Flower printed shirt

Toppen er fra Gina Tricot 


The beautiful sunset

God morgen skjønne dere! Sto opp rundt klokken 8 i dag, noe som jeg pleier å gjøre når vi har halv dag på skolen. Har også halv dag i morgen, men da begynner jeg tidlig og slutter tidlig. Kanskje 
jeg til og med slutter enda tidligere enn forventet også, fordi jeg har tentamen i spansk og da pleier vi å ha det sånn at vi går når vi er ferdig, og i mitt tilfelle blir jeg fort ferdig med slike ting. Jeg skal straks gå til bussen, må faktisk gå litt langt, så er jo en liten økt det også i tillegg til at jeg tenkte at jeg skulle trene etter skolen siden jeg er ferdig med å øve til prøver og slikt denne uken. Tenkte jeg bare skulle slenge på noen bilder meg og Lisa tok hin dagen, ble skikkelig fornøyd med bakgrunnen på bildene. 


23.04.14

God morgen alle fine! Må først og fremst bare beklage for fraværet i går, det var en sinnsykt hektisk dag så det var veldig stress å begynne å dra frem pc'en. Jeg kjøpte meg en ny bukse fra carlings i går, elsker de buksene! Det eneste som er dumt med de er at de blir så sykt fort slitt om du vasker de ofte.. Nå er det sol og fint vær ute, Kinga og Vilde sov hos meg i natt, så vi skal ned å lage kongefrokost. Det bilde under er fra kongefrokosten i går, men blir noen lunde det samme i dag også. Planene for i dag er å skjekke litt mer om utveklingsår, lese til en prøve og kanskje ta meg en treningsøkt om jeg får tid, dagen i dag blir også litt stress i og med at vi skal få besøk. Håper dere får en fin dag alle sammen! 
Peppes Pizza


Fine Kristine 

Hei! Som jeg nevnte i går skulle jeg og Kristine ut å spise, så vi bestemte oss for å spise på peppes pizza. Var skikkelig kjekt og vi koste oss mye! Tok meg også en treningsøkt etter vi hadde spist, fikk litt dårlig samvittighet med andre ord. Men etter 14 økter begynner jeg å kjenne det skikkelig i kroppen, så i dag tok jeg meg faktisk en pause. Men så har jeg jo fortsatt 24 dager igjen til å fullføre 16 fler økter, så dette klarer jeg! Beklager for at jeg ikke har fått blogget før nå, men har rett og slett ikke fått tid til å skrive et innlegg før nå. Nå er klokken halv 12, så nå skal jeg legge meg, snakkes i morgen fine dere ♥


Lauren Curtis
Heisann fine dere. Må bare få annbefale dere alle å ta en titt på videoene til youtuberen "Lauren Curtis"! Har sett på videoene hennes en stund nå, fulgt henne på andre sosiale medier og fått masse gode tips. Hvis dere er glad i å se på slike videoer, kommer dere til å kose dere med disse. Kanskje du har sett henne før på youtube, for hun er veldig populær der. Enjoy! 

I dag er planen min å være med fine Kristine. Har tatt med meg kameraet, så håper på at det blir noen bilder. Vi har planer om å feire 18års dagen hennes, som hun egentlig hadde i forrige uke, så vi har planer om å spise et sted. Er lenge siden jeg har spist ute nå, men jeg tror jeg fortjener det etter så mye trening. Som sagt, så er det viktig å belønne seg innimellom også, det synes i alle fall jeg! Vi snakkes senere♥

18.03.14

Hei! Som jeg har nevnt en del ganger no, har jeg en prøve i naturfag i morgen. Har sittet i rundt to timer med denne prøven, og i tillegg satt jeg faktisk sammen med Jeanette i dag tidelig på biblioteket og leste litt også. Har aldri vært på et bibliotek for å lese før, men det var faktisk en arbeidsmetode som jeg tror funket bra for meg, så dette skal jeg begynne å gjøre! Hadde også en god treningsøkt i dag tidelig før skolen. Tenkte at jeg iløpet av uken kan lage et innlegg om hva jeg trener, hvis noen har et ønske om dette? Men no folkens, tror jeg at jeg må jobbe videre før det blir for sent og jeg mister konsentrasjonen. SNAKKES! 
 

Dagens antrekk
Heisann igjen. Da var jeg endelig ferdig med tentamen og har fullført treningsøkten. Det eneste som gjenstår er å lese til den naturfagsprøven som jeg skal ha på onsdag, men er så sliten at det egentlig frister veldig lite, men jeg må. I morgen har jeg halv dag på skolen, så planen er å ta en økt før skolen også. Elsker å trene på morgningene før skolen, da føler jeg meg så myemye mer opplagt enn til vanlig. Siden vi begynner 12:15 så har jeg god tid til å trene også, er mye bedre det enn å stå opp klokken 5 for å trene. I dag hadde jeg på meg en dongerijakke som jeg ikke husker hvor er fra, t-skjorte fra New Yorker, Bukse fra Dr.Denim og klokke fra glitter. 

Har også enda en ting jeg må dele med dere!!! Jeg har nå takket ja til en plass i utvekslingprogrammet til explorius. Dvs. at når jeg begynner å betale for utvekslingsåret, er det enda mer sikkert at jeg skal. Er fortsatt usikker, men det har jeg vært så ekstremt lenge nå. Så jeg har bare begynt å tenke at jeg bare skal hoppe i det og ta det som det kommer. 
Hva synes dere om antrekket?
Hva tenker du om utvekslingsår?  

Jeg er på forsiden av blogg.no

God morgen alle sammen! Nå var mandagen her igjen etter en fin og god helg. I dag har jeg engelsk tentamen på skolen, så jeg kommer mest sannsynligvis tidligere hjem enn vanlig, noe som blir veldig godt! Så dagen i dag skal brukes på å øve til en viktig naturfagsprøve som vi skal ha på onsdag og gjøre ferdig økt 11/30! 

Jeg nevnte i går at jeg hadde en god nyhet, som overskriften sier så er jeg på forsiden av blogg.no! Jeg ble utvalgt til ukens blogg, noe som er veldig gøy. Jeg fikk telefonen på fredag av de at jeg var blitt utvalgt, så jeg var jo sinnykt glad, var såvidt jeg klarte å holde det for meg selv. Men nå skal jeg ikke bable mer, slenger på et par bilder som jeg tok nå nettopp, unnskyld for det trøtte trynet. Kommer muligens outfit bilder senere hvis jeg klarer å få noen til å ta de for meg. 

 
Ny header!

Hei! Som dere sikkert har merket så har jeg endelig fått meg en ny header. Den som jeg hadde før var skikkelig kjedelig å se på, og jeg ble fort lei den. Denne her derimot tror jeg ikke at jeg kommer til å gå like fort lei. Det var søte >Tonje< som lagde den for meg, og hun er ekstremt flink! Det var hun jeg også kjøpte designet av, som også er veldig fint. Håper det blir litt "gøyere" å gå inn på bloggen min nå. Snakkes i morgen alle sammen, som sagt så har jeg en god nyhet som jeg skal komme med, så stay tuned. God natt! Hva synes dere om den nye headeren min? 

Good Morning

God morgen alle sammen! I går var jeg først en liten tur på treningsenteret og fullførte treningsøkt 9/30, etterfulgt av tjue minutter med sol og en time med jobbing. Var også på nattcup sammen med jentene mine Silje, Kinga og Vilde. Etter vi hadde vært der i noen timer gikk vi hjem til meg, også sov de her til i dag. Dagen i dag kommer til å gå ut på å lese litt til en viktig prøve vi skal ha på onsdag, og senere skal jeg på treningsenteret igjen og fullføre økt 10! Føler denne challengen kommer til å gå bra, i alle fall siden det har gått bra helt til nå. Håper det bare ikke oppstår noe som gjør at jeg ikke får trent, jaja. Nå skal jeg bare gni inn den gode "kongefrokosten" som jeg kaller det som vi hadde i dag. Har forresten en god nyhet til dere som jeg skal fortelle i morgen, snakkes muligens senere folkens! 
Har dere noen planer for dagen da? 
 

The best girl in the whole worldHva synes dere om bildene?

Dagens antrekk
Hei alle sammen! Her er det jeg gikk med i dag. Skjorten er fra H&M, Buksen fra Carlings, Klokken fra CMYK og skoene fra Zalando.no. Hadde bare halv dag i dag som vil si at vi sluttet klokken halv 12, så jeg tok bare på meg noe enkelt, i tillegg til at jeg bare hadde 20 min på meg. Men siden jeg hadde så god tid etter jeg kom hjem og siden lyset fremdeles var fremme tok jeg et par outfit bilder. Tok også noen bilder som jeg tenkte jeg skulle bruke til en ny header. Jeg synes den headeren jeg har nå er så ekstremt kjedelig å se på, så nå er det på tide med en ny en. Hva synes dere om antrekket? 

Short hair, don't care

Gjett hva jeg gjorde i går? Jo, jeg klippet av nesten halve håret mitt, føles i alle fall slik ut, og det var egentlig ikke det som var planen engang. Jeg pleier vanligvis å klippe håret mitt hos en fast, en som jeg kjenner, men hun hadde ikke tid denne uken så jeg måtte gå til en annen frisør. Det skal jeg med andre ord aldri gjøre igjen. Jeg sa til hun at jeg skulle klippe bort det som var nødvendig å klippe vekk, fordi jeg ikke ville at håret mitt skulle stoppe å vokse, men samtidig så ville jeg prøve å holde så mye som mulig på lengden. Dette er i alle fall noe denne frisøren ikke har fulgt. Kan jo selvfølgelig være at håret mitt var ekstremt slitt, men er jo skikkelig kjipt å bli klippt så  mye når jeg ikke var obs på det. Får håpe håret vokser fort frem til sommeren og at de produktene jeg kjøpe med meg hjem hjelper, her er resultatet + det jeg har kjøpt! 

Fullførte forresten treningsøkt 7/30 i dag! Er super fornøyd over at jeg har klart det til nå, og er bare enda mer motivert til å fortsette når jeg faktisk klarer det så bra. Skal også ta meg en økt i morgen, men da skal jeg trene med Lisa. Hadde halv dag i dag, og skal også ha det i morgen, så jeg slutter tidlig. Er så deilig at det snart er helg! Ha en fin dag videre alle sammen. 
Shampoo.


Kur som gjør at slitte tupper holder seg sammen, skal brukes daglig. 


Olje som også er varmebeskyttende.


Hva syns dere om resultatet? 

WantiesMål for uken

Heisann alle sammen. Jeg syns det er viktig å ha noe å strekke seg etter hvis man er sliten og lei av skole, så jeg har laget meg noen mål for uken. Det er ikke nødvendigvis sikkert at alle syns dette er passende for seg selv, men jeg tenker at det av og til kan være litt lurt. Fikk inspirasjon fra SSBK forresten. Får håpe jeg klarer å nå alle disse målene, skal no i alle fall prøve mitt beste. Denne uken startet bra, og resten skal bli super! 


5/30Heisann alle sammen. I dag har faktisk vært en helt sinnsykt herlig dag, for å være mandag så har den vært veldig bra, nemlig fordi det har vært sol ute. Dere som er vandt med sol skjønner det kanskje ikke, men for vi som bor i Bergen og som er vandt med å ha regn til vanlig. blir i ekstra godt humør når det er sol, i alle fall jeg, hehe. I tillegg til dette fikk vi lov av læreren til å gå litt tidligere, så allerede klokken halv tre var vi på vei hjem fra skolen. Jeg tok meg selvfølgelig en tur innom treningsenteret for å fullføre treningsøkt 5/30. Ble ikke en så veldig hard økt, tok 20 min på tredemøllen, litt squat og småøvelser på treningsrommet. Men man skal aldri klage på en treningsøkt, er bedre enn å bare sitte hjemme hele dagen uten å gjøre noenting. Skal man ha resultater, så må man faktisk jobbe for det. 

Det er noen av dere som er litt interessert i hva jeg spiser om dagene, og jeg holder på med et innlegg til dere hvor jeg svarer på et spørsmål jeg fikk i går. Der nevner jeg at jeg ikke har en fast dagsmeny som jeg følger, men at jeg heller bare fokuserer på å spise sunt og varierende. Dagsmenyen min for i dag kan jeg jo vise, bare for å gi et lite inntrykk om hvordan menyen min går. Jeg viser menyen via vektklubb som er en side hvor jeg registrerer alt jeg spiser daglig. Det koster penger å være medlem her, og man skal egentlig være 18+ for å være medlem, men jeg fikk tillatelse av foreldrene mine, så hvis dere er under 18 og får lov til å melde dere inn, annbefaler jeg dere å melde dere inn. Man får en mye bedre oversikt over hva man spiser, hva som er bra å spise, og hva som ikke er like bra å spise for mye av. Du får også vite hvor mye kchl du skal spise daglig og hvor mange prosent man skal ha av de forskjellige nærinstoffene. Høres kanskje litt avansert ut, men det er ikke avansert i det hele tatt. Men nå skal jeg ikke bable mer, her er hva jeg har spist så langt. Jeg skal til syden!


Gjett hvor jeg skal tilbringe en uke i påskeferien da? TENERIFE!!! Gleder meg så utrolig mye. Jeg skal reise sammen med moren min, faren min og søsteren min Kathrine. Det er nøyaktig 33 dager til vi reiser, åå skal bli så herlig. Skal du noe spesielt i påskeferien?

8 kilo lettere og 30 dagers prosjekt
Heisann! Har kanskje ikke nevnt dette på bloggen før, men jeg begynte etter nyttår med å spise sundt. Jeg har faktisk nå etter 2 måneder gått ned 8 kg! Jeg er enda ikke fornøyd å prøver å fortsette å gå ned i vekt til jeg blir fornøyd. Jeg skal begynne med noe som heter 30 dager prosjekt som går ut på at jeg skal prøve å trene 30 ganger før jeg reiser til syden, som er 35 dager til jeg reiser, skal komme med litt mer om dette i et annet innlegg. Så det er ikke å trene 30 dager, selvom det heter 30 dagers prosjekt, men 30 ganger. Jeg vil ikke få overbelastning heller, så jeg vil prøve å ha noen dager med hvile innimellom. 

I og med at hverdagen min fremover nå kommer til å inneholde mye trening og det å ha et sunt kosthold, så tenkte jeg at jeg kan blogge litt om dette også, hvis dere ønsker det? Jeg begynte for fire dager siden, så har allerede fullført 3/30, tenkte jeg skulle ta meg en økt i dag også nå som jeg er så godt i gang. Håper jeg klarer å fullføre det, er jo egentlig bare vandt med å spise sunt og gå ned i vekt på grunn av det, så håper virkelig jeg klarer dette prosjektet jeg har satt i gang! Også skal jeg printe ut disse to kalenderene på et litt tykkt papir og fylle inn det jeg trener og når jeg trener. 


Red is my favorite color
Nei, rød er egentlig ikke min favorittfarge, men det er favorittfargen min når det kommer til leppestift! Bare elsker denne leppestiften fra Max Factor, som kanskje mange av dere vet så jeg veldig glad i leppestift. Jeg har brukt opp to leppestifter som jeg har kjøpt, og jeg har jo alltid tenkt at det er nærmest umulig å bruke opp en, men tydeligvis ikke, jeg klarer det i alle fall. Men jeg annbefaler dere som er glad i leppestift å kjøpe de fra Max Factor, de er kjempe gode etter min mening. Man får kjøpt de i de fleste butikker som selger kosmetikk vil jeg tro. 


Koselig dag i Bergen


Heisann. Snart er vinterferien desverre over, noe som er veldig synd, menmen sånn er livet. Jeg glemte å poste dette innlegget, jeg og jentene var i byn på torsdag og spiste på fridays, noe som var veldig koselig. Jeg tok et par bilder som dere kan se som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Elsket redigeringen på bildene, og det var skikkelig stress å redigere de fordi at jeg måtte laste de over på telefonen for å redigere de der, for å så laste de opp igjen på dataen. Håper dere likte bildene.

Har ingen planer for i dag. Begynte dagen med en liten treningsøkt og ellers har jeg sett på "keeping up with the kardashians" som jeg er blitt helt avhengig av. Er heldigvis ikke så fryktelig lenge til neste ferie, er jo bare 1,5 mnd til så det blir bra. Da er planene mine å reise til syden med familien, forhåpentligvis. Ingenting er bestilt, men det er det som da er planene, så håper på at det blir noe av. 

Sunlight

Herregud for et nydelig vær det er ute, synd jeg ikke har noen spesielle planer i dag. Det eneste jeg skal er å ta turen innom senteret til moren min. Jeg gidd i alle fall ikke sitte inne når det er så fint vær. Brukte muligheten til å ta et par bilder i og med at lyset blir så sinnsykt fint på bildene. Har dere noen planer for dagen?

Jeg må bare få si at jeg ha fått tilbedt en plass med i utveklingsprogrammet til explorius. Jeg tenker jo på å ta andre året vgs i USA, og nå har jeg muligheten. Er fortsatt ekstreeemt usikker, og meningen endrer seg så og si hver dag, men jeg tenker også litt på at det er bare ett år, eller ett år er jo mye, men det er noe jeg ikke kommer til å angre på. Det er i alle fall det jeg har hørt alle sammen som er utveklingstudent sier, så jeg er veldig fristet til å takke ja. Jeg merker jeg bruker ekstremt mye tid og energi på å tenke på det, blir nesten litt sliten av det, så jeg får se hva jeg bestemmer meg for. 
 


Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits