Første skoledag ++

Lokaltid i Phoenix: 1:34 pm


Heisann alle sammen. Det er fem dager siden første skoledag nå, men dagene her er så travel at det blir vanskelig å blogge absolutt hver dag! Første skoledag ja, jeg var sinnsykt nervøs og i første timen skulle jeg ha phsykologi som er et online fag, noe som vil si at vi gjør faget via internett. Kom faktisk for sent til min første time, så det var litt flaut, men læreren vi hadde var sinnsykt grei så det gikk heldigvis veldig fint. Fikk snakket litt med noen elever som vi hadde i den timen, men er også samtidig veldig vanskelig å skaffe seg venner gjennom bare timene i og med at en time bare varer i én time også er det full fart til neste klasserom. Jeg er så sinnsykt glad for at jeg hadde Stella som jeg kunne være med første skoledag, så jeg var heldigvis ikke helt alene. Når jeg møtte henne i lunsjen så bestemte vi oss for å bare gå rett bort til noen for å skaffe oss noen bekjente, men vi feiget ut, så det endte opp med at vi bare stilte oss i kantinekøen som var evig lang! I køen ble vi litt kjent med en gutt som vi også satt med dagen etterpå. Har enda ikke fått noen skikkelig venner fra skolen (unntatt Stella) som jeg henger med utenom skolen, men jeg regner med at det vil komme seg etterhvert. Vi bestemte oss for å starte på volleyball som vi var på torsdagen og fredagen i hele 2,5 timer! Var sinnsykt slitsomt, men i og med at jeg ALDRI har spilt volleyball serriøst, så resulterte det med at vi ikke kom med på volleyball-laget. Men vi kan trøste oss med at det bare var sånn 20/60 som kom med, så hadde egentlig ikke forventet noe annet. Så nå tenker vi heller å begynne på fotball som starter opp til vinteren. Dere er sikkert litt interresert i å vite hvilke fag jeg har, så her er de:

1. Phsykologi online
2. Spansk 3
3. Algebra 3 (Skal bytte til Algebra 1 fordi det er ekstremt vanskelig) 
4. Fotografi
    Lunsj 
5. Matlaging
6. Yearbook

Så som dere ser så har jeg veldig gøye fag! Er veldig fornøyd så langt, det eneste som er vanskelig er matten, så den skal jeg få skiftet. Dagene her går ekstremt fort, vi slutter på skolen allerede 2:10 pm, noe som jeg i alle fall synes er veldig bra. Planene for i dag er å feire bursdagen til Shayne, han har egentlig bursdag på mandag, men siden han ikke er hjemme i ukedagene så skal vi heller feire den hos moren hans i dag i rundt 5 tiden. Meg og Stella kjøpte en gave sammen, vi skulle egentlig kjøpe vans-sko til han, fordi han ELSKER vans, han har til og med en tatovering med vans-merket, men siden vi ikke fant skoene i hans størrelse så kjøpte vi heller packersshorts til han. Må jo vise dere bilder fra skolen og litt sånn en dag, men har enda ikke tatt noen bilder, så det får jeg heller vise dere en annen dag! Har noen bilder fra dyreparken som vi var i igår som jeg kan vise dere + bilder fra manikyren jeg tok. Snakkes!

Birthday party

Lokaltid i Phoenix: 10:46

Heisann alle sammen♥
Guess what! I går var jeg på min første amerikanske bursdagsfest, var utrolig gøy! Og huset vi var i var så sinnsykt fint, var akkuratt som å være i Kim Kardashians hus, så sykt var det faktisk. Var vell mer et pool-party, så det var skikkelig gøy. Vi feiret bursdagen til en liten jente som akkuratt ble to år, så var jo ikke så veldig mange på vår alder. Var kun meg, Stella og to andre utvekslingstudenter der, men var veldig koselig å snakke med de også da. 

Ja, hun andre studenten som jeg skal dele rom med kom jo på fredag. Og vi kommer veldig bra overrens! Hun skal som sagt bare være her et halvt år, altså et semester, mens jeg skal være her i ti måneder. Er veldig greit å ha en annen på min alder her som har akkuratt samme tanker som meg, nå tenker jeg på hvis det blir litt tøft med hjemlengsel ogsånn. Og når jeg først har hjemlengsel så vil jeg alltid ha noe å gjøre på siden hun er her. Det er jo selvfølgelig veldig viktig å ha noe å gjøre på hele tiden når man blir lei seg, for da er det lettere å "glemme" hjemlengselen. Jeg hadde en periode hin dagen hvor jeg var veldig lei meg, men det gikk heldigvis fint tilslutt. Kommer til å bli mange sånne dager, men skal trossalt være vekke i ti hele måneder så det er veldig normalt!

Jeg har også vært i en amerikansk kirke for tredje gangen denne uken! Det er HELT annerledes enn å være i en norsk kirke, det er faktisk ikke litt det samme. De har et sted hvor ungdommene samles, men siden alt er så nytt for meg og slik, så følger jeg Jennifer nå i begynnelsen. Så da starter det slik at de fordeler ungene etter alder og kjønn og møtes opp i forskjellige klasserom, der gjør vi litt forskjellig. Etter en stund der møtes alle ungene i et slags underholdningsrom hvor de spiller mye musikk og gjør masse gøy. I går hadde de et slags skuespill for oss, som var veldig gøy faktisk. Når jeg var i kirken på onsdagen så hadde vi vannkrig, så det er veldig spennende å se hvordan den amerikanske kirken er. Denne uken har vi vært veldig masse i kirken, men jeg håper at vi kan forholde oss til en gang i uken, haha. For etterhvert vil vi jo få mange andre planer! Senere i dag skal vi forresten på skolen for å fikse Stella sine fag til skolen, vi skal også på "orientation day" på skolen hvor mange av juniorene skal møtes opp for å se hvor alle klasserommene ogsånt er. Skal prøve å komme med en oppdatering til dere senere eller i morgen også, hvor jeg kan fortelle litt om fagene jeg har fått osv!

Her er litt bilder jeg tok i går:Her er litt bilder fra kirken:


Ja som dere skjønner så er det veldig annerledes. 


 

Del 2 av innkjøpet

Lokaltid i Phoenix: 12:50


Familien eeelsker Packers, så måtte selvfølgelig skaffe meg en packers t-skjorte sånn at jeg passer ekstra godt inn! hehe

Heisann. 

Har ikke fått tid til å ta bilder av siste delen av innkjøpene mine fra New York, men her er de i alle fall. Litt av det som er kjøpt er også kjøpt her også. Hvis det er andre utvekslingstudenter som leser min blogg, så annbefaler jeg dere og ikke kjøpe så altfor mye i New York, for mye av tingene er veldig overpriset der pga de får mange turister ogsånn. Men for all del, New York var helt fantastisk og elsket å shoppe der! Så angrer ikke på noen av kjøpene. Tror kanksje jeg har mer også, som jeg ikke har vist dere enda, men er så vanskelig å ha kontroll på absolutt alt sammen. Haha.

Til nå har det gått veldig fint med tanke på vertsfamilien ogsånn. De tok meg så godt i mot, og jeg føler meg allerede som en del av familien, noe som er veldig betryggende. Det er jo selvfølgelig mye nytt som skjer hele tiden, alt er jo forsåvidt helt nytt for meg. Jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig til første dag på high school fordi at jeg har såpass mange studenter på skolen min at jeg mest sannsynlig må ta veldig mye av intiativen til å bli kjent med folk selv. Det er jo helt greit, men hadde jo vært veldig mye lettere hvis det var de som kom bort å tok intiativ. Men jeg må nesten bare ta det som det kommer og gjøre mitt beste og selvfølgelig gi et så godt inntrykk som mulig. Jeg skal jo trossalt representere landet mitt! Men gleder meg jo selvfølgelig mye også da. Og forresten, i morgen kommer Stella, hun andre utvekslingstudenten som er fra Tyskland. Gleder meg til å bli kjent med henne! Skulle egentlig på kino med Rikke i dag, hun bor 8 min i fra meg, men vi bestemte oss for å heller ta det i morgen. Rikke er en annen utvekslingstudent som også er fra Norge, veldig greit å ha en fra samme land som meg. 

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare til å spørre, enten i kommentarfeltet eller sende meg en mail.  

Vertsfamilien

Lokaltid i Phoenix: 9:20


Emma (4år)


Logan (5 år) og Charleigh (1 år)

Heisann!
På søndag møtte jeg min fine vertsfamilie. Var jo ekstremt nervøs før jeg møtte de, men det hadde jeg absolutt ingen grunn til. De tok meg veldig godt i mot og er veldig snille. Etter de hentet meg så bestilte vi pizza, maten her nede er sååå god. De snakket også om at vi skal dra til California og dra på disneyland, noe som jeg virkelig ser frem til, Cali har alltid vært et sted som jeg har hatt lyst å dra til.

I går var vi litt på skolen for å fikse litt småting, men vi måtte tilbake igjen i dag tidlig for å snakke om hvilke fag ogsånn jeg skulle ha. Møtte også moren til vmoren min, kjempe hyggelig! Været her nede er såååå varmt, liker meg best inne hvor det finnes air conditions, haha. Har desverre enda ikke tatt noen bilder av innkjøpene mine, men det skal dere få se også. På fredag kommer hun andre utvekslingstudenten som jeg skal sove på samme rom med, men hun skal bare være her frem til jul. Glelder meg masse til å møte henne. Håper vi snakkes igjen snart! 

Innkjøp fra NY

Lokaltid i New York: 09:11

Heisann! 
Her har vi innkjøp fra 1 dagens shoppingtur i New York. Ble kjempe fornøyd med innkjøpene! Jeg gikk sammen med Pernille, Liv og Rikke så det var utrolig koselig. Vi skulle jo egentlig på six flags i New Jersey i går, men pga dårlig vær ble det heller enda en fridag som endte med enda en shoppingtur i New York. Kjøpte litt mindre i går for økonomien sin del, men ble ganske fornøyd med innkjøpene der også, det får dere se enten i morgen eller i over i morgen, mest sannsynlig ikke i dag pga jeg skal møte vertsfamilien. 

I dag drar vi videre til vertsfamilien, eller faktisk om 2 timer. Kjenner jeg er skikkelig nervøs, spent og alt på en gang. Men gleder meg også ekstemt mye! Dere får vite all info i neste innlegg. Ønsk meg lykke til! Hvis det er noe dere lurer på hvor er fra, så er det bare til å spørre.

Sightseeing i New York

Lokaltid i NY: 22:02

Heisann!
I går var vi på sightseeing i NY i hele 9 timer. Var utrolig slitsomt og ble ganske lei i og med at det varte så utrolig lenge, men var en fin opplevelse det å få vite mye historie fra NY og se hvordan byen "fungerer". Kjenner jeg har vært skikkelig sliten disse dagene, må være fordi hele døgnrytmen er snudd på hode. Må bare få si at New York er en helt fantastisk by, og at jeg virkelig annbefaler dere alle som har muligheten til å dra hit å gjøre det. Energien, menneskene, kulturen, stedene, shoppingmulighetene, omgivelsene, trenger jeg si mer? Er så glad jeg fikk hele dagen i dag til å shoppe. Skulle egentlig på six flags i morgen, men var meldt så stygt vær at vi heller får enda en fridag, noe som vil si at det blir enda en dag med shopping og andre ting! 
 

Har egentlig ikke gått helt opp for meg at jeg faktisk er på første delen av utvekslingsåret mitt, og det er en helt syk følelse som ikke kan beskrives når jeg først tenker over det. Føler egentlig mest at jeg er på ferie! Jeg tror det kommer til å gå litt mer opp for meg når jeg sitter på flyet på vei til Phoenix for å møte vfamilien min! Ellers håper jeg dere alle har fint vær og koser dere hjemme i Norge, så snakkes vi i morgen♥ PS. innkjøpet fra NY kommer i morgen, forhåpentligvisHei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits