

Heisann! Nå er jeg i Warszawa som er hovedstaten til Polen. Klokken 12 i natt skal vi videre til Tyrkia og jeg gleder meg som en Gud. Det ble heldigvis litt shopping på oss, så når jeg kommer hjem igjen skal dere få se innkjøpet - Kanskje på video også? Det er forresten ikke sikkert at jeg har muligheten til å blogge så veldig ofte, men skal prøve så godt jeg kan. Her er noen bilder som jeg knipset i full fart:Klar for å fly.. Igjen!


Vært i Polen eller Tyrkia før? Hva skal du i sommer?

2 dager til

Heisann. Må først og fremst begynne dette innlegget med å si sorry for fraværet. Har jobbet veldig mye med å tjene litt penger til syden, og når jeg først har hatt ''pause'', så har jeg slappet av eller sovet. Men det er bare to dager til jeg reiser til Tyrkia sammen med Kinga og moren og faren hennes. Vi skal først til Polen å være der i en dag også skal vi videre til Tyrkia å være der i to uker. Etter to uker i Tyrkia skal vi tilbake igjen til Polen å være der i noen dager. Meg og Kinga skal faktisk ha vårt eget hotellrom når vi er i Tyrkia, kan ikke vente! Skal bli utrolig koselig og ikke minst et minne for livet slik som de andre sydenturene vi har vært på sammen. Jeg er veldig usikker på hvordan nettet er på hotellet, men om det er nett så kan det være jeg får blogget litt innimellom. 

Fra forrige gang meg og Kinga var i syden sammen. 

Pakking på gang ja Skal dere noe spesielt i sommer, hva da? 
Vært i Tyrkia eller Polen før?

Justin Bieber konsert!!!


Iphonebilder <3<3


Ikke tatt av meg

ÅÅ, hvor skal jeg begynne? Kan vel begynne med å si at vi satt på toget i rundt 7 timer, er litt usikker, men vi satt kjempelenge + at toget var forsinket. Når vi kom frem i oslo var det bare om og gjøre å bli fortest ferdig slik at vi kunne komme oss frem til shuttle bussene og deretter til konserten. Alt gikk fint og tiden gikk utrolig fort, så vi var vell fremme med konserten rundt 6 engang! Og alikavell kom vi helt frem i golden circle, noe som var en helt sinnsyk opplevelse! Selvom vi ikke ser så godt på bildene fikk vi med oss alt. Skal virkelig på flere bieber konserter!!! Believe lue og armbåndVar du på konserten? Hvilken dato?


Gran Canaria

Heisann!
Håper dere har skjønt at grunnen til fraværet denne vinterferien er fordi jeg har ligget på stranden i Bahia Feliz i Gran Canaria. Nå vet dere det i hjalle fall, haha. Kunne godt vært der i en uke til, men jeg skal virkelig ikke klage på en uke. Har kost meg kjempemasse sammen med familien i varmen, her er noen av tingene vi har gjort på mens vi var der.

 
♦Tatt masse fine bilder♦ Badet

♦ Spist masse god mat

♦ Vært med dette søte trollet♦ Leid bil og vært i blant annet Puerto Rico♦ Shoppet litt♦ Vært på stranden, både playa del ingles og Amadores♦ Vært på et kjempefint hotell♦ Vært på mange resturanter ♦ Sittet på fly i 5 og en halv timeHar hatt en utrolig fin vinterferie, hva med deg?

Reiser til Gran Canaria på søndag

Hei dere!

Jeg har en superduper gladnyhet, eller det er ihjallfall bra for min del. På søndag reiser meg, mamma, pappa og tantebarnet mitt til Gran Canaria. Vi bestilte turen i dag, så jeg har ikke nevnt noe fordi ingenting var helt hundre prosent avklart. Men herregud, det er faktisk bare fire dager til og jeg sliter allerede med å sove med tanken på det fine været, den gode maten og ikke minst fargen på huden jeg skal få etter en ukes tid. Da trenger ihjallefall ingen å klage på at jeg er så hvit, hehe.

Rommet:
Basseng osv:Se så fint! Her skal jeg tilbringe vinterferien

Bloggingen vet jeg ikke hvordan kommer til å bli der nede, men det står at det skal være tilgang til internett, men det er jo noe jeg ikke kommer til å bruke så mye tid på når jeg kan være ute i solen! Så derfor skal jeg være flink til å ta bilder sånn at det kan bli masse bra blogging når jeg kommer tilbake.


MISUNNELIG?, neida. Vært i Gran Canaria før? Isåfall, har du noen tips til hva jeg kan gjøre når jeg først er der?

Bilder fra Sverige

Hei og hallo! På den forige bloggen min skulle jeg egentlig ha ett innlegg med litt bilder osv fra Sverige, så dere får se bildene her istedenfor. Jeg har flere, men de fleste av bildene er faktisk nesten bare av Madelen. Også har jeg jo noen bilder fra kulturen da, men det er jo ikke så gøyt å leke skole på en blogg og  heller sikkert ikke så gøyt å ''følge med''. Vi hadde det kjempegøyt i den uken vi var der., med daftøland, liseberg, sol, småshopping, og familiekos. Håper det gjentar seg!
Gooood food everyday


Daftøland
Vi så filmer 24/7


Paddan


Daftøland dette også


 


Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • Juli 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013

 • kategorier

 • Annbefaling/tips
 • Anntrekk
 • Blogg
 • Fotografier
 • Get the look
 • Hverdag
 • Om meg
 • Reise
 • Sminke
 • Sminkelooks
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits