Outfit 29.12.14

Kåpe fra Only, Bukse fra Dr. Demin, Topp fra Vero Moda, Sko lånt av min søster

New in from papaya


Alt er fra papaya


Har det helt fantastisk her borte, og dagene bare fyker av gårde. Elsker shoppingmulighetene vi har og ikke minst maten! Favorittbutikken min sålangt er papaya, det er en butikk som man finner i alle tropiske land. Jeg er veldig glad i blomster og søte mønstre når det kommer til topper ogsånn, så denne butikken er helt perfekt for meg. Går alltid innom denne butikken når vi er på shopping! Billig er det også, alt dette kom vell på 320kr. Hadde en liten fail under bildetakingen av innkjøpet, for hvis dere ser litt nærmere på noen av bildene så har jeg leppestift på tennene, hehe. Anngående spørsmålsrunde videoen, så skal meg og Rikke spille den inn i morgen, meg og Stella skal nemlig på sleepover hos henne. Skal også på fotball-kampen på hennes skole! Gleder meg så ufattelig mye, can´t wait! SNAKKES ALLE SAMMEN♥

Innkjøp siden sistFlower printed shirt

Toppen er fra Gina Tricot 


Dagens antrekk
Heisann igjen. Da var jeg endelig ferdig med tentamen og har fullført treningsøkten. Det eneste som gjenstår er å lese til den naturfagsprøven som jeg skal ha på onsdag, men er så sliten at det egentlig frister veldig lite, men jeg må. I morgen har jeg halv dag på skolen, så planen er å ta en økt før skolen også. Elsker å trene på morgningene før skolen, da føler jeg meg så myemye mer opplagt enn til vanlig. Siden vi begynner 12:15 så har jeg god tid til å trene også, er mye bedre det enn å stå opp klokken 5 for å trene. I dag hadde jeg på meg en dongerijakke som jeg ikke husker hvor er fra, t-skjorte fra New Yorker, Bukse fra Dr.Denim og klokke fra glitter. 

Har også enda en ting jeg må dele med dere!!! Jeg har nå takket ja til en plass i utvekslingprogrammet til explorius. Dvs. at når jeg begynner å betale for utvekslingsåret, er det enda mer sikkert at jeg skal. Er fortsatt usikker, men det har jeg vært så ekstremt lenge nå. Så jeg har bare begynt å tenke at jeg bare skal hoppe i det og ta det som det kommer. 
Hva synes dere om antrekket?
Hva tenker du om utvekslingsår?  

Dagens antrekk
Hei alle sammen! Her er det jeg gikk med i dag. Skjorten er fra H&M, Buksen fra Carlings, Klokken fra CMYK og skoene fra Zalando.no. Hadde bare halv dag i dag som vil si at vi sluttet klokken halv 12, så jeg tok bare på meg noe enkelt, i tillegg til at jeg bare hadde 20 min på meg. Men siden jeg hadde så god tid etter jeg kom hjem og siden lyset fremdeles var fremme tok jeg et par outfit bilder. Tok også noen bilder som jeg tenkte jeg skulle bruke til en ny header. Jeg synes den headeren jeg har nå er så ekstremt kjedelig å se på, så nå er det på tide med en ny en. Hva synes dere om antrekket? 

Short hair, don't care

Gjett hva jeg gjorde i går? Jo, jeg klippet av nesten halve håret mitt, føles i alle fall slik ut, og det var egentlig ikke det som var planen engang. Jeg pleier vanligvis å klippe håret mitt hos en fast, en som jeg kjenner, men hun hadde ikke tid denne uken så jeg måtte gå til en annen frisør. Det skal jeg med andre ord aldri gjøre igjen. Jeg sa til hun at jeg skulle klippe bort det som var nødvendig å klippe vekk, fordi jeg ikke ville at håret mitt skulle stoppe å vokse, men samtidig så ville jeg prøve å holde så mye som mulig på lengden. Dette er i alle fall noe denne frisøren ikke har fulgt. Kan jo selvfølgelig være at håret mitt var ekstremt slitt, men er jo skikkelig kjipt å bli klippt så  mye når jeg ikke var obs på det. Får håpe håret vokser fort frem til sommeren og at de produktene jeg kjøpe med meg hjem hjelper, her er resultatet + det jeg har kjøpt! 

Fullførte forresten treningsøkt 7/30 i dag! Er super fornøyd over at jeg har klart det til nå, og er bare enda mer motivert til å fortsette når jeg faktisk klarer det så bra. Skal også ta meg en økt i morgen, men da skal jeg trene med Lisa. Hadde halv dag i dag, og skal også ha det i morgen, så jeg slutter tidlig. Er så deilig at det snart er helg! Ha en fin dag videre alle sammen. 
Shampoo.


Kur som gjør at slitte tupper holder seg sammen, skal brukes daglig. 


Olje som også er varmebeskyttende.


Hva syns dere om resultatet? 

WantiesRed is my favorite color
Nei, rød er egentlig ikke min favorittfarge, men det er favorittfargen min når det kommer til leppestift! Bare elsker denne leppestiften fra Max Factor, som kanskje mange av dere vet så jeg veldig glad i leppestift. Jeg har brukt opp to leppestifter som jeg har kjøpt, og jeg har jo alltid tenkt at det er nærmest umulig å bruke opp en, men tydeligvis ikke, jeg klarer det i alle fall. Men jeg annbefaler dere som er glad i leppestift å kjøpe de fra Max Factor, de er kjempe gode etter min mening. Man får kjøpt de i de fleste butikker som selger kosmetikk vil jeg tro. 


Innkjøp

'
Skjorte fra Carlings 


Billion dollar brows penn fra parfymeriet


Sko fra tennis


Heisann. Her er noe av det som jeg kjøpte i dag, og noe som jeg kjøpte i forrige uke. Hva syns dere?

Upubliserte innkjøp

Long time no see, hæ folkens? Jeg er en veldig slapp person og har rett og slett bare nøte de to ukene jeg har hatt leiligheten for meg selv, så jeg har rett og slett bare ikke orket å tenke på bloggen. Men nå er jeg hjemme igjen (har egentlig vært det i en uke nå, jaja) til de vanlige kjedelige rutinene, så da blir det blogging igjen. Har jo fått de nye nike air max skoene mine som jeg enda ikke har vist dere + en skjorte som jeg har blitt helt forelsket i. Here we go. 

 

My new blue shoes
Fra Eurosko

Hallo! Sorry fraværet, følte det ikke var vits å blogge uten kamerakontroll, men nå har jeg endelig fått tak i en. Nike free air max 90 skoene mine er enda ikke komt, men ifølge posten så skal de være i Bergen nå, så mest sannsynligvis så får jeg de i morgen. Har blitt helt dilla på sko som dere kanskje har merket i og med at jeg har kjøpt meg tre par nye sko iløpet av bare to uker. Men så fant jeg disse, og jeg bare måtte ha de. Jeg har sett på disse helt siden sommeren, men jeg kunne ikke kjøpe de da fordi de ikke hadde størrelsen min. Jeg gikk tilfeldigvis forbi de når jeg så på gave til Madelen, og det beste av alt var at de var på salg, så pappa var så snill og sa at han kunne kjøpe de for meg <3 Så forhåpentligvis er det stoppe shop på sko fremover. Litt senere i dag kommer Lisa til meg og skal sove her, det blir koselig. Snakkes i morgen fininger! 


SVEAHallo! Jeg har enda ikke vist dere den nye SVEA jakken som jeg fikk for en god stund siden. Det var egentlig ment å være en julegave fra mamma og pappa, men jeg fikk den litt før fordi jeg virkelig trengte en skikkelig vinterjakke. Jeg hadde jo bare en tynn jakke. Denne varmer skikkelig bra, noe som er veldig bra nå som det er så utrolig kaldt ute. Denne håper jeg at varer i mange år til, for jeg virkelig bare elsker den. Hvilke jakke har du?
Eskimo 


Nike Air Max 90Æææ, er så glad! Bestilte denne herligheten på lørdag. Kan faktisk ikke vente med å få de. Har alltid ønsket meg et par med nike air max 90, for jeg syns de er så utrolig stilig. Jeg bestilte de fra zalando.no for 899kr, noe som faktisk er mye billigere enn hva de vanligvis pleier å koste. Var egentlig også litt flaks at jeg fant disse og i tilleg så billig, for det var nemlig bare ett par igjen av de i størrelse 39.


Hadde faktisk på meg et par med nike sko på et antrekksbilde som jeg la ut i oktober i 2013, som var drit kule. De var ikke mine da, jeg fikk lov til å låne de fra Kinga. Er ikke de bare superduper kule? Hva syns du?

Har dere Nike Air Max 90?

 

Antrekk: barnebesøk

Halloen. Fikk desverre ikke kjøpt meg en kamerakontroll i går, men jeg fikk i alle fall Lisa til å ta bilder av meg i dag, så var heldig der. Men jeg tenkte jeg kanskje kunne kjøpe en kontroll iløpet av neste uke eller noe i og med at jeg er ganske avhengig av å ha en. Som jeg forresten sa i går så skal jeg jo i barnebesøk til Madelen som er tantebarnet mitt. Det begynner rundt halv fem, så det er egentlig en stund til fortsatt, men jeg måtte ta bilder ganske fort i dag fordi det blir så ekstremt fort mørkt. Håper jeg får tatt noen fine bilder i besøket i dag sånn at jeg kan vise dere dem. Her er antrekket. 


Jakke fra H&M, Bukse fra Carlings, T-skjorte fra H&M, klokke fra Glitter og sko fra Tennis


Hva syns dere?
Har dere planer i dag?


 

Antrekk: 17.01.14

Heihei alle! Kom visst hjem tidligere enn forventet i dag, kom hjem klokken litt før tre fordi vi fikk gå tidligere av læreren. Så siden det var lyst ute så tok jeg muligheten til å ta et par bilder av det jeg gikk med i dag til dere. Tok også bilder til et annet innlegg som jeg tenkte jeg skulle poste om litt. Planene for i dag er å være med jentene. Silje, Kinga, Vilde og Tonje kommer til meg litt senere på kvelden for å sove hos meg. Vi skal lage quesedillas og kose oss masse som vanlig, gleder meg masse. Håper dere andre får en fin fredag! 

Innkjøp 14.01.14

Beklager for at jeg ikke postet innkjøpet i går som jeg egentlig sa at jeg skulle. Jeg fortet meg hjem etter skolen slik at jeg kunne ta bilder ute før det ble mørkt, var hjemme i ca. 5 tiden og var klar til å ta bilder, men bildene ble så utrolig dårlig. Og etter min mening så syns jeg at det er bedre å heller vente en dag slik at det kan bli bra bilder enn å måtte bruke dårlige bilder. 

Jeg sovnet trolig nok klokken 8 i går kveld, noe som er veldig tidlig for meg som egentlig sovner klokken 2 om natten til vanlig. Jeg var bare så utrolig trøtt og utslitt. I dag har vi heldigvis bare halv dag, så jeg skal ikke på skolen før klokken kvart over tolv, deilig! Og siden jeg våknet klokken 7 av meg selv i dag så bestemte jeg meg for å heller ta de bildene i dag tidlig, så her er de. I tilleg til dette kjøpte jeg meg også en ny dr. demin bukse i svart som dere kan se litt av på det nederste bilde, den er fra Carlings. 


Genser fra Gina Tricot

Hvit basic t-skjorte med lomme fra H&M

Verdens beste New Balance fra tennis


Resultatet etter farging av håretHeisann! Slik ble resultatet etter å ha farget håret fra rødt til brunt. Jeg ble fornøyd, men jeg savner rødfargen skal jeg innrømme. Men som sagt så kan jeg ikke ha rødt hår lengre fordi at det er altfor dyrt pluss at det sliter utrolig mye på håret når jeg må farge det så og si hver måned. Men et stort problem er hva jeg skal gjøre med headeren, den er jo helt ny. Hmm, jeg vet ikke, får se! Hva syns du om resultatet?

New inJa, dette var gårsdagens innkjøp da, så jeg har jo allerede farget håret mitt. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å gjøre det, men jeg har rett og slett ikke økonomi nok til å drive å farge håret mitt hele tiden + at det sliter utrolig mye på håret. Resultatet kommer iløpet av dagen eller morgendagen, spørs helt når jeg får muligheten til å ta bilder. Jeg kjøpte den på cubus hvor de nå har 3 for 2 på ting som er fra Loreal. 
Dr. Demin bukse fra Carlings Gifts from DubaiJeg ble så glad når mamma og pappa kom hjem med alle disse fine tingene fra Dubai! Jeg elsket alt, og det var ting som jeg itilleg trengte. Nå kommer det til å bli mye trening fremover i alle fall, nye treningsklær gir meg så sinnsykt treningsmotivasjon. Jeg var faktisk å trente igår, så jeg fikk testet litt ut. Det eneste som er litt synd er at de mørerosa nike skoene ikke passer helt, jeg får meg oppi de, men det er jo ubehagelig å trene med helt stramme sko, så de skal heller den andre søsteren min få. Håper dere likte innkjøpene, det gjorde i alle fall jeg! 


Good to be back
Cardigan fra Gina Tricot, Bukse fra Cardigan, Topp fra H&M, Sko lånt fra Kinga

Da var jeg endelig tilbake for å begynne å blogge skikkelig igjen. Var godt med en liten pause, så håper det blir bedre blogging fremover. Dette er antrekket fra idag, hva synes dere?

Antrekk: bomberjacket & curls
Bomberjakke, topp og earcuff fra H&M, Bukse fra Carlings

NEW IN


Dr. Demin bukse fra Carlings, Earcuff & smykke fra H&M

Heisann. Idag var jeg på senteret for å egentlig bare kjøpe meg en bukse, men så kom jeg over salg på H&M og da måtte jeg bare kjøpe smykket og earcuffen også. Dr. Demin buksene er faktisk de beste buksene jeg noen gang har prøvd, så om noen av dere ikke har de, så annbefaler jeg faktisk dere å i alle fall prøve de. De er så fantastisk. Inatt sov Kinga hos meg, og senere idag skal meg, Kinga og Silje til Vilde for å sove hos henne. Har vært veldig mye overnatting i høstferien, har ikke hatt en natt uten liggebesøk, men jeg syns det bare er koselig. Jeg får se om jeg får tid til å ta antrekksbilder idag, jeg har litt ting som må gjøres så det merker dere nok, men jeg kan ikke love noe. Håper dere får en fin dag videre, det skal jeg! 

Antrekk: Autumn is hereHeisann! Nå er det høst, og det er så fint, jeg bare elsker fargene. Idag var meg og Silje ute og tok et par bilder, noen antrekksbilder og noen header bilder. Jeg har nemlig fått en veldig flink person til å lage både header og design til meg, så jeg må ha et par nye bilder til en ny header. Planene for idag er å være med Silje også skal hun sove hos meg til i morgen. Vi skal helt sikkert spille gta5 som hun er helt obsessed med. Vi skal helt sikkert se en film, lage god mat og ete oss full i drit. Jeg utnytter alltid helger og ferier til å spise drit, men jeg skal også trene mye! Håper dere får en fin lørdag alle sammen, snakkes. 

 

Antrekk: 02.10.12Heisann! Hadde egentlig tenkt å poste dette innlegget rett etter jeg hadde kommet hjem fra skolen. Men jeg bestemte meg heller for å ta turen innom treningsenteret. Jeg er så utrolig stolt over meg selv, jogget/løpte/gikk i oppoverbakker i 45 minutter, jeg gikk en halv mil. Så jeg er veldig fornøyd! Vi ble visst ikke intervjuet av BA idag, så jeg tror kanskje det er imorgen, men det ser vi no. Håper dere liker antrekket, bildene ble tatt i selveste Bergen by. Jeg tenkte jeg skulle legge meg litt tidlig idag i og med at jeg er så utrolig trøtt, så vi snakkes alle, god natt!


Farget håret

Heisann. Da har jeg endelig tatt meg tid til å ta turen innom frisøren for å freshe opp rødfargen igjen. Den var blitt så oransjeaktig, eller litt mer kastanjefarget, noe som jeg ikke syns at jeg kler. Jeg elsker rødfargen og er superfonøyd, men det er både dyrt og stress å ha rødt hår, så jeg tror dette blir siste gangen jeg farger det rødt. Så neste gang det blir kastanjefarget, kommer jeg til å gå over til brunt igjen.

Dagen idag har vært veldig slapp. Vi begynte ikke på skolen før klokken 10:15, og da hadde vi matte frem til 11:45, og etter lunsjen hadde vi besøk av anonyme narkomane på skolen. Det var utrolig rørende og spennende å høre på hva de hadde gått igjennom. For de fortalte nemmelig livshistoriene sine. Nå skal jeg være med Lisa og vi har planer om å sitte resten av dagen å spille GTA5, jeg er så og si blitt hekta. Neida, jeg klarer å begrense det litt, men er deilig å bare slappe av litt innimellom også.Så hva syns dere om hårfargen?New in: Grey cardigan

De hadde 20% salg på gina tricot igår, og da tok jeg turen innom for å se om jeg fant noe fint. Elsker gina, de har så masse fint! Elsker den nye cardiganen jeg har kjøpt meg, er blitt helt forelsket i lange cardiganer for tiden. Er jo enkelt å bare ta den over en hvit t-skjorte eller skjorte slik som jeg har gjort over her, jeg synes antrekket blir mye finere med engang. Hva synes dere?

Yndlingsplagget i klesskapet

Halloen. Kreativiteten når det kommer til blogging er ikke akuratt på plass nå for å være helt ærlig. Det skjer ikke så veldig mye uten om det vanlige, så det er liksom ikke så veldig mye å blogge om. Jeg holder fortsatt på å redigere den videoen til dere, og det er første gangen jeg redigerer en slik video i Imovie, så det kan godt ta litt tid.. Desverre. Dette er yndlingsplagget i klesskapet mitt, det er en vest fra Risøe som koster 500kr. Jeg elsker den! Har ikke fått brukt den så veldig mye enda, men elsker den, og håper jeg har flere plagg som den passer godt til.

Antrekk: 10. september

Hallo. Her er gårsdagens antrekk, hadde ikke tid igår til å publisere innlegget for jeg kom ikke hjem fra trening før kl ni og da orket jeg faktisk ikke. Men håper det går greit.

Some newsAntrekk: 7. september

Heisann. Må blogge i full fart. Jeg skal snart handle med moren min før jentene kommer. Innkjøp og litt sånn kommer enten imorgen eller senere, dere merker det.

Hva synes dere?

Antrekk
Vest og skjerf fra Risøe, Skjorte fra Bik Bok, Bukse fra Carlings, Sko fra Mani

Innkjøp

Heihei! Sitter på skolen nå, er akuratt ferdig å ta portrettbilde så nå har vi litt pause før vi skal ta klassebilde. Det gikk helt greit, men tror ikke bildene blir så fine. Jeanette tok noen bilder av innkjøpene mine også tok hun også noen antrekksbilder, men de kommer senere. Etter vi er ferdig på skolen skal meg og moren min spise i byn etterfulgt av kino, skal bli koselig. Jeg har med meg kameraet, så det kan være det kommer et innlegg om det også. Men vi snakkes ikveld alle sammen!
Vest og skjerf fra Risøe, sko fra Mani


Gårsdagens antrekk

Hva syns dere?Wanties

Hei og god kveld alle sammen! Endelig lørdag sier no bare jeg. Føler at denne uken har gått utrolig fort, noen som føler det samme? Men jeg kjenner at det er skikkelig deilig med helg nå. Har egentlig ikke noen spesielle planer for dagen så nå sitter meg og madelen og ser på barnefilmen "modig". Dere får ha en fin lørdag videre!

Har skikkelig lyst på de tingene som er over, men er veldig kjipt at det er så dyrt og det er derfor jeg virkelig må se igang å skaffe meg en jobb, men det er ikke så veldig lett når man bare er 16. Men jeg må i alle fall prøve! Elsker alt sammen, hva syns du?Antrekk: 29.08.13Heihei! Idag har vært en koselig dag, var på skolen fra kvart over tolv til tre. Ble en kort dag og det skal bli en kort dag imorgen også, og det er jo bare ekstra motiverende og tenke på at det er helg imorgen! Idag var Jeanette, en som jeg ble kjent med første skoledag, med meg hjem og hun skal sove hos meg til imorgen, kjempe koselig! Før idag spiste vi wok til middag og satt oss ned med en god film. Men nå begynner det å bli sent så vi tenkte vi snart skulle legge oss, god natt!

Antrekk: gold

Heihei alle sammen. Dette er da gårsdagens antrekk. Jeg sov hos kristine inatt og det var utrolig koselig, håper det gjentas snart! Har ingen planer for dagen, noe som er litt kjipt fordi at det er så utrolig fint vær her idag, men kanskje jeg finner på noe senere? Jeg fikk ideen av Kristine igår at jeg kunne begynne med "ukens måltider" eller noe lignende i og med at jeg fokuserer veldig mye på sunne retter, middager og oppskrifter. Da kan jeg jo begynne med det om det er noen som er interessert?

Antrekk: StriperHeisann! Sliter fortsatt litt med macen, lærer tregt tydeligvis. Men blir lettere for hver dag som går. På skolen gikk jeg med dette, om det er noe dere lurer på hvor er fra så er det  bare til å spørre. Jeg må bare skrive i full fart fordi jeg skal legge meg. Skal jo opp klokken 5-6 imorgen så tror at jeg trenger litt søvn. I morgen består dagen min av mye trening. Skal først ha gym også skal jeg trene etter skolen. Så skal jentene komme litt senere til meg og sove hos meg, blir koselig å se de igjen. Vi snakkes alle sammen, god natt!
Pakke i posten

Fikk post helt fra Kina på døren idag hvor jeg fikk noen deksler til iPhone 5 og et deksel til den nye dataen min som jeg får om rundt en uke. Det som var litt kjipt var at to av de dekslene jeg fikk var ødelagt og den ene var feilsendt slik at jeg fikk et deksel til iPhone 4s istedenfor. Men man kan ikke være 100% sikker på tingene man bestiller fra billigsider. Det har vell kanskje noen av dere erfaring med om dere har bestilt noe derfra engang? Det har i alle fall jeg! Jeg bestilte engang to parykker fra ebay  og fikk tilsendt tre? itilleg til at de kom ett halvt år etter bestillingen. Jaja, slike ting må man faktisk beregne når man bestiller fra slike sider. Men nok om det, her er dekslene jeg fikk:
Det så veldig rødt ut ser jeg, men den skal bli rosa når den kommer på dataen. InnkjøpVar jo som sagt på sartor hin dagen fordi jeg skulle finne ting til skolestart. No tror jeg at jeg er klar, bortsett fra at jeg gruer meg noe helt sykt + at jeg mangler bare å farge håret, noe som jeg skal i morgen. Idag tror jeg egentlig at jeg ikke skal noe spessielt, må kanskje få sendt premiene som vinnerene vant. Jeg er egentlig litt treig på sånne ting, men skal få sendt de idag! Skjønte forresten ikke hva som skjedde med noen av bildene, på noen ble jeg hvit og på andre så jeg faktisk litt brun ut, jaja. Det viktigste er at dere får sett innkjøpet. Kanskje vi blogges senere, men no skal jeg spise frokost med Madelen. Snakkes!

Antrekk: 13.08.13Heihei! Idag har jeg på meg en jakke fra urban, bukse og topp fra bik bok, sko fra Tyrkia og ringer fra H&M. Det var Silje som tok bildene av meg, og jeg bare elsket fargene og bokeh effekten i bakgrunnen. Så credz til henne. Idag skal jeg sove hos henne forresten og vi har planer om å ha skrekkfilm-maraton, så vi ber egentlig om å ikke få sove inatt... Litt før idag var jeg på sartor med Julie og shoppet litt til skolestart, så forhåpentligvis iløpet av morgendagen vil jeg legge ut innkjøpsbilder. 


IKEA innkjøpene

Halloo! Var på IKEA for en stund siden, også kjøpte jeg alle disse tingene over. Det nederste bilde til høyre er et uferdig nattbord som pappa skulle fikse for lenge siden. Og jeg hadde jo planer om å lage dette innlegget når det var ferdig, men når jeg tenker over det så tror jeg ikke at det gjør så forferdelig mye for deres del. Om det er noen som har veldig store ønsker om å se det så bare lager jeg et annet innlegg hvor jeg viser det eller noe sånt. Nå har jeg jo allerede lagt ut en video her på bloggen, som dere kan se >her<. Der får dere se møblene enda bedre om dere ønsker det! Jeg har egentlig enda flere innkjøp en dette, men jeg har ikke tatt bilder av det enda. Men kanskje jeg heller kan komme med en del to?Antrekk: 10.08.13

Heisann alle sammen. Sto opp, tok en dusj og fikset meg sånn at jeg kunne ta noen antrekksbilder til dere. Idag skal jeg få besøk av jentene, som vil si Silje, Vilde og kanskje Kinga. Jeg er hjemme alene til søndag så vi skal lage noe god mat og kose oss. Når jeg ser på bildene for tiden merker jeg at jeg har fått oransje hår + ettervekst, haha, ikke bra. Men jeg har planer om å farge håret mitt rødt igjen iløpet av uken sånn at jeg er klar for skolestart. 

Om konkurransen: Det er veldig få som har meldt seg på konkurransen merker jeg, noe som er litt dumt. Jeg håper på å få litt fler som melder seg på, så jeg venter litt med å trekke en heldig vinner. Men om du er interisert i å vinne et deksel til iPhone 4/4s kan du melde deg på >HER<
Jakke fra Urban, t-skjorte fra Bik Bok, bukse fra Bik Bok, sko fra Tyrkia & ring fra H&M

Iphone 5!!!SE HVA JEG HAR FÅTT!!!! Endelig kom den, etter 5 dager. Jeg sto opp klokken halv elleve bare for å vente på postbilen i dag, også kom den i rundt tolv tiden, da sier det litt om hvor desperat jeg var etter å få den. No må jeg bare være flink til å passe på den, jeg har forsikring på ett år, men vi vet jo alle at ikke det alltid hjelper å ha forsikring. Det som er litt kjedelig er at jeg ikke kan bruke den før litt senere idag fordi at jeg trenger nano-simkort (?). Dere med Iphone 4/4s har microsim og jeg har en som er litt mindre. Derfor skal jeg innpå el-kjøp idag for å spørre om de vil fikse det for meg. Men vi snakkes alle sammen, ha en fin dag!

Antrekk: Jack Daniels

Heisann! Gjorde egenltig ikke på så veldig mye idag, helt til mamma ringte meg å spurte om jeg ville være med på IKEA sammen med hun og en vennine. Noe som jeg da selvfølgelig sa ja til! Jeg var jo der for rundt en uke siden, så jeg kjøpte ikke så veldig mye. Jeg kjøpte et speil, noen bokser og en fake blomst. Jeg skal tidelig opp i morgen fordi at jeg skal på et møte klokken 10. Derfor skal jeg legge meg om noen få strakser, her er dagens antrekk:


Jakke fra Urban, Topp fra River Island, Bukse fra Carlings, Smykke fra en butikk i Polen, Ring fra H&M, Armånd fra ?Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Anntrekk
 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits