The beautiful nature
Canon EOS 600D + canon ef 50 mm f/ 1.8

Ukens spørsmål

Jobber søsteren din på kremmarhuset?
Nei, jeg har to søstre. Den ene jobber som feier (haha) og den andre jobber på hurtigruten. 

Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker canon eos 600D. 


Dette er bilde av 500D, haha, men de er ganske like. (tatt av meg, tatt med canon 600D)

Kunne du tatt bilder av Madelen i kjolen du lagde på skolen?
Ja! Kan lage et eget innlegg med bilder, glad noen er interesserte i å se ''mesterverket'' mitt :-)

Hvilket lydkort og redigeringsprogram bruker du? 
Lydkortet jeg bruker heter steinberg CI2. Jeg har to redigeringsprogram, det ene heter Cubase AI5 også fikk jeg også med et annet til mikrofonen jeg fikk, det heter Sonar X1 LE. Men jeg skal komme med et innlegg lengre frem i tid der jeg skriver litt mer om det. 


Lydkortet


Cubase AI5


Sonar X1 LE


Syns det er koselig å få spørsmål, så er bare til å spørre om det er noe dere lurer på. 

Lykkerus!!!

Hei! Jeg er så glad no, har ventet på denne pakken lenge nok nå, greit 7 dager, men det er i grunn veldig lenge når man sitter å gleder seg hver dag. Men no er den her så trenger ikke vente lengre! Det er en mikrofon, studiomikrofon er vell mer rett og si. Jeg skal bruke den til å spille inn musikk til sangvidoene mine som jeg skal begynne å poste ca. en gang i måneden. Jeg fikk også med et redigeringsprogram som var veldig avansert, men fikk det til tilslutt. Så nå har jeg sittet med det programmet og testet ut i noen timer, men no er det klart til å spilles inn! 


Den sirkelen som er rett over mikrofonen er et popfilter.Fikk også med en fansy koffert som jeg kan ha mikrofonen oppi når jeg ikke bruker den. 


Hva syns du? Liker du å synge?

 

Boattrip

For en utrolig koselig dag det har vært i dag! Meg, Silje. Endre og Sander bestemte oss for å ta en båttur med båten til Endre og sitte oss på en øy å grille. Ble jo heller til at vi satt oss på en brygge og heller grilte der istedenfor, men koselig var det virkelig. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til sommerferie. Vet jeg nevner det i sånn ca. hvert eneste innlegg, men herregud som jeg gleder meg! Nå skal jeg se på paradise hotel også skal jeg legge meg. God natt!


Legg merke til den svidde pølsa, mesterkokkene!


Meg, Endre og SanderCanon EOS 600D + canon ef 50mm f/1.8 


Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene?Ut på tur

♥Sol ♥ blomster ♥ varme ♥ latter ♥ kos. Elsker virkelig sommeren. Meg og Madelen tok oss en tur hin dagen i sommervarmen, vi tok med oss kameraet også og nedenfor kan dere se resultatene.Hva syns du?

Bursdagsfeiring


Niklas & bursdagsbarnet Kinga


Endre & Andreas


Vilde & Therese


Meg & Vilde


Tonje & Vilde


Tonje, Ruben & Therese


Joakim & Therese


Sofie & Sander


hva syns dere om bildene?

New haircolor

Hva syns dere?Lykke på vei hjem


Mikrofon med diverse utstyr + pop filter

Åååå, lykke! Gleder meg skikkelig til å kunne spille inn musikk med bedre kvalitet. Når jeg spiller inn med kameraet blir lyden ganske bra, overraskende bra faktisk. Men med dette kan jeg nok forvente enda bedre lyd, så jeg gleder meg skikkelig. Brukte alle sparepengene mine på dette, så nå må jeg begynne å spare til jeg skal til syden. Ha en fin dag alle!Sangvideo/ OneRepublic - SecretsEndelig fikk jeg lagt ut en ny sangvideo, er litt treg når det kommer til sånne ting, men her er den i alle fall. Håper dere liker hva dere ser og hører og håper dere kommer med en tilbakemelding, hadde blitt kjempeglad da! 


Hva syns du? 

 

It feels like summer


Canon EOS 600D + canon ef 50 mm f/ 1.8


Hva tycker ni?

Antrekk: The summer is finally here

ÅÅÅ! For et nydelig vær vi har hatt her i bergen disse to dagene, føles ut som vi er i syden og er nesten sånn at man av og til må ta pause i skyggen. Er utrolig deilig! Har kledd meg opp i shorts og en topp og det er utrolig deilig å vite at summeren er her selvom jeg faktisk trodde at vi aldri skulle få den her i Bergen, men der tok jeg feil. Får håpe været holder seg fremover også!SOMMER!


 

Antrekk: 17. Mai
Gratulerer med dagen alle sammen!


Hva syns dere om antrekket?
 

It's all about the music

Heisann! Nå har jeg spilt inn en sangvideo til dere. Nå gjenstår det bare å lage en video til den sånn at det blir gøyere å se på videoen. Jeg vet ikke helt når jeg skal få tid til å filme og redigere osv, siden det kommer til å bli litt hektisk nå fremover, men skal prøve så godt jeg kan. Til dere så lurer så har jeg spilt inn Secrets - One Republic, den er så fin! 

Og dere som er oppdatert på twitter har sikkert fått med seg at folk har kommet opp i eksamen, og siden jeg er så heldig som jeg er så kom jeg opp i matte... Må bare tenke positivt så håper jeg at det skal gå bra, men hadde egentlig håpt på å komme opp i norsk. I morgen etter skolen skal jeg til Kristine Emilie og da skal vi spille og synge litt, blir sikkert like koselig som sist gang! Men nå skal jeg sitte meg ned å skrive jobbsøknad, snakkes folkens!
Gleder du deg til videoen kommer? Hva kom du opp i eksamen? (Om du kom opp i noe da!)

 

Antrekk: Galaxy

Har så og si ikke gjort en eneste ting i dag. Så er omtrent ikke vits for meg å ramse opp ''alt'' jeg har gjort i dag. Gikk rett ut etter skolen for å ta litt outift bilder i håp om at de skulle bli bra, men så måtte selvfølgelig vinden komme å ødelegge. Men det er no iallefall antrekkbilder som dere kan se, hva synst dere? hva har dere gjort i dag?

Antrekk: Bomberjacket

Dagens outfit. Hadde egentlig tenkt å gå ut å ta skikkelig bilder, men jeg bestemte meg heller for å gjemme meg fra offentligheten. Jeg turde jo heller ikke å ta med meg kameraet ut når været er så ustabilt som det er, man kan aldri være sikker på om det skal være sol, regn eller om det skal komme snø. Men no skal ikke jeg tyte meg frem til en bibel, så kos dere med outfiten. Som dere ser så har jeg lekt meg litt med redigeringen, hva syns du?

Image and video hosting by TinyPic
Bomberjacket fra H&M, sko fra Mani, armbånd og deksel fra Glitter.For dere som lurer, så er det meningen at det skal være litt ''støvete''Hva syns du om outfitet? Hva syns du om redigeringen?

Sunday is not a fun day

Overskriften sier vell det meste.... Kom hjem fra Camilla isted, det var kjempekjekt selvom vi gikk og la oss litt etter vi hadde kommet hjem. Jeg hadde egentlig planer om å spille inn en sangvideo til dere, men så finner jeg ut at kameraet er tomt for støm og at jeg i tillegg ikke finner laderen til kameraet mitt, f-l-o-t-t. Så må vell skaffe meg en ny så snart som mulig, så videoen får vi ta en annen dag. Men siden søndag er en kjedelig dag får jeg finne frem noen morsomme filmer og litt snacks og se en bra film. Hva skal dere finne på i dag?
 
Bare slengte på litt gamle bilder til dere siden jeg ikke finner laderen til kameraet. 


Gullruten 2013Kommer ikke over at vi møtte så mange kjente og fikk muligheten til å ta bilde med de. Må si at Kristin og Blipp var favoritten med tanken på hvordan de ''tok imot'' fansen. De var skikkelig hyggelig og vi snakket mest med de, men alle sammen var egentlig super koselige, har vært en super dag!
Var du på gullruten eller så du det på tv? Hva syns du om bildene?Gullruten + outfit

Heisann! No har jeg endelig fikset meg ferdig og er klar for gullruten. Hadde god tid, så det ble visst et innlegg før vi går alikavell. Klokken 2 så skal vi ta bussen innover og spise på egon. Vi skulle egentlig på fridays, men det var desverre fullt... Så kan det være vi skal gå litt rundt i byn å se litt på klær osv etter det, vi får se. Skal ikke gå sånn som dette på gullruten for jeg skal bytte til kjole, men det gjør jeg ikke før litt lengre ut på dagen. 
Topp fra H&M, Bukse fra Carlings


Glitter


Ha en fin dag alle sammen!

New in

Hallo. Var som sagt på senteret en liten tur og kunne ikke la være  å kjøpe klær når det var så masse fint som i tillegg var på salg! Huff, skulle ikke vært lov...

Må bare gi dere bedskjed om at det kan være jeg ikke får blogget i morgen fordi at jeg skal på gullruten med Camilla, Lisa og Julie. Men vi får se hvor god tid jeg får i morgen, isåfall så kommer det et outfit innlegg om jeg får blogge. Etter vi har vært på gullruten så skal vi sove hos Camilla, kommer sikkert til å bli kjempe koselig. Dere får ha en fin fredags kveld og lørdags kveld om jeg ikke får blogget noe mer. H&M

-'
CarlingsGlitter


Glitter 

10.05.13Lisa og meg

Heisann! Lisa kom akuratt ned til meg for vi skal på senteret en tur sammen med Camilla og Julie. Og litt senere i kveld skal meg og noen andre til Endre og se på film. Er så utrolig deilig med langhelg kjenner jeg! Ser frem til masse fri i mai. Snakkes alle sammen, ha en fin dag.

Studiolast kiss av meg, throwback


Får faktisk ikke med meg at klokken er så mye fordi at det er så lyst ute! Greit, det er jo ikke lyst ute no, men det var. Tideligere i dag så var jeg med Kristine-Emilie hjem fra skolen også gikk vi i studio, vi spilte ikke inn noe i dag, men vi har planer om å gjøre det før eller senere. I dag brukte vi tiden på å skrive sanger og vi har allerede begynt på to stk og har allerede en som er ferdig, så dagen har vært effektiv. Vi har planer om å være i studioet ca 1 gang i uken å spille. øve og lage masse sanger. Vi har nemlig tenkt å dele de med dere senere, men først og fremst må jo sangene bli ferdig, gleder meg. 

 

Konfirmasjon// bilder


Konfirmanten


Kristine og ShahoHva syns dere om bildene?

The black dressHeisann. Var i hele to konfirmasjoner i dag, var i både Lisa og Erik sin. Føler dagen i dag har gått utrolig fort, men det har vært kjekt. Har ikke blogget denne uken fordi jeg egentlig rett og slett ikke har hatt tid fordi at jeg har sovd i leiligheten til søsteren min. Håper jeg blir flinkere til å poste innlegg oftere, skal prøve. Ellers så har det ikke skjedd så mye mer. 

Hva syns du om antrekket?


Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits