Nytt design og header

Hallo! ENDELIG har jeg fått meg et nytt og fint design og ikke minst en fin header. Det var >Tonje< som lagde det til meg, og jeg betalte 200 kr for det, men det var virkelig verdt pengene. Dette kommer jeg kanskje til å bruke frem til vinteren (kanskje endre header underveis) i og med at jeg har betalt for det. Men dette er et design som passer mer til min blogg, og jeg virkelig elsket det, så tusen takk til deg Tonje! Jeg har til og med fått inn skikkelige linker og slikt til youtube, facebook og instagram. Det tror jeg faktisk ikke at jeg har hatt før! Jeg håper at dette kommer til å hjelpe bloggmotivasjonen min mer, for det pleier vanligvis å gjøre det. Hva synes du?♥♥♥♥♥♥


 

Gifts from DubaiJeg ble så glad når mamma og pappa kom hjem med alle disse fine tingene fra Dubai! Jeg elsket alt, og det var ting som jeg itilleg trengte. Nå kommer det til å bli mye trening fremover i alle fall, nye treningsklær gir meg så sinnsykt treningsmotivasjon. Jeg var faktisk å trente igår, så jeg fikk testet litt ut. Det eneste som er litt synd er at de mørerosa nike skoene ikke passer helt, jeg får meg oppi de, men det er jo ubehagelig å trene med helt stramme sko, så de skal heller den andre søsteren min få. Håper dere likte innkjøpene, det gjorde i alle fall jeg! 


The Walking Dead

Dere tror vell jeg ikke har blitt avhengig av enda en serie? Jo.. det har jeg faktisk. Jeg har begynt å se på The walking dead, og det er super spennende! Favoritt serien min vil alikavell alltid være The vampire diaries, men dette  var også veldig bra. Så sånn som på bildet under kommer jeg til å bli sittende resten av lørdagen. Men det er deilig å ha slike dager også, den kjenner dere vell sikkert godt igjen.

Fra igår til idag sov jentene hos meg, det vil si Tonje, Kinga, Vilde og Silje. Det var superkoselig! Og i dag skal søsteren min sove hos meg siden jeg er hjemme alene til imorgen. Da skal vi sikkert kjøpe inn noe god mat og se en god film eller noe, men vi snakkes kanskje senere folkens! 

<3<3<3 

Hva skal dere finne på i dag da?


Good to be back
Cardigan fra Gina Tricot, Bukse fra Cardigan, Topp fra H&M, Sko lånt fra Kinga

Da var jeg endelig tilbake for å begynne å blogge skikkelig igjen. Var godt med en liten pause, så håper det blir bedre blogging fremover. Dette er antrekket fra idag, hva synes dere?

Antrekk: bomberjacket & curls
Bomberjakke, topp og earcuff fra H&M, Bukse fra Carlings

NEW IN


Dr. Demin bukse fra Carlings, Earcuff & smykke fra H&M

Heisann. Idag var jeg på senteret for å egentlig bare kjøpe meg en bukse, men så kom jeg over salg på H&M og da måtte jeg bare kjøpe smykket og earcuffen også. Dr. Demin buksene er faktisk de beste buksene jeg noen gang har prøvd, så om noen av dere ikke har de, så annbefaler jeg faktisk dere å i alle fall prøve de. De er så fantastisk. Inatt sov Kinga hos meg, og senere idag skal meg, Kinga og Silje til Vilde for å sove hos henne. Har vært veldig mye overnatting i høstferien, har ikke hatt en natt uten liggebesøk, men jeg syns det bare er koselig. Jeg får se om jeg får tid til å ta antrekksbilder idag, jeg har litt ting som må gjøres så det merker dere nok, men jeg kan ikke love noe. Håper dere får en fin dag videre, det skal jeg! 

Bowling og peppes

Hallo alle sammen. Igår fikk jeg ikke blogget, men jeg holdt på å lage et innlegg rett før jeg skulle ut dørene. Egentlig like greit at jeg ikke postet det for det var nemlig et antrekksinnlegg, og rett før jeg skulle ut dørene så skiftet jeg. Så jeg har ikke tatt noen nye bilder av antrekket, desverre.. Men jeg tok kjempemange bilder når vi var på bowlingen med gamleklassen. Var utrolig kjekt å se alle sammen igjen, og det var idet øyeblikket vi samlet oss og hadde det dritgøyt at jeg fant ut at ingenting kan erstatte den klassen. Jeg savner alle sammen utrolig mye, så det var bare så utroilg gøy. Dumt at ikke absolutt alle sammen kunne stille opp, men jeg håper det gjentas... Senere idag kommer jentene på besøk og skal sove hos meg, gleder meg masse!

Herlig start på høstferienEr så ufattelig deilig å våkne og vite at man har høstferie, alle dere som har høstferie nå og som har hatt det kjenner sikkert denne følelsen igjen veldig godt. Kinga kom til meg igår kveld og sov hos meg til idag, og det var kjempe koselig å se henne igjen, vi har spilt GTA5 (bombe), spist lasagne og snakket mye. Idag skal jeg vell egentlig bare slappe av og kanskje planlegge innlegg ogsånt fremover, eller ikke noe mer. 

Har dere forresten hørt den nye sanger til Justin Bieber, heartbreaker? DØDSFIN, jeg elsker den. Ifølge twitter så skal han komme ut med nye sanger i ti uker fremover hver mandag, og jeg gleder meg skikkelig til å høre alle sangene. Hvis dere enda ikke har hørt sangen, så annbefaler jeg dere å ta en liten titt. 10 spørsmål

Hva slags blogger liker du best?

Jeg leser jo så mange?! Så faktisk litt vanskelig å svare.. Men da må jeg vell si marenviks og misspaulsen

Hva er din yndlingsmat?

Fiskeboller!!! Garantert.

Hva ville du gjort om du fikk 1million kroner?


I hode mitt tenker jeg jo at jeg ville tatt de innpå en konto og spart de til for eksempel hus og bil, men jeg hadde vell sikkert sløst de vekk.Favoritt sang?

Har hørt mye på Lorde - Royals i det siste.

Hva er din drømmejobb?

Drømmejobben må vell være det å bli lege.

Beskriv deg selv med 3 ord?

Smilende, omsorgsfull og utålmodig.

Tre ting du alltid har med deg?

Leppestift, mobil & bankkort.

Hva er din favoritt tv-serie?

The vampire diaries sesong 5 begynte for noen dager siden, og det har jeg ventet på i over 100 dager, så det var herlig at det begynte igjen. 

Planer for sommeren?

Det er snakk om USA, HÅPER virkelig at det skjer! Da blir det sikkert masse innkjøp, og da er det ganske sannsynlig at det kommer en video.

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Om fem år ser jeg meg selv på handelshøyskolen BI. Skal nemmelig utdanne meg til Eiendomsmegler.

Hvordan få ramme rundt bildene

Jeg fikk et spørsmål i det forrige innlegget om jeg kunne fortelle hvordan jeg fikk den rammen rundt bildet, og ja, det kan jeg selvfølgelig gjøre! Det første man trenger er photoshop, som er det eneste programmet jeg har prøvd med til dette, men jeg er veldig sikker på at man kan bruke mange andre redigeringsprogrammer til dette også. Jeg kan tippe meg til at man kan klare det i gimp? som er et gratis redigeringsprogram også! Men nå skal jeg vise dere:


Først må du enten ha et bilde som du vil bruke som bakgrunn eller finne det på nettet, jeg fant mitt på google: Også må du åpne de to bildene du vil i programmet:Så må du først endre size på det høst bilde, slik at det blir lik form på det bilde som på det bilde du skal legge over. Bilde blir som oftest veldig strekket, men det ser man jo ikke når man har det under, så det går fint:


Her endrer du størrelsen på bilde, og da gjør jeg sånn at det bilde som skal være bakgrunnen får 1000 i bredden og 1500 i høyde. Også må du også endre størrelsen på det bilde som skal være over sånn at det ikke dekker hele bakgrunnen. Så jeg gjør sånn at det får 800 i bredden og 1200 i høyde. 

Så må du dra bildet over til bakgrunnen:Og da blir det slik, hvis du ikke vil ha sånne tykke kanter over eller rundt så må man bare klippe det litt, slik som jeg gjør. Slik blir det tilslutt:


Håper det hjalp de som lurte på dette. Hvis det er noe dere ikke forsto så er det bare til å spørre! 


Antrekk: Autumn is hereHeisann! Nå er det høst, og det er så fint, jeg bare elsker fargene. Idag var meg og Silje ute og tok et par bilder, noen antrekksbilder og noen header bilder. Jeg har nemlig fått en veldig flink person til å lage både header og design til meg, så jeg må ha et par nye bilder til en ny header. Planene for idag er å være med Silje også skal hun sove hos meg til i morgen. Vi skal helt sikkert spille gta5 som hun er helt obsessed med. Vi skal helt sikkert se en film, lage god mat og ete oss full i drit. Jeg utnytter alltid helger og ferier til å spise drit, men jeg skal også trene mye! Håper dere får en fin lørdag alle sammen, snakkes. 

 

Dette inspirerer meg            Blogger: Marenviks, Misspaulsen, Maddepaddee & Explode.

Dette er noen av tingene som inspirerer meg, har jo andre ting som inspirerer meg selvfølgelig. Som for eksempel musikk, folk rundt meg osv. Jeg elsker slike inspirasjons innlegg, er jo inspirerende i seg selv, eller hva? Det syns i alle fall jeg. Håper dere likte innlegget.

Hva inspirerer dere?

Rebus i regnværet
Dårlig vær.


Dette er dagens antrekk.Heisann alle sammen! vi begynte senere på skolen idag som vil si klokken ti, også sluttet vi rundt tolv, så det var en kort dag for oss for å si det sånn. Vi hadde jo aktivitetsdag som jeg allerede har nevnt før, som gikk ut på at vi skulle velge en aktivitet og da valgte jeg som sagt byvandring. Da hadde vi sånn rebus, noe som var noe dritt fordi at det var et helt forferdelig regnvær. Også tok jeg selvfølgelig ikke med meg jakke ELLER paraply.

Ikveld kommer jentene, som vil si Tonje, Silje & Vilde. Vi har planer om å lage chicken tandori og se skrekkfilm, gleder meg kjempe masse! Er så utrolig godt å se hverandre, i alle fall når vi går på forskjellige skoler. Håper dere har en fin dag videre, det skal vi, snakkes!

Smile

Hallo! Deilig å vite at jeg har null og niks planer idag, åååh. Skal faktisk bare slappe av, kanskje se en serie eller noe. The vampire diaries som jeg har ventet på i over hundre dager nå, kom ut idag!!! Men jeg tror ikke det kan sees i Norge hør imorgen, så jeg gleder meg utrolig mye til å se det, men skal selvfølgelig prøve å se om jeg finner en idag. Imorgen skal vi ha aktivitetsdag, og siden bowlingen var full så valgte jeg byvandring eller ka de kalte det for, noe som er veldig kjipt i og med at det er meldt regn, flott. Får håpe på det beste i alle fall, håper dere får en fin dag videre, for nå skal jeg spise fisk.

Bilder fra gårsdagenHeisann! Nå sitter vi på skolen og holder på med helseuke, akuratt nå er helsesøster på besøk. Igår som sagt var jo vi litt tideligere i byn og da tok vi litt bilder osv, blant annet tok vi antrekksbilder som dere kan se under. Det var så utrolig fint vær igår, dødsherlig. Humøret blir så utrolig mye bedre med en gang! Men nå må jeg nesten følge med, så snakkes vi kanskje igjen litt senere, hade!

Antrekk: 02.10.12Heisann! Hadde egentlig tenkt å poste dette innlegget rett etter jeg hadde kommet hjem fra skolen. Men jeg bestemte meg heller for å ta turen innom treningsenteret. Jeg er så utrolig stolt over meg selv, jogget/løpte/gikk i oppoverbakker i 45 minutter, jeg gikk en halv mil. Så jeg er veldig fornøyd! Vi ble visst ikke intervjuet av BA idag, så jeg tror kanskje det er imorgen, men det ser vi no. Håper dere liker antrekket, bildene ble tatt i selveste Bergen by. Jeg tenkte jeg skulle legge meg litt tidlig idag i og med at jeg er så utrolig trøtt, så vi snakkes alle, god natt!


Fin morgen

God morgen alle! Er så ubeskrivelig deilig å stå opp til fint vær, humøret blir så mye bedre av det. Jeg våknet rundt klokken åtte idag, selvom jeg faktisk ikke skal på skolen før klokken tolv idag. Men jeg elsker å ha god til til å fikse meg, lage en god frokost, blogge og bare slappe av. Jeg skal ta bussen klokken halv elleve til byn også skal jeg møte Jeanette, jeg har med kameraet så den kan hende at hun har lyst å ta antrekksbilder av meg. På skolen idag får vi besøk av BA tror jeg det var, som skal intervjue klassen vår i og med at vi har noe som heter helseuke som tydeligvis fanget oppmerksomheten dies. Kanskje jeg kommer i avisen da? hehe. Men nå skal jeg pusse tennene også skal jeg gå hele to km for å komme til busstoppet, men det går helt fint nå som det er så fint vær.
Fine skrivebordsbakgrunnet mitt som er laget av Caroline Maria, dere finner det på bloggen hennes.

Farget håret

Heisann. Da har jeg endelig tatt meg tid til å ta turen innom frisøren for å freshe opp rødfargen igjen. Den var blitt så oransjeaktig, eller litt mer kastanjefarget, noe som jeg ikke syns at jeg kler. Jeg elsker rødfargen og er superfonøyd, men det er både dyrt og stress å ha rødt hår, så jeg tror dette blir siste gangen jeg farger det rødt. Så neste gang det blir kastanjefarget, kommer jeg til å gå over til brunt igjen.

Dagen idag har vært veldig slapp. Vi begynte ikke på skolen før klokken 10:15, og da hadde vi matte frem til 11:45, og etter lunsjen hadde vi besøk av anonyme narkomane på skolen. Det var utrolig rørende og spennende å høre på hva de hadde gått igjennom. For de fortalte nemmelig livshistoriene sine. Nå skal jeg være med Lisa og vi har planer om å sitte resten av dagen å spille GTA5, jeg er så og si blitt hekta. Neida, jeg klarer å begrense det litt, men er deilig å bare slappe av litt innimellom også.Så hva syns dere om hårfargen?
Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits