Bursdagsfeiring

Hallo! Nå er jeg endelig tilbake, men det var godt med en liten pause også. Men jeg merker spesielt godt hvor lite jeg faktisk bruker kameraet mitt når jeg ikke blogger. Menmen, igår var jeg i bursdagsbesøk til skjønne Jeanette som fylte 16 i forrige uke, og det var utrolig kjekt. Over kan dere se sånn litt hva jeg gikk med, og under er det et fint bilde av Jeanette. Idag har jeg ingen spesielle planer, ikke annet enn å spille GTA5 sammen med Lisa. Jeg har litt innkjøp som jeg enda ikke har tatt bilder av, og de må dere jo såklart få se engang. Vi snakkes muligens senere, ha en fin dag alle sammen!


♥♥♥♥♥♥♥

Ukens spørsmål #4

Hvor er klærene fra?

Cardigan fra Vero Moda, T-skjorte fra H&M, Armånd fra Risøe, Ring fra Risøe, Bukse fra Carlings og Sko fra Toms.Kan du ha tutorial på headeren din?

Ja, det kan jeg! Liker når folk spør om slikt, for det gir meg nye idér til nye innlegg.

Hva heter sangen?

Sangen heter roar - Katy Perry, men det er Boyce Avenue som synger denne versjonen.


Her er sangen.

Hvis det er mer dere lurer på, så er det bare til å spørre. Må bare nevne at jeg ikke kommer til å blogge noe særlig frem til torsdag, rett og slett fordi jeg sover hos søsteren min og jeg tok ikke med kameraet. Håper jeg snart kan få fikset på designet mitt, for jeg kjenner at motivasjonen til å blogge synker. Og det er faktisk fordi at jeg er lei designet, så jeg tror det vil gjøre motivasjone bedre. Jeg er i alle fall skikkelig tilbake igjen på torsdag forhåpentligvis. Så vi snakkes alle, ha en fin uke videre!

Bedroom inspiration
                                       


Jeg elsker å søke på "bedroom inspiration" på weheartit. Elsker slik inspirasjon! Bare se over, alt er superfint. Jeg skal ha et rom som er lyse og fine som de over når jeg flytter ut for meg selv, håper jeg. Liker lyse og søte rom, hva liker du?

New in: Grey cardigan

De hadde 20% salg på gina tricot igår, og da tok jeg turen innom for å se om jeg fant noe fint. Elsker gina, de har så masse fint! Elsker den nye cardiganen jeg har kjøpt meg, er blitt helt forelsket i lange cardiganer for tiden. Er jo enkelt å bare ta den over en hvit t-skjorte eller skjorte slik som jeg har gjort over her, jeg synes antrekket blir mye finere med engang. Hva synes dere?

No mirror makeup challenge - video

På tide med video ja! Føler bloggen blir mye gøyere med engang det popper fram videoer av og til. Denne gangen prøver jeg noe jeg nemlig aldri har prøvd før, no mirror makeup challenge. Hva det går ut på, selvom det egentlig er ganske tydelig, får dere vite i videoen. Jeg tenker også på å lage en "bloopers" eller "fail" fra denne videoen, for det er MANGE. Orginalen varer i 12 minutter, og jeg har kuttet denne ned til 5, og da er det klart at det er noen småfail iløpet av innspillingen, men vi får se hva jeg bestemmer meg for. Håper dere liker videoen folkens!


Ta på 1080p for bedre kvalitet på videoen.

Ukens måltider

Heisann. Har hatt veldig mye fravær på bloggen i det siste, men er tom for ideer og er ikke særlig kreativ. Men jeg har jo begynt med ukens måltider da! Dette er fra forrige ukes måltider, men jeg har ikke tatt bilde av alle. Men sånn som på onsdag så var jeg jo på peppes, hadde en shitmeal dag, og da sier det seg selv at jeg spiste pizza. Så det tok jeg ikke bilde av. Men jeg tror jeg lagde meg tacosalat eller kyllingsalat de dagene jeg ikke tok bilde. Fisk m. potet og gulrot + litt remulade:Laks m. potet, agurk og ekstra lett rømme                                                 Kylling m. karrisaus, fullkornsris og salat.Sunnere versjon av hamburgerJeg har ikke alle måltidene som dere kan se, men her er noen i alle fall. Noen av dere har kanskje fått med dere at jeg er med i noe som heter vektklubb. Der skriver jeg inn så og si alt jeg spiser iløpet av en dag og hvor mye jeg trener. Jeg fokuserer mest på kostholdet, selvom jeg trener veldig mye. Om det er noen av dere som er veldig nysgjerrig på dette og har ønsker om å vite mer om det så er det bare til å spytte ut, da kan jeg eventuelt komme med et eget innlegg.

Sånn som dette kan foreksempel det se ut:

Tilsammen 460 kchl
Skrekkfilm


Fine jenten min!

Heisann! Før idag, klokken ti om morningen, gikk meg, Silje og Vilde på trening, var utrolig deilig! Så nå kan jeg spise litt "drit" med god samvittighet. Nå skal meg, Silje, Endre og Andreas ta turen til byn for å se på the conjuring på kino. Grugleder meg for å være helt ærlig. Før vi skal på kino skal vi spise på enten pastasentralen eller fridays, skal bli godt å være med de når det er så lenge siden sist. Vi skal snart løpe til bussen, så vi snakkes alle sammen!

Yndlingsplagget i klesskapet

Halloen. Kreativiteten når det kommer til blogging er ikke akuratt på plass nå for å være helt ærlig. Det skjer ikke så veldig mye uten om det vanlige, så det er liksom ikke så veldig mye å blogge om. Jeg holder fortsatt på å redigere den videoen til dere, og det er første gangen jeg redigerer en slik video i Imovie, så det kan godt ta litt tid.. Desverre. Dette er yndlingsplagget i klesskapet mitt, det er en vest fra Risøe som koster 500kr. Jeg elsker den! Har ikke fått brukt den så veldig mye enda, men elsker den, og håper jeg har flere plagg som den passer godt til.

Family Time

Heisann! Idag var jeg så heldig å hadde studiedag, og samme skal jeg ha imorgen. Er utrolig deilig å vite at du slipper å ta på vekkerklokken klokken 6 om morningen. Idag har jeg brukt dagen på å trene, være med Lisa og jeg har til og med fått tid til å spille inn en video til dere.

I går hadde jeg en litt usunn dag så jeg var på peppes sammen med søsteren min, moren min, tantebarnet mitt og venninen til hun. Men tar det som en premie fordi at jeg har vært flink i nesten en måned nå! Men så måtte jeg jo hente meg inn igjen og være flink idag, noe som har gått kjempefint. Her er litt bilder fra gårsdagen:

Antrekk: 10. september

Hallo. Her er gårsdagens antrekk, hadde ikke tid igår til å publisere innlegget for jeg kom ikke hjem fra trening før kl ni og da orket jeg faktisk ikke. Men håper det går greit.

Workout

Heisann! Det blir visst en treningsøkt på meg idag også, og Lisa skal trene med meg. Blir egentrening i en halvtime som vil si jogging og litt styrke før vi skal videre med 45 min step. Dagen idag har gått så utrolig fort og jeg er ikke hjemme før klokken er åtte. Det vil si at det kommer et innlegg med dagens antrekk, jippi. Håper det blir bra. Tok noen bilder i full fart og redigerte dem, og må blogge i full fart nå fordi at jeg skal ut dørene igjen om fem min. Vi snakkes alle sammen, så sees vi ikveld.


Some newsAntrekk: 7. september

Heisann. Må blogge i full fart. Jeg skal snart handle med moren min før jentene kommer. Innkjøp og litt sånn kommer enten imorgen eller senere, dere merker det.

Hva synes dere?

Bergen by

Hallo. Dagen idag har vært så ekstremt stappfull av planer, så har rett og slett ikke fått tid til å blogge før nå. Jeg var på skolen til kl. halv fire idag også var det rett hjem igjen og videre med buss til treningsenteret hvor jeg trente til klokken var åtte. Trente ikke fra halv fire altså, men var vell inne på senteret halv 7 i og med at det er så mye kø på vei hjem, så kunne ikke komme tidligere. Så var jeg vell hjemme i ni tiden og da kom Kristine til meg også lagde vi en god tacosalat. Hun skal sove hos meg til imorgen, så det skal bli superkoselig. Imorgen skal jentene sove hos meg forresten, og det gleder jeg meg mye til!

Igår var jeg i byn med mamma for vi skulle ha en kosedag, noe som vi ikke har hatt på veldig lenge. Så det vi gjorde først var at vi spiste et godt og usunt (er lov ibland) på egon og deretter mens vi ventet på at kinoen begynte, gikk vi på litt shopping. Tenkte jeg skulle vise litt innkjøp ogsåvidere evt. imorgen eller dagen etter. Jeg sitter her å gnikker meg i øynene i og med at jeg bare fikk sovet i fire timer inatt, så tror jeg stopper her. Dere får ha en fin kveld alle sammen, nyt helgen mens dere kan, det skal jeg!
Bilder fra gårsdagen.Antrekk
Vest og skjerf fra Risøe, Skjorte fra Bik Bok, Bukse fra Carlings, Sko fra Mani

Innkjøp

Heihei! Sitter på skolen nå, er akuratt ferdig å ta portrettbilde så nå har vi litt pause før vi skal ta klassebilde. Det gikk helt greit, men tror ikke bildene blir så fine. Jeanette tok noen bilder av innkjøpene mine også tok hun også noen antrekksbilder, men de kommer senere. Etter vi er ferdig på skolen skal meg og moren min spise i byn etterfulgt av kino, skal bli koselig. Jeg har med meg kameraet, så det kan være det kommer et innlegg om det også. Men vi snakkes ikveld alle sammen!
Vest og skjerf fra Risøe, sko fra Mani


God natt

Har enda ikke vært hjemme idag, og nå er jeg på kontoret til moren min fordi at jeg venter på at hun skal bli ferdig. Imens jeg ventet var jeg en tur innom sartor og kjøpte meg et par ting som jeg har planer om å ta bilder av og legge ut imorgen. Jeg skal også ta klassebilde og portrettbilde imorgen, så jeg må jo være litt pyntet, så i og med at jeg skal ta bilder av innkjøpene kan det være det også kommer et antrekksbilde. Så håper det blir bra. Jeg har desverre verken tatt med meg kameraet idag eller tatt noen bilder med Iphonen så det får bli noen fullfartbilder som jeg tok netopp fra macen. Jeg tenkte jeg skulle legge meg litt tidlig idag, så jeg skal rett i dusjen når jeg kommer hjem også skal jeg leggen meg. God natt!Headere

Hei! Idag tok jeg bussen til farmor rett etter skolen, og her har jeg vært helt siden klokken halv fire. Det er jo ikke nett her, så jeg må bruke delt-internett på telefonen min, noe som egentlig er litt kjipt nå som jeg netopp har fått nytt nett, så derfor må jeg blogge litt fort. Jeg har jo photoshop på denne macen, så jeg har lært meg hvordan jeg lager headere! Jeg skal få hjelp av Silje til å sette den inn på bloggen for det er slikt jeg ikke klarer selv. Så lagde jeg en til henne også.


Silje ville ha en uten skrfit.
Hva syns dere om de?

Gårsdagens antrekk

Hva syns dere?Ukens spørsmål #3

Må faktisk ærligtalt innrømme at jeg ikke har vært særlig flink til å ta bilder av ukens måltider denne uken, noe som jeg skulle begynne å ha fra idag av. Altså at jeg skulle legge ut bilder fra ukens måltider hver søndag. Så jeg må faktisk begynne fra neste søndag av! Sorry for dette... Men har fått noen  spørsmål denne uken som jeg kan ta med i ukens spørsmål i alle fall, og her er de:Hvem inspirerer deg til å blogge?

Da må jeg nok svare andre blogger og at jeg i det hele tatt har lesere på bloggen. Hvis jeg ser andre gøye innlegg på andre blogger blir jeg ofte inspirert til å lage lignende innlegg selv. Og selvom jeg ikke er en toppblogger og har over flere tusen lesere så inspirerer alikevell de leserene jeg har til å blogge. Hadde jeg ikke hatt lesere, så hadde det jo ikke vært noe vits å blogge. 

Hva er din naturlige hårfarge?

Min naturlige hårfarge er brun. Vet ikke helt om min naturlige hårfarge er lysebrunt eller mørkebrunt, men når jeg  var mindre var det veldig lysebrunt. Men jeg har hatt ekstremt mange hårfarger, og jeg finner ikke et skikkelig bilde av min naturlige hårfarge.


Haha, huffameg.

Hvem ligner du mest på av foreldrene dine?

Folk, eller søstrene mine, mener at jeg ikke ligner på noen av dem faktisk. De mener jeg ligner mer på en av tantene mine.

Hvem sin leilighet var det du var i?

Ja, jeg skrev jo "Nå sitter meg og Silje i leiligheten etter en god middag." Skjønner at det nesten høres ut som det er min leilighet, men søsteren min var vekke i en uke i England og da fikk jeg låne hennes leilighet. Så når jeg skriver at jeg er i leiligheten, så mener jeg søsteren min sin.

Hvor kjøper du klær?

Jeg pleier å kjøpe klærene mine på Gina Tricot, Bik Bok, H&M finner jeg et par småting av og til og Vero Moda. Det er veldig sjeldent at jeg bestiller ting fra nettet, men jeg er veldig glad i SheInside.Har du noen spm til neste ukens spørsmål?

Kosekos

Heisann. Skulle vell egentlig ha postet dette innlegget igår, men så glemte jeg det bare helt. Men igår var jeg hjemme alene med skjønne Madelen. Vi koste oss kjempemasse, vi så på film, spiste god mat. Tok litt bilder, og Madelen var faktisk flink og tok litt bilder hun også. Kanskje jeg har funnet meg en ny person som kan ta faste antrekksbilder av meg? Haha. Her er i alle fall noen bilder fra gårsdagen:
Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits