New


Bik Bok


Bik Bok


Cubus og Bik Bok


Gina Tricot

Heisann. Kjøpte meg litt nye ting fordi at jeg trengte litt småting før jeg reiser til Tyrkia, er bare 5 dager igjen til jeg reiser! Jeg reiser sammen med Kinga og familien hennes. Gleder meg så utrolig mye! Idag har jeg faktisk jobbet i åtte timer, er helt utslitt.... Og enda en dag med masse jobbing blir det imorgen også! Jaja, skal ikke klage sånn egentlig. Mer jobbing = mer penger = shopping! 

Hva synes dere om innkjøpet? Jobber du, hvor?

Kosekveld

Halloen! Herregud for en kjedelig dag det har vært. Har egentlig ikke gjort noe mer enn å se på Pretty Little Liars som har blitt fav. serien min nå som jeg er ferdig med Gossip Girl.Men jeg er glad for at det bare er 6 dager igjen til jeg reiser til Tyrkia. Men håper denne kvelden gjør dagen litt bedre, for nå skal jeg kose meg med film og mini pizza sammen med søsteren og tantebarnet mitt. I morgen skal jeg tidelig opp og hjelpe moren min med å male på kontoret hennes, så jeg får sikkert ikke blogget noe særlig i morgen. Men dere får ha en fin kveld alle sammen! 
Noen planer for kvelden/morgendagen?

New York

Heisann! Jeg fikk desverre ikke tid til å blogge igår, så jeg tar det heller igjen idag. Jeg var i byn med Kinga og Tonje for vi skulle se litt på klær og jeg skulle blant annet finne en bikini. Noe som jeg da ikke fant. Så litt etterpå skal meg og Lisa inn på senteret for å se om vi heller finner en idag. Her er antrekket som jeg gikk med igår:
Kjole fra Bik Bok, Sko fra Mani, Armbånd fra H&M


Hva synes dere om antrekket? 

Ukens spørsmål

Har lyst på sånn selv, hvor bestilte du fra?

Har testet den ut, den er kjempebra syns jeg ihjallefall. Her er >direktelink<. Det som også er bra om du bestiller denne er at du får med et redigeringsprogram. Det ser veldig avansert ut, men jeg fant ut av ting iløpet av noen timer. Hvilken hårfarge farget du håret ditt med?

Jeg vet faktisk ærligtalt ikke, for jeg farget håret mitt hos frisøren. Jeg farget det hos vice capo, på sartor senter.  Hva kostet skoene?

Disse skoene som er fra DNA kostet 299kr. Men de er på tilbud, så jeg er ikke helt sikker på hva den orginale prisen er.Noe mer dere lurer på?

 

Litt nytt

Hei! Igår var meg og Lisa i byn, vi skulle egentlig spise på fridays, men så ble det til at vi heller spiste på pastasentralen fordi at fridays var stengt. Også var vi med en venn av Lisa litt før vi skulle på kino å se filmen After Earth. Fytti for en film! Anbefales virkelig til alle sammen. Jeg liker egentlig ikke sånne type filmer, men denne var faktisk bare dødsbra. Men nå skal dere få se litt nytt som jeg kjøpte igår mens vi var i byn:


Fra Bik Bok


Fra DNA


Hva gjorde dere i går? Hva synes dere om innkjøpet?

 

Sweet 16
Fra gårsdagens bursdagsbesøk


Hva synes dere om bildene?

 

Gaver

Hei! Har mange innlegg på lur, blandt annet et innlegg fra gårsdagens avsluttning... Utrolig godt å vite at du er ferdig med ti år med grunnskole, men samtidig utrolig trist å vite at du ikke skal gå i verdens beste klasse lengre, kommer til å savne hver og en. Fikk heller ikke blogget igår, var en veldig hektisk og stressendes dag så jeg håper der forstår selvom jeg sa jeg skulle komme med dette innlegget egentlig igår. 

Litt senere idag skal jeg feire bursdagen min. Har invitert mange fra klassen, så skal bli godt å se de igjen før alle sammen reiser vekk i sommerferien. Håper det blir tatt litt bilder osv. Snakkes imorgen eller senere! Ha en fin dag. 
Supersøt topp fra Bik Bok


Veske fra Bik Bok


♥♥♥♥♥
 

 

Bursdagsfeiring

Heisann! Hadde bursdag igår (19.06) og derfor var meg, Silje, Kinga og Tonje i byn i dag for å feire den. Var utrolig kjekt! Vi var først på fridays og etter det gikk vi litt rundt å så på klær osv. Og siden Tonje måtte gå litt før så gikk vi andre på kino og såg ''stoker''. Jeg synes ikke den filmen var så bra, den var skikkelig merkelig, så fra min side er den ikke til å anbefale. Og når jeg kom hjem så fikk jeg litt andre gaver som jeg tenkte jeg skulle være stille om no sånn at jeg kunne vise de i et eget innlegg i morgen. 

Fikk ikke blogget noe særlig igår fordi at jeg er så dum som har greid å få vekk den verktøylinjen som er over her, så jeg fikk ikke lagt til noen bilder, men nå er det fikset! Skal også komme et outfit innlegg i fremtiden som jeg egentlig skulle poste før idag. Men dere får heller se det senere da, men vi snakkes alle sammen, god natt! 


Hva synes dere om bildene? Hva gjorde dere på igår?
 

Tattoo
Canon EOS 600D 

Halloen alle sammen! Hin dagen var jeg i byn med Madelen fordi vi skulle møte søsteren min Therese som skulle få seg ny tatovering. Planen var egentlig at vi skulle gå på kino etterpå, men så tok tatoveringen så lang tid (4,5 timer) så det ble ikke noe av alikavell. Men tatoveringen ble dødskul da!

I morgen har jeg forresten bursdag, så da skal meg og jentene til byn for å spise og deretter gå på kino. Vi har ikke bestemt oss for film enda, men det merker vi no. Dere får ha en fin dag!


Hva synes dere om tatoveringen? 

Tiger dress


Denne dødskule kjolen er bestilt og er på vei hjem til meg! Forhåpentligvis får jeg den før bursdagselskapet som jeg skal ha på fredag. PLIS kom fort, cant wait! Hva synes dere om kjolen?

Gårsdagens antrekk


Topp fra Sri Lanka, Bukse fra Cubus, Sko fra Mani, Ring fra bik bok


Hva synes dere?

My morning routine


Her er den, kom faktisk fortere ut enn forventet. Håper dere liker den, legg gjerne igjen en kommentar om hva dere synes!Outfit
Hva syns dere?

Video på vei!

Heisann og god morgen. Jeg har akuratt filmet inn en ''rutine video'' som jeg holder på å laste inn i movie maker nå. Håper videoen blir bra og at den kommer så snart som mulig, tar jo litt tid å laste den opp på youtube som dere sikkert vet, så jeg skal prøve å få den lastet opp iløpet av dagen. Ha en fin dag alle sammen!


Svar på spørsmål

''Hvordan redigerer du bildene dine?'' Var et spørsmål som jeg fikk. Jeg tenkte at istedenfor å ta mange bilder og lage et innlegg med bilder så kan jeg heller bruke screen-o-matic og heller vise det på video. Slik pleier jeg å redigere bildene mine når det er bokeh i bakgrunnen. Jeg syns bokeh-bakgrunnen blir mye finere når jeg redigerer bildene mine sånn! Håper dere skjønte hva jeg mente og at dere liker videoen.


Litt dårlig kvalitet, men dere ser ihjallefall hva jeg gjør!
 

Hva synes dere om videoen? 
 

My beautiful friend


Canon EOS 600D + Canon ef 50mm f/1.8 


Hva synes dere om bildene?
 

Telttur

Heiann! Skal nok en gang til på telttur. Skal sammen med mange andre, gidd faktisk ikke å ramse opp alle sammen, hehe. Jeg får ikke blogget før i morgen, det er vell ganske forståelig regner eg med. Men slenger no på et par bilder så snakkes vi i morgen!Hva er deres planer? Hva synes dere om bildene?

 

Outfit: Military

Heisann. Igår sov jeg hos Lisa, og idag bestemte vi oss for å ta noen bilder. Planen min for resten av dagen er at jeg skal møte Silje litt senere, også skal vi ta sol, må få litt farge! Er jo ikke lenge til jeg skal til Tyrkia som jeg snakket om i innlegget nedenfor, så jeg vil gjerne ha litt grunnlag. Håper dere får en fin søndag alle sammen. 


Genser fra Bik Bok, Bukse fra Carlings, Klokke fra Syden, Sko fra ManiHva synes dere om antrekket? Har dere noen planer for dagen?

 

Mine sommerplaner

Halloen alle sammen! Jeg tror faktisk jeg nevner enten sommer, varme eller sol i hvert eneste innlegg. Så hvorfor ikke lage et innlegg der jeg skriver litt om mine planer for sommeren.

♦ Polen & Tyrkia 

4. Juli reiser jeg til Tyrkia med min bestevenninne Kinga i to hele herlige uker, men før vi det skal vi ta turen innom Polen en dag også. Etter vi har vært i Tyrkia i to uker, skal vi tilbake igjen til polen og være der i nesten en uke. Skal bli så utrolig deilig!
Bilder fra sist da jeg var i Kreta sammen med Kinga.

♦ Biltur til Harstad

Har tante og onkel som bor i Harstad som vi tenkte vi skulle besøke, men dette er altså ikke helt 100% sikkert. Men om vi skal opp der da, så er jeg fylt 16 år, så da skal jeg kanskje øvelseskjøre litt av veien. Litt skummelt, men må ta meg tid til å gjøre det en eller annen gang, så hvorfor ikke bare gjøre det da? Haha.  

♦ Bursdagsparty 

Fyller jo 16 år den 19. Juni så forhåpentligvis skal jeg feire den med et bursdagsbesøk eller bare en herlig jentekveld med jentene mine. Vi får se.  

♦ Bade & Grille

♦ Båtturer 

Jeg har planer om å ta båtsertvikatet så fort som mulig sånn at jeg kan kjøre mye med gummibåten, og forhåpentligvis med storebåten til pappa. Elsker båtturer! Og ellers andre båtturer om det er andre som har båt. 
Fra forrige båttur


♦ Tjene penger

Jeg har lyst å tjene mine egne penger. Så sommeren er et perfekt tidspunkt for å tjene sine egne penger. 

♦ Teltturer

Teltturer håper jeg det blir masse av i sommer. Var på en for litt over en uke siden og skal på en til igjen på mandag. Teltturer er alltid koselig. 


Fra forrige telttur, utrolig koselig!

♦ Jentekvelder


Også skal jeg selvfølgelig bare nyte sommerferien!  Hva skal dere i ferien?

 

Outfit: StripesSkjorte fra Cubus, Bukse fra Carlings, Lommebok fra Syden, Klokke fra syden & ringer fra H&M (Tatt med IPHONE 5, pga. ingen strøm på kameraet)


Hva synes dere?

 

Overnatting av KristineHalloen! Isted var meg og Kristine og tok noen bilder. Ble skikkelig fine bilder, hun er så fin! Hun skal sove hos meg til i morgen. Litt senere på kvelden kommer vi sikkert til å se på film, spise drit, være på dataen og ellers bare slappe av. 

Har forresten en gladnyhet til dere, eller er vell mer en gladnyhet for meg? - Jeg har fri fra skolen helt til 18. Juni! Kommer sikkert til å bli bra blogging fremover da, forhåpentligvis! Er utrolig deilig å vite at man er ferdig med alt som heter eksamen og bare kan nyte dagene fremover. 


Hva syns du om bildene?Outfit: Blomster
Cardigan fra Vero Moda, Genser fra Bik Bok, Shorts fra Bik Bok, Armbånd fra Glitter, Strømpebukse fra H&M & Sko fra Mani


Hva syns dere?

Galaxy sweaterHeisann! Dagen idag har vært utrolig kjedelig.. Men samtidig veldig bra også, for jeg er ferdig med eksamen! Det gikk helt greit selvom jeg ikke er 100% fornøyd med karakteren som jeg fikk. Men nå er det ingen bekymringer fremover, har bare et par dager igjen på skolen, mye fri og det er så utrolig motiverende. Begynner å smile bare med tanken på sommerferie og ihjallefall nå som den er så nær!

Tilbake til overskriften ja. Elsker denne genseren, den er fra >sheinside.com< og den fins bare i one size. Jeg har bare brukt den et par ganger, men når det kommer til litt kaldere dager skal jeg bli flinkere til å bruke den, for jeg syns den er dødskul! 


Hva syns du om genseren?

 

Photoshoot in the wood

Heihei! Er noen dager siden denne photoshooten nå, men bedre sent enn aldri som alle bruker som en unnskyldning. Ble veldig fornøyd med bildene, håper dere ble det samme! Bildene er tatt med Canon eos 600D og er redigert i photoscape. 

Hva syns dere om bildene? 

work

Hei! Var på veiledning idag med Silje for å finne ut hvordan vi lå ann osv. Jeg er ihjallefall no ferdig med det jeg skal presentere og selve presentasjonen, så nå har jeg bare å lese litt igjennom boken og repitere det vi har hatt i samfunnsfag dette året, også må jeg jo selvfølgelig øve masse på manuset mitt. Gleder meg ekstremt mye til den følelsen vi kommer til å få når vi går ut ifra eksamensrommet! Skal bli deilig å vite at vite at vi har fri i en hel uke etter det og at vi i grunn egentlig er ferdig med alt som heter skole. Får håpe på det beste! Litt senere er planen min at jeg skal til Silje sånn at vi kan få øvd litt sammen, også skal jeg sove hos henne til i morgen. Ha en fin dag alle sammen! Ønske oss lykke til?♥

Jeg ble trekt opp i

................ MATTE!.......................... Neida, jeg kom opp i SAMFUNNSFAG! Og takk Gud for det. Er ikke det at jeg nødvendigvis er så ufattelig flink i samfunnsfag, men er virkelig bedre å komme opp i det enn matte, spansk, norsk osv. Så jeg er egentlig ganske fornøyd. Jeg skal opp sammen med Silje som jeg egentlig alltid har gått opp med, så det går sikkert like fint nå som alle de andre gangene. Temaet vi fikk var ''den kalde krigen'', noe som jeg også er kjempeglad for. Er jo bare til å lese seg frem til alt + at jeg kan veldig masse fra før av. Dette skal nok gå bra, ønske oss lykke til?Har dere blitt trekt opp i eksamen, hva da?


 

Antrekk: Blomsterskjørt

Hei! I dag hadde vi fri fra skolen så Silje sov hos meg fra igår til idag. Så når vi sto opp idag fikset vi oss og tok noen bilder ute i finværet. Ble litt for kaldt etterhvert så nå sitter jeg trygt og godt i joggebuksen min, hehe. Kom akkuratt hjem fra jobben til moren min, har nemlig stått og malt i nesten fire timer. Men no har jeg ihjallefall skaffet litt penger. I morgen får vi vite hva vi kommer opp i eksamen, er sinnsykt spent. Jeg ber til Gud, Allah, Buddha, hvem som helst, at jeg kommer opp i RLE. Håper dere har hatt en fin mandag.
T-skjorte fra Gina Tricot, skjørt fra Sverige, sko fra Bianco


Hva syns dere?


WantiesHar lyst på alt dette, synst det er råkult alt sammen!  Hva syns du? Hva likte du best?


Telttur


Lånt fra Silje sin blogg

Den 30. mai var meg, Silje, Kinga, Andreas, Ruben, Sander og Endre på telttur. Vi tok å kjørte en båt ut på en øy og la til telt, grillte og koste oss masse. Jeg hadde ikke med meg kamera, så er glad for at Silje tok seg tid til å lage en video, håper dere liker den. Hva syns dere om videoen? 
 

Bobler av glede
Canon EOS 600D + canon ef 50 mm f/1,8

Hei! En gang i midten av mai var jeg ute sammen med Lisa og tok noen bilder av skjønne Madelen som lekte med såpebobler. Jeg ble veldig fornøyd med bildene og håper dere likte de også! 

I dag er det lørdag og jeg har ingen spesielle planer.... Jeg tenkte jeg skulle inn på kontoret til moren min og tjene meg noen penger, skal jo snart til syden så jeg må jo ha litt penger også. Jaja, vi får se hva jeg finner på.Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?


Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits