Wanties

Hei og god kveld alle sammen! Endelig lørdag sier no bare jeg. Føler at denne uken har gått utrolig fort, noen som føler det samme? Men jeg kjenner at det er skikkelig deilig med helg nå. Har egentlig ikke noen spesielle planer for dagen så nå sitter meg og madelen og ser på barnefilmen "modig". Dere får ha en fin lørdag videre!

Har skikkelig lyst på de tingene som er over, men er veldig kjipt at det er så dyrt og det er derfor jeg virkelig må se igang å skaffe meg en jobb, men det er ikke så veldig lett når man bare er 16. Men jeg må i alle fall prøve! Elsker alt sammen, hva syns du?Antrekk: 29.08.13Heihei! Idag har vært en koselig dag, var på skolen fra kvart over tolv til tre. Ble en kort dag og det skal bli en kort dag imorgen også, og det er jo bare ekstra motiverende og tenke på at det er helg imorgen! Idag var Jeanette, en som jeg ble kjent med første skoledag, med meg hjem og hun skal sove hos meg til imorgen, kjempe koselig! Før idag spiste vi wok til middag og satt oss ned med en god film. Men nå begynner det å bli sent så vi tenkte vi snart skulle legge oss, god natt!

28.08.2013Heisann! Idag kom jeg hjem fra skolen i fem tiden, sikkert det tidligste jeg har vært hjemme denne uken, men jeg må innrømme at det er litt deilig å ha travle dager også. Dagene går på lekser, trening og venner. Nå sitter meg, Kinga og Silje i leiligheten etter en god middag, og Tonje gikk isted. I morgen skal jeg ikke på skolen før klokken tolv, så det blir godt å sove lenge. Sorry for lite blogging folkens, men som sagt, dagene er veldig travle, men jeg skal prøve å få tid til blogging litt her og der. Men vi snakkes!

Ukens spørsmål #2

Hvor bestilte du dekslene fra?

Jeg bestilte dekslene fra dx.com, hvis dere vil se alle dekslene jeg bestilte kan dere finne de >her<.


Dette bruker jeg mest.

Hvilken skole går du på?

Jeg går på BPG


Hvor mye kostet det rosa dekselet til macen, og er det flere farger?

Det kostet 70 kr om jeg ikke tar helt feil, og ja, det fins mange andre farger. Men det vil jo være annen pris på de andre.


Noe dere lurer på til neste ukens spørsmål?Antrekk: gold

Heihei alle sammen. Dette er da gårsdagens antrekk. Jeg sov hos kristine inatt og det var utrolig koselig, håper det gjentas snart! Har ingen planer for dagen, noe som er litt kjipt fordi at det er så utrolig fint vær her idag, men kanskje jeg finner på noe senere? Jeg fikk ideen av Kristine igår at jeg kunne begynne med "ukens måltider" eller noe lignende i og med at jeg fokuserer veldig mye på sunne retter, middager og oppskrifter. Da kan jeg jo begynne med det om det er noen som er interessert?

Lørdag

Heihei! Har vært dårlig på å blogge de siste dagene no. Har begynt å blogge litt sent på kvelden ogsåvidere. Men jeg har vært veldig travel i det siste, så eneste gangen jeg fåt tid til å blogge blir liksom på kvelden. Men skal prøve å lage litt forhåndsinnlegg eventuelt om det fortsetter sånn. Idag var jeg på trening sammen med Silje, fjerde gangen denne uken faktisk, stolt! Men jeg har fått høre at det ikke er lurt å begynne så hardt med trening i begynnelsen, så har funnet ut at jeg heller skal trene 2-3 dager i begynnelsen og om litt kan jeg gjøre slik som jeg har gjort denne uken. Skal sove hos Kristine inatt og vi lagde oss god middag før idag og har ellers slappet av og tatt litt bilder osv. Nå sitter vi å gomler i oss frukt. Snakkes i morgen og ha en fortsatt fin dag!


wok <3
Lørdagsgodtet


Antrekksbilder kommer i morgen.Antrekk: StriperHeisann! Sliter fortsatt litt med macen, lærer tregt tydeligvis. Men blir lettere for hver dag som går. På skolen gikk jeg med dette, om det er noe dere lurer på hvor er fra så er det  bare til å spørre. Jeg må bare skrive i full fart fordi jeg skal legge meg. Skal jo opp klokken 5-6 imorgen så tror at jeg trenger litt søvn. I morgen består dagen min av mye trening. Skal først ha gym også skal jeg trene etter skolen. Så skal jentene komme litt senere til meg og sove hos meg, blir koselig å se de igjen. Vi snakkes alle sammen, god natt!
Utslitt

Heisann! Glemte visst å poste dette innlegget. Har vært en kjempefin dag idag, og jeg forsetter å bli kjent med nye folk hele tiden, noe som bare er kjempe koselig. Når vi kom på skolen idag gikk hele skolen opp fløyen sammen, og det var noe jeg følte jeg virkelig trengte i og med at jeg ble kjent med veldig mange fler der. Vi fikk gå hjem veldig tidlig idag, altså klokken 12, så meg og mange andre som jeg ble kjent med gikk ned til byn og spiste lunsj sammen slik at vi ble enda bedre kjent, og det var faktisk utrolig koselig! Etter en koselig lunsj i byn tok jeg buss videre til sprek og blid og hadde meg en treningsøkt på en og en halv time, så idag har jeg virkelig følt at jeg har vært flink både med tanken på trening og kosthold. Har ikke vært så flink å ta antrekksbilder osv i det siste, skal prøve å få tatt noen imorgen kanskje, så jeg slenger på et par bilder fra min sunne middag som jeg lagde for en stund siden.


mmmm!

Første og andre skoledag

Første skoledag var utrolig travel! Men det var veldig forberedt nå som jeg begynner på en skole som er helt i byn. Skal jo trossalt være tid til mye som trening, lekser osv. Gårsdagen var travel fordi at jeg var på trening etter skolen, noe som da gjorde at jeg ikke var hjemme før i syv tiden. Men dagen var kjempebra! Ble kjent med mange herlige folk fra klasse, hadde ikke tid til å bli kjent med andre fra de andre klassene i og med at vi bare var i klassen. Andre skoledag gikk også veldig fint den også, fikk snakket med litt andre og fikk enda mer tid til å bli kjent med andre som jeg allerede hadde snakket med. Imorgen skal vi gå på tur på fløyen med hele skolen, så det blir sikkert kjekt om det ikke regner. Men jeg gleder meg kjempemasse til å se hvordan det blir med både folkene, lekser, selve skolen og ellers alt fremover.

Fikk forresten MacBook Air på skolen igår noe som jeg har gledet meg kjempemasse til!! Den er sålangt bra, som forventet. Men er fortsatt litt ting jeg sliter med som eks. photoshop. Jeg har et problem med at jeg ikke får bildene i JPG fil, noen som vet hva jeg skal gjøre? Så nå jeg må bruke pixlr til å redigere bildene mine, men sålangt så går det helt fint. Håper dere får en fin dag alle sammen!Det rosa dekselet passet jo kjempegodt til den!


Nye mål

Heisann!

Ifjor på denne tiden husker jeg at jeg satte meg mål om at jeg skulle få en sunnere livstil med mer trening. Jeg klarte meg i 6 måneder med nesten ikke snop, brus og andre søtsaker. Litt var det jo selvfølgelig? Men da valgte jeg sunnere varianter som foreksempel popcorn isteden for saltchips, pepsi max istedenfor cola osv. Jeg var kjempeflink i den perioden og jeg var faktisk stolt over meg selv! Men så kom juletiden og ødela absolutt alt. Desverre. Derfor har jeg bestemt meg at jeg skal prøve igjen, jeg vet ikke med dere, men jeg liker best å holde på med slikt etter sommeren i og med at da har jeg mye mer motivasjon og vil det mer! Jeg kommer til å ha det veldig travelt i og med at jeg har skole som er i byn noe som vil si at jeg ikke er hjemme før 5 om dagen, kommer til å ha mer lekser og må ha tid til både nye og gamle venner og itilleg til dette skal jeg prøve å skaffe meg en jobb, men jeg skal prøve å trene 3-4 ganger i uken. Jeg var også med i en nettside som het vektklubben. Der skrev jeg alt jeg spiste og hvor mye jeg trente iløpet av en dag slik at jeg hadde kontroll over hvor mye kalorier jeg hadde fått i meg, hvor mye jeg hadde forbrent og jeg fikk også masse gode oppskrifter. Og det er jo litt gøyt å ha kontroll over hva man faktisk spiser og hva som faktisk er bra for kroppen? Det syns i alle fall jeg da. 

Men jeg skal ikke være så ekstrem som jeg var da. Jeg gikk jo ned 7 kilo på de seks månedene? Det var jeg utrolig stolt over og jeg er det enda! Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg har gått opp igjen masse av det også. Målet mitt frem til jul er 5 kilo, og det er jo mye, men jeg tror egentlig jeg klarer mer! Men jeg vil heller sitte meg et realistisk mål som jeg faktisk kan klare! Også kan jeg heller gjøre det sånn at om jeg klarer 5 kilo før jul, så kan jeg lage meg et nytt mål igjen.  Det som vil være fordelen for noen av dere da er at jeg kommer til å blogge mye om sunne retter, trening og motivasjon. Bloggen min er jo en hverdag, foto og mote blogg, men hverdagen min kommer til å innholde masse trening++ som da gjør det naturlig at jeg vil blogge om det. Så håper dette vil bli en fordel for mange av dere.

 

Dette er eksempler på måltider som jeg spiste.

JentekveldHei! Nå sitter jeg her med jentene og snakker. Vi har sovet her fra igår og vi skal sove her til i morgen også, men idag sover ikke Tonje her da. Vi er Silje, Vilde, og Kinga her no. Døgnrytmen er enda ikke på plass, og den blir ikke noe bedre når jeg er på jentekveld, for det resulterer at vi er våken til 5 om morningen. Skal prøve å få legget meg tidlig i morgen i og med at skolen begynner på mandag. Både gleder og gruer meg. Men gleder meg skikkelig mye til å få nye venner og begynne med blanke ark på en ny skole. Men nå må jeg gå, god natt!

Pakke i posten

Fikk post helt fra Kina på døren idag hvor jeg fikk noen deksler til iPhone 5 og et deksel til den nye dataen min som jeg får om rundt en uke. Det som var litt kjipt var at to av de dekslene jeg fikk var ødelagt og den ene var feilsendt slik at jeg fikk et deksel til iPhone 4s istedenfor. Men man kan ikke være 100% sikker på tingene man bestiller fra billigsider. Det har vell kanskje noen av dere erfaring med om dere har bestilt noe derfra engang? Det har i alle fall jeg! Jeg bestilte engang to parykker fra ebay  og fikk tilsendt tre? itilleg til at de kom ett halvt år etter bestillingen. Jaja, slike ting må man faktisk beregne når man bestiller fra slike sider. Men nok om det, her er dekslene jeg fikk:
Det så veldig rødt ut ser jeg, men den skal bli rosa når den kommer på dataen. InnkjøpVar jo som sagt på sartor hin dagen fordi jeg skulle finne ting til skolestart. No tror jeg at jeg er klar, bortsett fra at jeg gruer meg noe helt sykt + at jeg mangler bare å farge håret, noe som jeg skal i morgen. Idag tror jeg egentlig at jeg ikke skal noe spessielt, må kanskje få sendt premiene som vinnerene vant. Jeg er egentlig litt treig på sånne ting, men skal få sendt de idag! Skjønte forresten ikke hva som skjedde med noen av bildene, på noen ble jeg hvit og på andre så jeg faktisk litt brun ut, jaja. Det viktigste er at dere får sett innkjøpet. Kanskje vi blogges senere, men no skal jeg spise frokost med Madelen. Snakkes!

The winners

Vinnerene er Line på førsteplass og Julie på andre plass. (Trykk på navnet for å komme på bloggene!)  Der vil førsteplassen få velge hvilket av de tre dekslene hun vil ha, også får andreplass de to andre. Det var jo bare seks stykker som meldte seg på, så det var i alle fall større sjangse for de som var med å vinne. Jeg brukte random.org til å velge vinnerene, så ikke tro at jeg bare plukket ut noen. Gratulerer til dere to! Jeg skal sende dekslene så snart som mulig, gjør det sikkert i morgen. 
Her er dekslene de kunne velge mellom.

 

Antrekk: 13.08.13Heihei! Idag har jeg på meg en jakke fra urban, bukse og topp fra bik bok, sko fra Tyrkia og ringer fra H&M. Det var Silje som tok bildene av meg, og jeg bare elsket fargene og bokeh effekten i bakgrunnen. Så credz til henne. Idag skal jeg sove hos henne forresten og vi har planer om å ha skrekkfilm-maraton, så vi ber egentlig om å ikke få sove inatt... Litt før idag var jeg på sartor med Julie og shoppet litt til skolestart, så forhåpentligvis iløpet av morgendagen vil jeg legge ut innkjøpsbilder. 


IKEA innkjøpene

Halloo! Var på IKEA for en stund siden, også kjøpte jeg alle disse tingene over. Det nederste bilde til høyre er et uferdig nattbord som pappa skulle fikse for lenge siden. Og jeg hadde jo planer om å lage dette innlegget når det var ferdig, men når jeg tenker over det så tror jeg ikke at det gjør så forferdelig mye for deres del. Om det er noen som har veldig store ønsker om å se det så bare lager jeg et annet innlegg hvor jeg viser det eller noe sånt. Nå har jeg jo allerede lagt ut en video her på bloggen, som dere kan se >her<. Der får dere se møblene enda bedre om dere ønsker det! Jeg har egentlig enda flere innkjøp en dette, men jeg har ikke tatt bilder av det enda. Men kanskje jeg heller kan komme med en del to?Antrekk: 10.08.13

Heisann alle sammen. Sto opp, tok en dusj og fikset meg sånn at jeg kunne ta noen antrekksbilder til dere. Idag skal jeg få besøk av jentene, som vil si Silje, Vilde og kanskje Kinga. Jeg er hjemme alene til søndag så vi skal lage noe god mat og kose oss. Når jeg ser på bildene for tiden merker jeg at jeg har fått oransje hår + ettervekst, haha, ikke bra. Men jeg har planer om å farge håret mitt rødt igjen iløpet av uken sånn at jeg er klar for skolestart. 

Om konkurransen: Det er veldig få som har meldt seg på konkurransen merker jeg, noe som er litt dumt. Jeg håper på å få litt fler som melder seg på, så jeg venter litt med å trekke en heldig vinner. Men om du er interisert i å vinne et deksel til iPhone 4/4s kan du melde deg på >HER<
Jakke fra Urban, t-skjorte fra Bik Bok, bukse fra Bik Bok, sko fra Tyrkia & ring fra H&M

Konkurranse: vinn deksler!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Heisann! Da har jeg tenkt å sette igang min første konkurranse her på bloggen. Jeg har nevnt et par ganger her på bloggen at jeg har bestilt Iphone 5, fordi at min andre mobil (Iphone 4s) ble ødelagt da jeg var på båttur. Jeg har en del Iphone 4/4s deksler som er lite brukt som jeg ikke har bruk for mer. Og jeg tenkte derfor at jeg kunne ha en konkurranse her på bloggen der 2 kan ha muligheten til å vinne. Den heldige som kommer på førsteplass får velge hvilke tre deksler h*n vil ha, og andreplassen får de to andre. Vinneren kontakter jeg i mail, og det er der h*n kan velge hvilket tre deksler h*n ønsker, så det er ikke nødvendig at dere kommenterer det i kommentarfeltet. 

DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED:

♠ Like facebooksiden min >HER<.


♠ Trykke på ''Liker'' knappen under dette innlegget.

♠ Skrive at du er med + ha med e-mail eller noe annet slik at jeg kan kontakte deg. 


 Jeg skjekker at alle tingene er gjort, så om dere vil være med så må dere gjøre disse 3 enkle tingene.Her er dekslene:


Håper dere liker dekslene og har lyst å være med!

08.08.2013

Heisann! Fra igår kveld til idag sov meg og Kinga hos Silje, noe som var veldig koselig. Dagen idag har jeg brukt på å være på en liten øy sammen med Andreas, Silje, Kinga, Endre og Ruben. Vi var der fra klokken to til klokken fem, og med en gang vi kom frem begynte vi å grille. Så fikk jeg en telefon fra søsteren min hvor hun spurte om jeg ville låne leiligheten hennes fordi at hun ikke skulle være hjemme, noe som jeg selvfølgelig sa ja til! Så nå sitter jeg og Kinga her i leiligheten med litt godt + nett, det kan faktisk ikke bli bedre. Vi skal sikkert sette på en film på tv'en, den står i alle fall klar. Men vi snakkes i morgen, god natt!Iphone 5!!!SE HVA JEG HAR FÅTT!!!! Endelig kom den, etter 5 dager. Jeg sto opp klokken halv elleve bare for å vente på postbilen i dag, også kom den i rundt tolv tiden, da sier det litt om hvor desperat jeg var etter å få den. No må jeg bare være flink til å passe på den, jeg har forsikring på ett år, men vi vet jo alle at ikke det alltid hjelper å ha forsikring. Det som er litt kjedelig er at jeg ikke kan bruke den før litt senere idag fordi at jeg trenger nano-simkort (?). Dere med Iphone 4/4s har microsim og jeg har en som er litt mindre. Derfor skal jeg innpå el-kjøp idag for å spørre om de vil fikse det for meg. Men vi snakkes alle sammen, ha en fin dag!

Room tourHeihei. Det ble visst enda en video på dere! Er veldig dårlig av meg at jeg enda ikke har komt med innkjøpene fra IKEA, noe som jeg egentlig burde gjort før jeg publiserte dette innlegget. MEEEN! Dere vet jo ikke hva som er nytt og ikke, eller ihvertfall noen av dere vet ikke det. Jeg skal be pappa skjerpe seg å sette sammen det nattbordet mitt sånn at dere kan få se innkjøpene. Men det som er litt kjipt, er at jeg har kjøpt enda mer en det som er på bildet.... Jaja, la gå. Også må dere være så snill og overse alle de gangene jeg får fingrene på kameralinsen, hehe. Håper dere liker den litt annerledese måten jeg har valgt å redigere videoen på!

Antrekk: Jack Daniels

Heisann! Gjorde egenltig ikke på så veldig mye idag, helt til mamma ringte meg å spurte om jeg ville være med på IKEA sammen med hun og en vennine. Noe som jeg da selvfølgelig sa ja til! Jeg var jo der for rundt en uke siden, så jeg kjøpte ikke så veldig mye. Jeg kjøpte et speil, noen bokser og en fake blomst. Jeg skal tidelig opp i morgen fordi at jeg skal på et møte klokken 10. Derfor skal jeg legge meg om noen få strakser, her er dagens antrekk:


Jakke fra Urban, Topp fra River Island, Bukse fra Carlings, Smykke fra en butikk i Polen, Ring fra H&M, Armånd fra ?


Ukens spørsmål

Hvor i Bergen ligger weekday?

Jeg er ikke verdens flinkeste til å forklare, men om du er kjent i Bergen så kan det være du har en anelse om hva jeg snakker om. Om du tar bybanen til siste endestopp (byparken), og går rett frem, så vil weekday ligge til høyre for deg. Eller så kan du gå til moodofnorway og gå nedover den gaten der. Okei, dette ble veldig dårlig forklart. Men det ligger der meg bybanestoppet/moodsofnorway/sundt.

Er det lettere å bruke sånn enn en vanlig donut?

Etter min mening syns jeg det ja! Jeg syns det er mye lettere, finere og mindre stress og bruke en slik en. Så jeg annbefaler dere å kjøpe en slik en på CMYK for 50 kr om dere først skal kjøpe dere en donut. Hvor får du bestilt dekslene fra?

Jeg bestilte >disse< dekslene fra dx.com! Men andre billige sider der du kan bestille deksler osv. er etsy.com og miniinthebox.com. Dette var noen av spørsmålene som jeg har fått forrige uke. Om det er noe annet dere lurer på så er det bare til å spytte ut!


Noe mer dere lurer på til neste ''ukens spørsmål''?
 

Bestilt!Hei! Ettersom jeg har bestilt meg Iphone 5 trenger jeg jo også noen nye deksler til den slik at jeg kan beskytte den. Alt dette fikk jeg for 210kr tror jeg det var, noe som er veldig billig for alt dette tilsammen. Som dere ser bestilte jeg også til macbook. Jeg har jo ikke macbook nå, men når jeg begynner på BPG får jeg det, og da er det jo veldig lurt å kjøpe et deksel til den også slik at den ikke blir ripete og fæl. Også er det jo et pluss at den blir rosa! Men klokken begynner faktisk å bli såpass mye at jeg tror jeg skal slå av pc'en og legge meg. Skal prøve å komme meg litt tidlig opp i morgen sånn at jeg får noe ut av dagen. Men vi snakkes alle sammen, god natt!


How to make: hairdonut

Heisann! Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg lager hårdonut. Er veldig mange som har spurt meg hvordan jeg lager det, så jeg tenkte jeg like godt bare kunne vise det her på bloggen. Det er faktisk ganske enkelt, så jeg håper dere skjønner hva jeg gjør på bildene.


Hehe, ikke se vekk ifra at du får litt hårstrå på donuten.

Du vil trenge: Det du vil trenge er en slik donut som du får kjøpt på CMYK for 50 lappen, et hårstrikk OG (noe som jeg ikke hadde idag) fliseklemmer. Også lager du en høy hestehale ganske høyt oppå hode.Det er et hull midt på donuten hvor du skal ta alt håret ditt inni også dra det opp slik at donuten kommer så langt opp på håret som mulig, slik som på bildet. Også bare ruller du den ned, slik som over. (Den skal helt ned!)Også må du ta donuten og klemme den sånn at de treffer hverandre og deretter må du bare dra håret rundt den igjen slik at du ikke viser donuten. Om du har noen fliseklemmer så bare fester du håret med den sånn at ikke donuten viser. På bildet over bruker jeg ikke fliseklemmer, men det er mye finere når du gjør det. Og VIPS så er du ferdig! Enkelt og fint. Veldig greit å lage om du har en dårlig hårdag eller når du har dårlig tid. Håper dere forsto forklaringen min, jeg er faktisk veldig dårlig til å forklare sånn egentlig. 

Purple tank top
Fra weekday

Kjøpte denne dødskule og enkle toppen fra weekday i byn igår. Den kostet 200kr og jeg bare elsker den. Weekday hadde utrolig masse annet kult også, så jeg må inn igjen når jeg får litt mer penger... Idag våknet meg og jentene rundt klokken 12 og spiste en herlig frokost. Litt senere utpå dagen kjørte vi gummibåt, noe som nesten var umulig pga. alle bølgene, men det var gøy da! Nå sitter jeg bare på rommet mitt med musikk, colaboks og pc'en. Trenger ikke mer for å få en komplett lørdag! Dere må ha en finfin lørdag alle sammen, vi snakkes. 

02.08.13Heihei! Kom nettopp hjem fra en koselig dag med Vilde, Silje og Tonje. Vi så monsteruniversitetet på kino, og etter min mening syns jeg den var kjempe koselig! Etter kinoen gikk vi på fridays. Nå sitter vi trykket oppi sengen min, vi skal ingenting spesielt idag med tanken på at det begynner å bli så sent. Vi skal nok bare gjøre det normale, som vil si snakke, se på film og kose oss! Men vi snakkes i morgen, ha en fin kveld!

MonsteruniversitetetHeisann! Endelig fredag, idag skal jeg til byn sammen med Vilde og Silje for å se på monsteruniversitetet. Har gledet meg kjempelenge til å se den, så jeg gleder meg som en liten unge. Etter vi har vært på kino så skal vi på fridays sammen med Tonje. Gleder meg mye til det også, for maten der må faktisk være den beste. Så senere ikveld skal jentene sove hos meg. Jeg skal ta med meg kameraet, så jeg håper jeg får tatt noen bilder. Ender av og til med at jeg glemmer at jeg har det med slik at det bare blir liggende i vesken. Men idag skal jeg prøve å huske det!!!

Jeg var jo i gummibåt sammen med Lisa og Madelen igår, noe som jeg som sagt sa at var veldig koselig. Meeen, så smart som jeg er, klarte jeg å ødelegge iphonen min. Den fikk saltvann på seg i det jeg skulle bremse med båten. Så nå går jeg rundt med en flott, rød Nokia :-) Men heldigvis fikk jeg bestilt meg en ny telefon igår kveld. Jeg er sikkert ikke den eneste som fakisk er avhengig av å ha en telefon hele tiden? Så jeg måtte faktisk. Jeg bestilte Iphone 5 og jeg gleder meg masse til å få den! Her er dagens antrekk:


T-skjorte fra New Yorker, Bukse fra Carlings, Smykke fra Cubus, Armbånd fra en butikk i Polen og Ring fra Glitter

TyrkiaHeisann! Nå er videoen endelig her. Har hatt den klar i to dager no, men har ventet til det øyteblikket jeg ikke har noe spessielt å blogge om, som nå. I dag har jeg vært ute i gummibåt sammen med Lisa og Madelen, noe som var superkjekt. Og i morgen skal jeg på kino og fridays sammen med Vilde og Silje, men mer om det kommer i morgen. Håper dere liker videoen og at dere får en fin kveld. Snakkes! Hva synes dere om videoen?

Hello August

Hei og god morgen. Er litt skummelt å si, men nærmer seg skole for de fleste snart! Inkludert meg selv. Jeg gruer meg skikkelig for no blir neste stopp vgs. Jeg skal gå på bpg som er en privatskole i Bergen, og noe som er skikkelig skummelt å tenke på er at jeg begynner der så og si helt alene. Har ikke de nærmeste vennene mine med meg, for de skal gå på en annen skole, så den første dagen blir nok litt skummel. 

Igår var jeg jo på IKEA som sikkert noen av dere fikk med seg. Jeg kjøpte en del ting som jeg tenkte jeg skulle vise når pappa har hjulpet meg med å sette opp en av tingene som jeg kjøpte. Tenkte også på å lage en romvideo nå som rommet mitt nesten er helt fornyet, men det får vi se på. Håper dere får en fin dag alle sammen. Gruer du deg til skolen? Hva gjorde du på igår?


Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits