Let's do something new

Long time no see....

Jeg har vell egentlig ikke blogget noe spessielt siden jeg kom hjem. Jeg har tenkt veldig mye på bloggen i det siste, og jeg har funnet ut at det er jo egentlig noe jeg liker å holde på med, selv om mange kanskje tenker at jeg begynner å bli litt "gammel" for det. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er begynt å bli litt smålei av hverdagsbloggingen min. Det var gøy å blogge innimellom i USA når jeg faktisk hadde noe spessielt å blogge om, eller kunne hjelpe dere med å svare på spørsmål som dere hadde om året mitt. Men jeg har endelig bestemt meg for å fortsette, men med et helt annet tema på bloggen. Jeg skal begynne å blogge mer om sminke, tips, gode produkter, annbefalinger og forhåpentligvis litt senere, videoer! Så denne bloggen kommer til å ende opp som en makeup-blogg etter hvert. 

Jeg gleder meg i alle fall masse til å starte med dette, og håper dere gleder dere like mye som meg også. ♥

Hvis dere har eventuelle spørsmål anngående visse produkter eller sminke osv. Så er det bare til å spørre! Så skal jeg svare så bra som jeg bare kan. 

10 spørsmål

Hva slags blogger liker du best?

Jeg leser jo så mange?! Så faktisk litt vanskelig å svare.. Men da må jeg vell si marenviks og misspaulsen

Hva er din yndlingsmat?

Fiskeboller!!! Garantert.

Hva ville du gjort om du fikk 1million kroner?


I hode mitt tenker jeg jo at jeg ville tatt de innpå en konto og spart de til for eksempel hus og bil, men jeg hadde vell sikkert sløst de vekk.Favoritt sang?

Har hørt mye på Lorde - Royals i det siste.

Hva er din drømmejobb?

Drømmejobben må vell være det å bli lege.

Beskriv deg selv med 3 ord?

Smilende, omsorgsfull og utålmodig.

Tre ting du alltid har med deg?

Leppestift, mobil & bankkort.

Hva er din favoritt tv-serie?

The vampire diaries sesong 5 begynte for noen dager siden, og det har jeg ventet på i over 100 dager, så det var herlig at det begynte igjen. 

Planer for sommeren?

Det er snakk om USA, HÅPER virkelig at det skjer! Da blir det sikkert masse innkjøp, og da er det ganske sannsynlig at det kommer en video.

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Om fem år ser jeg meg selv på handelshøyskolen BI. Skal nemmelig utdanne meg til Eiendomsmegler.

Dette inspirerer meg            Blogger: Marenviks, Misspaulsen, Maddepaddee & Explode.

Dette er noen av tingene som inspirerer meg, har jo andre ting som inspirerer meg selvfølgelig. Som for eksempel musikk, folk rundt meg osv. Jeg elsker slike inspirasjons innlegg, er jo inspirerende i seg selv, eller hva? Det syns i alle fall jeg. Håper dere likte innlegget.

Hva inspirerer dere?

MÅL FOR 2013

Få 5 i snitt - Jeg fikk 4,7 i snitt nå til jul, noe som jeg ble kjempefornøyd med! Men målet som jeg har til sommeren er å få 5 i snitt, og gjør meg heller ikke noe med mer. Det som trengs for å klare dette målet er vell å jobbe jevnlig med lekser og prøver som vil komme nå i fremtiden.


// laget av meg

Trene 3 ganger i uken - Dette var jo målet mitt forrige gang også, men jeg vil fortsette med det fordi at jeg synst det er gøyt å trene samtidig som jeg har lyst til å være klar for sommeren 2013. 

Snopeløfte frem til sommeren - Jeg har klart det før, og jeg vil klare det igjen! Med litt inspirasjon og motivasjon vet jeg at jeg kan klare det!Lage sangvideo hver måned - Jeg skal bli flinkere å bruke youtuben min og laste opp videoer hvor jeg synger, jeg skal prøve å ha en sangvideo hver måned.

Skrive minst 3 låter - Forhåpentligvis fler! Men for at det skal bli skikkelig så trenger jeg mye inspirasjon og det tar tid. 

 
Hva er dine mål? Hva synst du om mine?

Mål som er oppnådd i 2012

Heisann! Jeg tok en titt innom den forrige bloggen min og skjekket litt rundt i arkivet. Da jeg fikk øye på ett innlegg der jeg hadde skrevet ''mine mål for 2012''. Jeg skal skjekke gjennom og kommentere på disse målene og se hva jeg har oppnådd og ikke. Det står check på de målene jeg har klart, og de som jeg ikke har klart eller sånn ''halvveis'' står det ingenting på.  Vet at vi ikke har kommet til 2013 enda, men greide ikke å vente med å se hva jeg har oppnådd!


Gamle mål

♦ 
Bli sunnere. Her skrev jeg at jeg skulle bli finkere til å spise mer ''riktig'' og ikke drikke brus, spise chips osv. i ukedagene. Jeg kan virkelig si at jeg har oppnådd dette målet med tanken på at jeg hadde snopeløfte og at jeg er blitt mye flinkere til å velge riktig mat. Jeg har trossalt gått ned 7-8 kilo, så det tyder jo på at noe er forandret. (CHECK)
♦Trene mere. Her skrev jeg at jeg skulle bli flinkere til å trene i år og at jeg skulle prøve å trene minst 3 ganger i uken. Jeg skal jo innrømme at det har vært uker der jeg ikke har trent 3 ganger i uken, men jeg er ganske sikker på at jeg har blitt mye flinkere til å trene. (CHECK)

♦Spare mer. Her skrev jeg bare at jeg skulle bli flinkere til å spare mer som til foreksempel nye bukser? haha. Jeg tror ikke jeg helt skal ''checke'' denne her altså, for jeg er ganske flink til å bruke opp pengene mine ganske fort. 

♦Bruke mer tid på venner. Føler jeg har brukt ganske mye mer tid på venner i år ja. Vi har jo hatt en del jentekvelder osv. Jeg har jo ikke vært med noen hveeer dag, men det var jo ikke det som var meningen med målet heller. (CHECK)
Silje, Kinga, Tonje og Vilde

♦Treffe Khatereh. Khatereh flyttet til Oslo, og jeg skrev at jeg skulle prøve å besøke henne 2 ganger dette året. Jeg var å besøkte henne denne sommeren og hun besøkte oss her i Bergen to ganger. Men jeg har jo skrevet at JEG skulle besøke henne to ganger, så vi sier jeg har failet dette målet sånn halveis.

♦Ha minst tre jentekveld Dette målet har jeg oppnådd for LENGE siden, jeg har ikke engang tellingen på hvor mange jentekvelder vi har hatt dette året. (CHECK)


♦Bruke mer tid på megselv Her skrev jeg at jeg skulle prøve å stå opp tidligere om morningene og ''pynte meg mer'', jeg tror jeg har greid dette målet sånn halveis. Det varierer jo fra dag til dag hvor tidlig jeg står opp, men som oftest står jeg opp klokken 7 og da får jeg som oftest veldig god tid på meg. (CHECK)

♦Skole og Prøver Her skrev jeg ''bruke mer tid på lekser og øve masse til prøver''. Jeg har ikke brukt så veldig mye tid på lekser, men prøver har jeg vært veldig flink med! Halveis check her også.


Er litt gøyt å se hva jeg faktisk har klart og hva jeg må skjerpe meg på! Når vi er kommet i 2013 skal jeg lage nye mål og gjøre dette igjen til neste år. 

Har du greid å oppnå noen mål som du har hatt dette året, isåfall hva da?
 

Favoritt seriene mine

FRUSTRERTE FRUERDet vil alltid være en av mine favoritt serier selvom jeg har sett alle 8 sesongene. Først når jeg visste om frustrerte fruer så ville jeg egentlig i grunn ikke se på det, men i det jeg så en episode så ble det til at jeg ble helt hekte og måtte se alle sammen. Og nå sitter jeg bare her og skulle øsnke at det kunne være enda flere sesonger.


AWKWARD 


Jeg ser egentlig bare på awkward fordi at jeg ikke har noe annet å se på, men jeg skal være ærlig å si at jeg syns det er drit morsomt å se på. Men jeg tror jeg ville satt awkward under kategorien favoritter uansett. Nå er jeg jo ferdig med å se sesong 2, så må faktisk ta å finne meg en ny serie å se på.

THE VAMPIRE DIARIESVERDENS BESTE SERIE
 jeg kan aldri gå lei av the vampire diaries, og det er helt seriøst den beste serien jeg har sett. Jeg har sett helt til sesong 4 episode 6, og må vente hele 2 uker før jeg kan se episode 7... Er utrolig spennende faktisk. Men siden jeg har sett ferdig awkward, frustrerte fruer og siden det er to uker til jeg kan se the vampire diaries igjen så må jeg finne en annen serie som jeg kan se i mellomtiden, så derfor spør jeg dere hvilken serie ser dere på? Som dere har skjønt så liker jeg jo disse tre seriene, så hadde passet midt i blinken om det var noe lignene på disse!

Hvilken serier ser dere på?Bloggene jeg leser


amaliesortland, l0ve, maddepaddee, krisssy, kristineam, bmc, auroramohn, iglimsdal, iselinkl, annais, susm, mayteresa, carolinemaria, siljeams, lisaase

Hei! Her er bloggene jeg pleier omtent å gå innom hver dag. Noen er kjente fjes og andre er de som ligger på topplisten. Har vært innom mange andre som også ikke ligger på topplisten som jeg har digget, men så har det jo seg sånn at jeg har den værste hukommelsen slik at jeg greier å glemme bloggen dies. Men er i alle fall disse jeg liker veldig godt! Leser dere noen av de samme? Hvilken leser dere utenom disse?


Svar på spørsmålsrunden del 3

Hvem er ditt forbilde?

Jeg må faktisk si at Justin Bieber er forbilde mitt når det kommer til hobbyen min. Og det er han jeg velger å se opp til. Grunnen til at han er forbilde mitt er fordi at han aldri ga opp, og fikk drømmen sin oppfylt. Han får haters mail sikkert hver dag, men han står alikavell opp hver dag med ett smil. Han blir kalt homo, men greier alikavell å gjøre the good work. Og når det kom til syngingen ga han ihvertfall ikke opp. Han gikk rett bort til Usher å spurte han om han kunne synge, noe som er veldig tøfft gjort! Treningsforbilde mitt er faktisk søsteren min, Kathrine, hun gir meg masse tips og motiverer meg mye. Hun har også greid å gå ned 15 kilo, noe som motiverer meg sykt med tanken på at jeg også kan greie det.


Bruker du lang tid på blogginnleggene dine?

Jeg gjør vell egentlig det når jeg tenker meg om. Men det varierer veldig mye fra hva jeg skal skrive om. Jeg kan godt sitte rundt to timer med ett innlegg, noe som har hendt før. Jeg liker å gjøre ting skikkelig slik at det skal være gøyt å lese og se, så å bruke lang tid på innlegg er viktig for meg.


Hva liker du best med blogg?

Hmm.. det jeg liker best med blogg må vell være alle fine kommentarer jeg får. Også er det selvfølgelig gøyt å lage videoer og legge ut bilder (ikke at jeg lager mange videoer som jeg legger ut) Jeg synst det er gøyt.


Hvilket kamera bruker du?

Canon eos 600d
Hva er drømmereisen din?

Drømmereisen min er faktisk Mexico etter at jeg så bilder derifra, herregud for ett sted. Selvfølgelig hadde det vært gøyt med en tur til USA, men er mer begeistret for sol, bading og god mat enn shopping. Så drømmereisen min er Mexico!


Hva syns du selv er din beste egenskap?


Jeg tror min beste egenskap er at jeg har mye omsorg ovenfor andre. Jeg elsker å se folk glad og om jeg ser noen som ikke har det bra til daglig smile kan virkelig gjøre dagen min. Jeg er veldig glad i å gjøre andre glad, så jeg tror den beste egenskapen min er å ha omsorg ovenfor andre.


Hva er dine tanker om blogg.no sin toppliste?

Jeg syns at topplisten er veldig rotete. Plutselig er liksom en blogg på første plass og plutselig er den langt nede igjen. Om Voe hadde hatt blogg på blogg.no og blogget slik som hun blogget før så tror jeg ikke at topplisten hadde vært så rotete.


Hvilket land har du vært i, og hva er ditt favoritt land?

Spania (Gran Canaria 3 ganger), Egypt, Kreta (2 ganger), Rhodos, England (London), Tyrkia, Sverige (MANGE ganger), Danmark (ca 2 ganger), Polen, kommer ikke på mer! Favorittlandet mitt Spania, elsker varmen og elsker alt der.


Fra Kreta nå i mai/juni


Jeg er en kløne

Brannstadion

Har nevnt dette før på bloggen, men som sagt er jeg ufattelig flink til å drite meg sjøl ut på draget. Sier jeg ikke noe dumt så gjør jeg noe dumt. Meg, Kristine og broren hennes skulle på brannstadion da jeg tilfeldigvis skulle hente noe mat til oss. Og jeg er jo den personen som elsker snarveier, så jeg bestemte meg for å gå over setene istedenfor å gå rundt........ jeg trynte skikkelig på klappesetene og vipps da var ræven min i været.


Blits?

Det var sommeren i fjor faktisk da jeg satt med en haug venner i søsteren til vennen min sin bil. Jeg burde jo tenkt bedre.. at når man sitter i en bil skal man ikke ha blits på. Men neida, jeg greier jo ikke å tenke så langt. Så jeg knipser jo ett bilde da i tunnellen. Og søsteren kvepper skikkelig! Trodde jeg skulle dø på meg, tørte ikke si ett ord nesten resten av bilturen. Men gikk heldigvis veldig fint!


VG-Listen

Meg og noen venner var på vg listen i fjor da vi skulle prøve å komme oss så langt frem som mulig. I det vi går gjennom folkemengden greier jeg selvfølgelig å henge fast i en dame med strikkegenser (hadde på meg ett armbånd som satt seg fast i alt).Så jeg ble stående der da, menst alle sammen gikk litt frem før de merket at de ikke engang kunne snu ryggen til meg uten at jeg hadde havnet i problemer. Men da sto jeg jo der da, til hun merket det og prøvde å få meg vekk. Da hun greide det skal jeg love dere at jeg pilte fremover....


DEN fine gutten

Jeg var med Silje til Myrkdalen og vi hadde endelig bestemt oss for at vi skulle gå ut å ake. Hytten ligger rett med trekket og vi bestemte oss for å ake med hytten. Vi prøvde å få så mye fart som mulig, og i det jeg mister styringer ender jeg opp i DEN fine gutten sine bein, å fy faen! Hadde jo så masse klær på meg at det nesten var umulig og reise seg og.....


Flause på nett

Meg og noen venner har en gruppe på facebook der vi omtrent deler det meste. Jeg skulle legge ut en video av meg og en venn da vi dummet oss ut skikkelig. Fant ut litt etter jeg hadde lagt ut videoen at jeg hadde fått likes av folk som ikke var med i gruppen engang. Da skjønte jeg ingenting helt frem til jeg fant ut at jeg hadde lagt ut videoen på facebook! Åh, var så flau resten av dagen..VIKTIG! :
Jeg tenkte at jeg skulle ha flere sånne ''kløne'' innlegg! Men det trenger jo ikke alltid å handle om meg. Om dere har lyst kan dere skrive noen kommentarer under med så mange så mulige flauser som jeg kan ha i ett annet innlegg. Om dere vil være anonym kan dere også det. Skriv enten i kommentarfeltet, skriv til meg på facebook, eller hotmail: Susanneeines@hotmail.no          PS. de som ikke er anonym og har en blogg blir linket om de vil! plis ikke kommenter bare hehe


Har du noen flauser på lager? som jeg kan dele i neste innlegg?

 

Svar på spørsmålsrunden del 2

Favoritt sommerantrekk?


Så ikke så veldig fint ut nå fordi den krøllet seg opp.  Jumpsuit cubus, vest gina tricot, sko bianco, øredobber gina tricot


Har du kjæreste?

Ja           Neida, har nok ikke det!


Hva er din ynglings:
Frukt: Jordbær som jeg uheldigvis også er allergisk mot... Men grønne epler og appelsin er også super godt!
Kjendis: Fortsatt Justin Bieber!
Farge: Ynglingsfargen min er lyseblå og lilla! Greier ikke helt å bestemme meg hva jeg liker best..
Venn: Jeg har mange supre venner, men jeg kan ikke akkuratt si at jeg har en ynglinsvenn.


Hva er dine mål for livet?

Har en del mål ja. Det jeg setter aller først er faktisk utdannelse, noe jeg tror de fleste gjør. Drømmehuset er et annet mål, og da mener jeg ikke verdens største hus med basseng og hele pakken. Ett hus som er fint, fin utsikt og de småtingene der. Har selvfølgelig en drøm også, men en drøm er en drøm. Og det er lettere å ha mål man faktisk nesten kan uansett oppnå. Får jeg utdannelse, får jeg nok mer penger, har jeg penger kan jeg få ''drømmehuset'' Alltid viktig med mål for livet uansett om de er små eller stor!


Er det noe du vil oppnå?

Ramset jo opp to av målene mine, det er jo selvfølgelig noe jeg vil oppnå. Jeg holder faktisk på med ett mål no, nemmelig å leve ett sunt liv. Selvfølgelig er det vanskelig og det krever arbeid. Men vil man oppnå noe så må man gjøre noe for det også. Derfor skal jeg trene, ha snopeløfte og være sunn resten av mitt liv slik at jeg oppnår det resultatet jeg vil.


Noen du savner?

Mast noen nå i sommerferien, og det kom veldig uforventet faktisk. For fire uker siden fikk jo jeg meg en ny katt, hadde bare katten i tre uker og fem dager før jeg fikk høre at den var blitt påkjørt. Jeg kunne faktisk ikke ane at jeg var så forferdelig glad i han, men er jo ikke rart når han var så spesiell som han var. Og det høres kanskje rart ut, men jeg har skaffet meg en ny katt. Men jeg må faktisk innrømme at ingen kan måle seg med Figaro.
Figaro

Hvem sin stil blir du inspirert av?

Jeg blir vell egentlig ganske inspirert av alle rundt meg. Alle sammen har jo forskjellig stil og det gjør jo at jeg blir inspirert. Er vell egentlig ikke en fast person som inspirerer meg.

Hvor høy er du?

Er bare en liten dverg... 1.63Hvorfor blogger du?

Blogging er jo først og fremst utrolig gøyt, faktisk! Men er blitt en del av hverdagen min og det er det jeg har blitt vant med. Jeg elsker å si mine meninger når jeg kommer så lang, og elsker å høre positive kommentarer om både meg, bloggingen min og bildene jeg tar. Er bare utrolig gøyt!

Svar på spørsmålsrunden del 1

Hva er din drømmejobb?

Har ingen spesiell drømmejobb må jeg innrømme. Men min drømmejobb hadde nok vært en jobb der hvor jeg kunne gledet meg hver dag til å komme på jobb og i tilegg tjent bra. Og om jeg en gang skulle fått barn i framtiden, hadde det jo vært supert om jeg av og til kunne komt hjem litt tidelig. Drømmejobben måtte også had gått ut på og gjøre andre mennesker eller evt. dyr lykkelig. Det hadde vært en drømmejobb for meg.

Hva vil du utdanne deg til?

Planen min er å gå i Media og kommunikasjon på videregående. Etter det har jeg trolig nok lyst til å gå på høyskole eller på universitet. Jeg har ikke noen eksakte planer, men jeg har veldig lyst å jobbe med mennesker eller dyr. Akkuratt hva er jeg ikke helt sikker på.

Er du lykkelig?

Jeg har ikke bestemt meg helt hvilke punkter jeg har sutte under kategorien lykkelig, men jeg vil heller kalle det for fornøyd. Jeg har utrolig gode venner som alltid stiller opp i de vanskligste tidene, har en familie som støtter meg og som er glad i meg, får omtrent alt jeg peker på og sliter ikke med skolen. Jeg er veldig fornøyd!

|
Meg og Silje.

Hva er din største lidenskap?

Jeg er jo veldig glad i å ta bilder, synge, spille gitar, lage sanger. Men hva jeg virkelig brenner for er faktisk å se andre mennesker glade. Jeg er veldig opptatt av at folk rundt meg har det bra og føler seg bra. Om jeg hadde sett en person som hadde det veldig dårlig til vanlig, og om den personen hadde en dag komt med ett smil, hadde det virkelig gjort dagen min så mye bedre. Det betyr veldig mye for meg.

Hvem er din favoritt blogg?

Uff... Veldig vanskelig å svare! Har begynt å like veldig godt fotballfrue fordi hun skriver på en måte som jeg ikke har sett mange gjøre. Krisssy også er veldig inspirerende og er en utrolig bra blogger. Men den bloggeren jeg alltid har fulgt er faktisk L0ve. Så jeg tror jeg vil kalle LOve for min fav. blogger.Hvor redigerer du bildene dine?

Dette er ett spørsmål jeg har blitt stilt ofte. Fordi min data er helt f***** og fordi jeg må nødt å bruke mamma sin data og ikke helt tørr å laste ned noen programmer. Bruker jeg mest pixlr express. Synes dette programmet er det beste gratisprogrammet jeg noen gang har prøvd. Blir kjempe fornøyd etter redigasjonene, og det virker det som de fleste leserene mine også gjør, noe som er kjempebra!

Vil du oppnå noe med bloggen?

Det hadde jo vært utrolig gøyt å være på topplisten. Men er det en måte jeg ikke ville komt på topplisten på er det med å skrive en ''story'' av livet mitt. Om jeg skulle vært på topplisten ville jeg vært der fordi folk faktisk liker det de ser og leser. Det er den eneste måten jeg vil være der på. Hadde også vært kult å fått en vurdering av en toppblogger, det hadde vært kult!

Hvem er din favoritt kjendis?

Min favoritt kjendis er som alle andres, nemmelig verdens fineste gutt Justin Bieber. Kom vell ikke som en overraskelse når jeg skal på konserten hans i April på selveste golden plassen. Åh så jeg gleder meg!


Follow me

Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin


Om du vil kan du godt følge med på Bloglovin, da får du opp når jeg blogger slik at du kan følge med om du vil. Hadde vært veldig fint med followers når jeg har en så ny blogg. Så om du er interisert i å følge meg er det bare til å trykke på linken over bildet mitt.


Facebook

Link


Jeg laget meg en gruppe på facebook hin dagen som heter susannee.blogg.no. Måtte jo ha noen medlemmer til å starte med, så jeg bare lå til ett par stykker. Men jeg føler meg egentlig litt dum når jeg bare legger til folk uten at jeg egentlig ikke vet om de leser bloggen min. Så hadde jo vært fint med noen som faktisk følger bloggen min. Så om du liker min blogg og er interisert i å følge den fremover så er det bare til å trykke på linken over bilde for å komme til siden eller søke på facebook.


Instagram

Søk på SusanneEines


Instagram er jo kjempepopulært nå. Og det er alltid utrolig gøyt med mange followers på Instagram. Om du er interisert i å følge med på bilder jeg legger ut, så er det bare til å søke på Susanne Eines, så finner du meg!

Polyvore:

Link

Maxi dress and gorgeous accessories!Du kan også følge med på polyvore om du har lyst. Du kan jo også lage deg en selv, som jeg kan følge! For det er jo kjempegøyt å lage sine egne kleskollasjer. Jeg har faktisk bare to followers som jeg fikk i får samtidig som jeg lagde polyvoren og delte to like bilder som oppe. Bruker egentlig mest polyvoren når jeg lager kollasjer. Kjempegøyt!


''Visste du at.....''

-Når jeg ikke har noen ting å gjøre på eller tenker, pleier jeg ALLTID å tvinne håret mitt å plukke på det. Det er det sikkert mange av dere som vet veldig godt også. Det går sikkert ikke fem minutter utenatt jeg har plukket i håret mitt. Det er egentlig veldig dumt, for det ender bare opp med at håret mitt blir fortere fettete, og det er stress!

-Jeg er ufattelig flink til å drite meg sjøl ut på draget. Om jeg ikke sier noe dumt, gjør jeg noe dumt. Eks: Da jeg var super fan av Brann (fotballaget), og meg, Kristine og broren hennes skulle på stadion og se Brann spille. Jeg skulle bare gå å kjøpe noe mat til oss, og jeg er jo den personen som elsker snarveier. Selvfølgelig gikk jeg over setene istedenfor å gå rundt.... Plutselig trynte jeg an på klappesetene og vips da var ræven min i været.

-Jeg bruker alltid, og uansett hva ketcup på taco. Jeg greier faktisk ikke å spise taco uten ketchup, for da blir ikke det taco lengre. Det høres veldig ekkelt ut, og noen av dere tenker sikkert ''æsj'', men bare prøv! er drit godt.

-Folk tror sikkert jeg er veldig avhengig av Madelen (tantebarnet mitt) fordi at jeg omtrent er med henne ver eneste dag og hun er veldig ofte på besøk hos oss. Men det blir jo sånn når søsteren min er i millitæret, og vi må nødt å passe henne mens hun er det.

-Mesteparten av grunenn til at jeg har Figaro (katten min) er fordi at jeg ikke ville at han skulle bli avlivet. Her som jeg bor var det noen forbanna tullinger som hadde dumpet moren og fem kattunger ganske så nært veien. Jeg gikk forbi der når jeg skulle hjemover og noen stoppet meg og fortalte hele greiene om hva som hadde skjedd med disse kattongene og hva som ville skje om ingen tok de. De spurte jo da om jeg ville ha, og selvfølgelig sa jeg at jeg ville og løpte ned til huset og spurte om jeg kunne få. Det var greit så jeg stakk av med søte Figaro. Men for all del, han er jo utrolig søt og jeg har jo alltid ønsket meg ett dyr!

-Det er jo ufattelig mange Justin Bieber fans i verden, jeg er bland en av de. Og utrolig nok så jeg faktisk ikke filmen hans ''Never say never'' før i går.

-Jeg tror jeg er litt for glad i barnefilmer som Lady og landstrykeren. Og jeg bruker Madelen som unnskyldning når jeg ser på det. Men det er jo faktisk utrolig koselig å se på da! Det er vell noen av dere enig i regner jeg med.


Jeg elsker drop bilder også, som jeg kaller de!

-Mine værste uvaner er att jeg tvinner som sagt altformye på håret og at jeg er for usunn.

-Jeg er veldig flink til å bestemme meg for noe. Om jeg har lyst å tjene tusen kroner på en uke, vet jeg selv at jeg kan greie det! Det er vell verre med store drømmer, men jeg vet at jeg har en mulighet om jeg virkelig prøver hardt.

Om meg

Heisann. Mitt navn er Susanne Eines og jeg er en femten år gammel jente som er fra Bergen. Jeg har hatt mange blogger før, men føler for å starte på nytt, og forhåpentligvis siste gang. I fritiden elsker jeg å være med venner, spille gitar, synge og fotografere. Jeg har sklidd litt ut i fra syngingen nå som det er sommerferie osv, men prøver så godt jeg kan med å fortsette å følge drømmene. På denne bloggen kommer dere til å få se litt av hvert faktisk, ganske masse likt som var på den forje bloggen, men forhåpentligvis bedre og mer blogging. Jeg skal prøve å ha oftere videoer og litt mer gøye ting. Håper dere besøker meg flere ganger!


Dette er da meg. Jeg vet at det ikke var verdens beste bilde, men jeg har desverre ingen spesielle bilder på dataen fordi alle bildene ligger på en minnepenn. 
 


Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • Juli 2015
 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013

 • kategorier

 • Anntrekk
 • Blogg
 • Fotografier
 • Get the look
 • Hverdag
 • Om meg
 • Reise
 • Sminkelooks
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits