Sunday

Hallo alle. Har egentlig bare vært en slapp dag. Jeanette, Malene og Cecilie sov hos meg fra i går til i dag, noe som var utrolig kjekt. De gikk i to tiden, og siden da har eg bare slappet av. Kinga skal sove hos meg fra i dag til i morgen. Har forresten også kort dag i morgen og skal ikke på skolen før klokken halv ett, og i tillegg til dette så skal vi på kino. Kommer til å bli en herlig dag i morgen, men vi snakkes! 
My new blue shoes
Fra Eurosko

Hallo! Sorry fraværet, følte det ikke var vits å blogge uten kamerakontroll, men nå har jeg endelig fått tak i en. Nike free air max 90 skoene mine er enda ikke komt, men ifølge posten så skal de være i Bergen nå, så mest sannsynligvis så får jeg de i morgen. Har blitt helt dilla på sko som dere kanskje har merket i og med at jeg har kjøpt meg tre par nye sko iløpet av bare to uker. Men så fant jeg disse, og jeg bare måtte ha de. Jeg har sett på disse helt siden sommeren, men jeg kunne ikke kjøpe de da fordi de ikke hadde størrelsen min. Jeg gikk tilfeldigvis forbi de når jeg så på gave til Madelen, og det beste av alt var at de var på salg, så pappa var så snill og sa at han kunne kjøpe de for meg <3 Så forhåpentligvis er det stoppe shop på sko fremover. Litt senere i dag kommer Lisa til meg og skal sove her, det blir koselig. Snakkes i morgen fininger! 


SVEAHallo! Jeg har enda ikke vist dere den nye SVEA jakken som jeg fikk for en god stund siden. Det var egentlig ment å være en julegave fra mamma og pappa, men jeg fikk den litt før fordi jeg virkelig trengte en skikkelig vinterjakke. Jeg hadde jo bare en tynn jakke. Denne varmer skikkelig bra, noe som er veldig bra nå som det er så utrolig kaldt ute. Denne håper jeg at varer i mange år til, for jeg virkelig bare elsker den. Hvilke jakke har du?
Eskimo 


Nike Air Max 90Æææ, er så glad! Bestilte denne herligheten på lørdag. Kan faktisk ikke vente med å få de. Har alltid ønsket meg et par med nike air max 90, for jeg syns de er så utrolig stilig. Jeg bestilte de fra zalando.no for 899kr, noe som faktisk er mye billigere enn hva de vanligvis pleier å koste. Var egentlig også litt flaks at jeg fant disse og i tilleg så billig, for det var nemlig bare ett par igjen av de i størrelse 39.


Hadde faktisk på meg et par med nike sko på et antrekksbilde som jeg la ut i oktober i 2013, som var drit kule. De var ikke mine da, jeg fikk lov til å låne de fra Kinga. Er ikke de bare superduper kule? Hva syns du?

Har dere Nike Air Max 90?

 

Bilder fra bursdagsfeiringen til MadelenHva synes dere om bildene?


Antrekk: barnebesøk

Halloen. Fikk desverre ikke kjøpt meg en kamerakontroll i går, men jeg fikk i alle fall Lisa til å ta bilder av meg i dag, så var heldig der. Men jeg tenkte jeg kanskje kunne kjøpe en kontroll iløpet av neste uke eller noe i og med at jeg er ganske avhengig av å ha en. Som jeg forresten sa i går så skal jeg jo i barnebesøk til Madelen som er tantebarnet mitt. Det begynner rundt halv fem, så det er egentlig en stund til fortsatt, men jeg måtte ta bilder ganske fort i dag fordi det blir så ekstremt fort mørkt. Håper jeg får tatt noen fine bilder i besøket i dag sånn at jeg kan vise dere dem. Her er antrekket. 


Jakke fra H&M, Bukse fra Carlings, T-skjorte fra H&M, klokke fra Glitter og sko fra Tennis


Hva syns dere?
Har dere planer i dag?


 

Oppskrift: Quesedilla

Tenkte at jeg skulle vise dere oppskriften på et utrolig godt måltid som dere både kan spise til frokost, lunsj, middag og kvelds. Man bruker heller ikke noe spesiel lang tid på det. Jeg har hatt det med på skolen en gang før, og det var utrolig godt. Var liksom ikke bare en kjedelig skive, men en liten forandring i matpakken. Anbefaler dere alle og i alle fall prøve det ut en gang.


Ble litt svidd i kantene.

Du vil trenge: Lefser (jeg pleier vanligvis å bruke grove), karbonadedeig, mozellaost, salat++, rømme & lime. 


QUESEDILLA: Regner egentlig i grunn med at det ikke er noe spesielt vanskelig å se hva jeg har gjort, men jeg kan vell forklare det uansett for sikkerhetsskyld. Det første man gjør er å brette lefsen slik at det blir til en halvsirkel. Da putter du bare i så masse karbonadedeig du øsnker, deler den i to og strør litt mozarellaost eller annen ost på toppen av den brettede lefsen. Jeg bruker mozarellaost for å gjøre det en smule sunnere. Og da er det egentlig bare til å sette den i ovnen på 200°C i 7-10 minutter. På bilde hadde jeg de i 10 min. RØMMEN: For å få litt ekstra smak på rømmen pleier jeg å presse tre halve limebåter i ca. en halv rømme. Du velger selv hvor mye lime du vil ha i rømmen, eller om du i det hele tatt har lyst å ta det oppi. Helt sikkert like godt med bare rømme også. Jeg pleier i tilleg å lage en god salat vedsiden av. 


Det er egentlig kun dette som må til for å lage et deilig måltid. Og Bon Appétit, så er maten servert.  

SATURDAY

Heisann! Endelig helg og endelig lørdag. Det er faktisk tredje helgen i dag uten snop, stolt! Planene for i dag er å dra til IKEA sammen med Therese, søsteren min, for å hjelpe henne å finne et par småting til Madelens bursdag som skal feires i morgen. Ellers går vell dagen ut på å hjelpe henne med baking og litt andre småting. Må forresten bare si at kontrollen til kameraet mitt er ødelagt, så er veldig vanskelig å ta bilder. Så jeg skal prøve å skaffe et nytt et så fort som mulig! Helst før i morgen i og med at det er bursdagsbesøk og jeg sikkert må ta et par bilder av antrekket, visst det er mulig. Får se hva jeg får tid til rett og slett. Dere får ha en finfin lørdag alle sammen.

 
Tror eg tok 100 bilder og dette var det eneste som ikke var så veldig uklart. Har dere noen planer for dagen?

Antrekk: 17.01.14

Heihei alle! Kom visst hjem tidligere enn forventet i dag, kom hjem klokken litt før tre fordi vi fikk gå tidligere av læreren. Så siden det var lyst ute så tok jeg muligheten til å ta et par bilder av det jeg gikk med i dag til dere. Tok også bilder til et annet innlegg som jeg tenkte jeg skulle poste om litt. Planene for i dag er å være med jentene. Silje, Kinga, Vilde og Tonje kommer til meg litt senere på kvelden for å sove hos meg. Vi skal lage quesedillas og kose oss masse som vanlig, gleder meg masse. Håper dere andre får en fin fredag! 

Litt endringer

Som dere kan se så har det skjedd litt endringer i designet. Vil bare informere dere om at det ikke er helt ferdig, det er bare midlertidig. En som heter Tonje som lagde det forrige designet og headeren min, skal hjelpe meg å fikse på det i morgen. På tide egentlig, kan jo ikke ha en header hvor jeg har rødt hår når jeg har brunt hår. Det var egentlig bare det jeg ville si til dere. God natt!Innkjøp 14.01.14

Beklager for at jeg ikke postet innkjøpet i går som jeg egentlig sa at jeg skulle. Jeg fortet meg hjem etter skolen slik at jeg kunne ta bilder ute før det ble mørkt, var hjemme i ca. 5 tiden og var klar til å ta bilder, men bildene ble så utrolig dårlig. Og etter min mening så syns jeg at det er bedre å heller vente en dag slik at det kan bli bra bilder enn å måtte bruke dårlige bilder. 

Jeg sovnet trolig nok klokken 8 i går kveld, noe som er veldig tidlig for meg som egentlig sovner klokken 2 om natten til vanlig. Jeg var bare så utrolig trøtt og utslitt. I dag har vi heldigvis bare halv dag, så jeg skal ikke på skolen før klokken kvart over tolv, deilig! Og siden jeg våknet klokken 7 av meg selv i dag så bestemte jeg meg for å heller ta de bildene i dag tidlig, så her er de. I tilleg til dette kjøpte jeg meg også en ny dr. demin bukse i svart som dere kan se litt av på det nederste bilde, den er fra Carlings. 


Genser fra Gina Tricot

Hvit basic t-skjorte med lomme fra H&M

Verdens beste New Balance fra tennis


Some new stuff

Litt før i dag var jeg å kjøpte meg et par nye ting. Jeg valgte å ikke vise dere det enda fordi at da hadde bildene bare blitt så dårlig i og med at det er veldig mørkt ute. Så jeg skal heller vise dere det i morgen. Kommer helt ann på hva jeg får tid til. Jeg kom hjem veldig sent i dag, fordi at jeg gikk rett opp på kontoret til moren min for å jobbe en times tid etter skolen for og så gå bort på senteret for å kjøpe litt småting. Har forresten lille Madelen på besøk i dag som skal sove her, så jeg tror det er på tide å si god natt for våres del, for nå skal vi se på disney film før vi legger oss! Natta♥Hjemmeværende

Hei. Jeg har ikke vært helt i form i dag, så jeg bestemte meg for å holde meg hjemme, noe som sikkert var en lur avgjørelse bortsett fra fraværet jeg får. Jeg sov helt til klokken tre i dag, men det er vell ikke så veldig rart når jeg så og si ikke fikk sove i går. Jeg tror jeg sov i en eller to timer i natt. Kommer desverre ikke til å bli mer blogging enn dette innlegget i dag fordi jeg rett og slett er for trøtt for det, men blir nok blogging i morgen igjen hvis jeg er blitt bedre. Vi snakkes!
Går i tv + soving hele dagenBack on track

Hallo igjen! Det er skikkelig lenge siden jeg blogget sist, for å være helt nøyaktig så er det akkurat 64 dager siden. Tror faktisk det må være en ny rekord siden jeg begynte å blogge. Men nå har jeg i alle fall planer om å starte igjen. Man merker også spesielt at man nesten ikke bruker kameraet når man tar en så lang pause, så det er godt å vite at jeg er tilbake igjen og kan bruke det masse igjen! Håper jeg ikke syns dette bare er gøy i bare noen få dager også slutter jeg igjen. Jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan og prøve å få mye tid til å blogge hver dag. 

Det er kanskje også på tide å skaffe seg en ny header i og med at den er begynt å bli veldig gammel nå. Har jo ikke rødt hår lenge, hehe. Skal se hva jeg får tid til! Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits