Møte med Jan Thomas

Heisann! Lenge siden sist, i det siste har jeg hatt bursdag, feiret den, vært med venner, møtt Audun aka Lord, møtt Jan Thomas og fått hårtips, kjøpt nye hårprodukter, vært i Oslo og Sverige og sikkert masse annet som jeg ikke kommer på i farten. Jeg har jo ikke vært så flink med disse blogg-greiene i det siste, men jeg håper det blir bedre når jeg kommer til USA og at jeg klarer å oppdatere de viktigste tingene i sommerferien. Kommer kanskje en del USA innlegg osv fremover. Over kan dere forresten se innkjøpene av hårprodukter som jeg har kjøpt da jeg møtte selveste Jan Thomas som ga meg hårtips. Han ga meg faktisk ganske gode tips som han ga utifra hvordan mitt hår var og hva jeg kunne gjøre for å få det enda finere. Jeg ble jo ekstremt glad da han sa at jeg var veldig flink med makeup. Han spurte jo om jeg farget håret selv, og siden det er det jeg gjør, så sa han at jeg gjorde en bra jobb! Det var jo godt å få en skikkelig bekreftelse på, hehe. Jeg har også forresten farget håret, som dere kan se på bildene over. Håper alle sammen får en fin dag videre og at dere som har ferie nyter den! 

A good day
Hin dagen etter skolen var meg, Kinga, Silje og Vilde ute å spiste på fridays for å feire bursdagen til Kinga. Det var veldig koselig! Tok ikke så veldig mange bilder fra når vi spiste, men det tredje bilde er et bilde fra når vi feiret dagen hennes. De andre bildene er litt bilder som jeg bare tok iløpet av den dagen. Er jo noen dager siden Kinga hadde bursdag nå da, men bedre sent enn aldri! I går var meg, Mats og Jeanette (på det øverste og siste bilde) i byn og så på den nye X-MEN filmen, sinnsykt bra sier jeg bare! Jeg elsker de filmene, og slike type filmer, så annbefaler dere alle som liker å se slike filmer å se den. 


Worlds greatest

Heisann mine fine. Nå har jeg besøk av jentene mine Tonje og Silje, litt senere kommer Kinga og Vilde. Vi har planer om å lage nachos og se en film. Silje kom litt tidligere i dag og vi har grillet, tatt noen bilder og kost oss. I morgen har jeg planer om å sitte inne og jobbe med en presentasjon som jeg skal ha på mandag, så denne dagen skal nytes. Håper dere alle får en fin lørdag! 

Herlig dag!
Heisann! I dag hadde vi halv dag på skolen, noe som vil si at vi ikke begynte før kvart over 12. Så meg og Jeanette bestemte oss for å dra å spise frokost på Bon Apetitt, åhr var kjempe god mat det, annbefaler dere alle til å prøve ut den menyen dere kan se på det ene bilde med løkringer og litt annet rart. Etter vi hadde spist gikk vi bort til skolen og fikk bedskjed om at vi hadde tid frem til klokken 3 å gjøre ferdig med noen spørsmål som vi hadde fått utdelt. Så vi gjorde de mens vi satt og koste oss på starbucks. Har egentlig ingen andre planer for dagen, er ikke helt frisk, så tror jeg skal slappe av litt. Skal sikkert skrive ferdig brevet til min fremtidige vertsfamilie (kommer mer informasjon om dette) og sikkert se på keeping up with the kardashians. Håper dere andre får en loverly dag! ♥

17. MAI


Guess who's back? MEG! Jeg er så utrolig rar når det kommer til bloggingen. Det er virkelig noe jeg liker å gjøre, og jeg nevner jo til folk hele tiden om det dukker opp et spørsmål som har med interesse å gjøre. Jeg har ikke blogget på kjempe lenge, og kan vell egentlig si at jeg har hatt en lang pause, noe som ikke er uvanlig at jeg har. Men jeg ville bare informere dere om at jeg nå har lyst å begynne på an igjen, det kan selvfølgelig hende at det går to-tre dager mellom noen av innleggene, men jeg skal prøve. Nå tror jeg ikke vi heller har så veldig mye skolearbeid igjen, bare noen muntlige prøver, også tror jeg det skal begynne å roe seg veldig mye. Jeg har jo vært i syden sammen med familien min, tenkte jeg kanskje kunne hatt et eget innlegg der jeg viser litt bilder fra den turen, også har jeg jo litt innkjøp. Får håpe at jeg er ferdig med disse blogg-pause oppleggene mine og at det går bedre denne gangen. Sånn ellers, så bruker jeg jo instagrammen min som dere kan følge om dere ønsker det, @susanneeines. 

I går var jo det 17. mai! Jeg vil bare si gratulerer med overstått til dere alle. Jeg hadde en fin dag sammen med mine kjære veninner Malene, Cecilie, Jeanette, Silje og Vilde. Vi gikk først litt rundt i byn, også kjøpte vi oss is og koste oss mye. Håper deres 17 mai har vært like bra! Her er en liten smakebit av min feiring


23.04.14

God morgen alle fine! Må først og fremst bare beklage for fraværet i går, det var en sinnsykt hektisk dag så det var veldig stress å begynne å dra frem pc'en. Jeg kjøpte meg en ny bukse fra carlings i går, elsker de buksene! Det eneste som er dumt med de er at de blir så sykt fort slitt om du vasker de ofte.. Nå er det sol og fint vær ute, Kinga og Vilde sov hos meg i natt, så vi skal ned å lage kongefrokost. Det bilde under er fra kongefrokosten i går, men blir noen lunde det samme i dag også. Planene for i dag er å skjekke litt mer om utveklingsår, lese til en prøve og kanskje ta meg en treningsøkt om jeg får tid, dagen i dag blir også litt stress i og med at vi skal få besøk. Håper dere får en fin dag alle sammen! 
Peppes Pizza


Fine Kristine 

Hei! Som jeg nevnte i går skulle jeg og Kristine ut å spise, så vi bestemte oss for å spise på peppes pizza. Var skikkelig kjekt og vi koste oss mye! Tok meg også en treningsøkt etter vi hadde spist, fikk litt dårlig samvittighet med andre ord. Men etter 14 økter begynner jeg å kjenne det skikkelig i kroppen, så i dag tok jeg meg faktisk en pause. Men så har jeg jo fortsatt 24 dager igjen til å fullføre 16 fler økter, så dette klarer jeg! Beklager for at jeg ikke har fått blogget før nå, men har rett og slett ikke fått tid til å skrive et innlegg før nå. Nå er klokken halv 12, så nå skal jeg legge meg, snakkes i morgen fine dere ♥


18.03.14

Hei! Som jeg har nevnt en del ganger no, har jeg en prøve i naturfag i morgen. Har sittet i rundt to timer med denne prøven, og i tillegg satt jeg faktisk sammen med Jeanette i dag tidelig på biblioteket og leste litt også. Har aldri vært på et bibliotek for å lese før, men det var faktisk en arbeidsmetode som jeg tror funket bra for meg, så dette skal jeg begynne å gjøre! Hadde også en god treningsøkt i dag tidelig før skolen. Tenkte at jeg iløpet av uken kan lage et innlegg om hva jeg trener, hvis noen har et ønske om dette? Men no folkens, tror jeg at jeg må jobbe videre før det blir for sent og jeg mister konsentrasjonen. SNAKKES! 
 

Good Morning

God morgen alle sammen! I går var jeg først en liten tur på treningsenteret og fullførte treningsøkt 9/30, etterfulgt av tjue minutter med sol og en time med jobbing. Var også på nattcup sammen med jentene mine Silje, Kinga og Vilde. Etter vi hadde vært der i noen timer gikk vi hjem til meg, også sov de her til i dag. Dagen i dag kommer til å gå ut på å lese litt til en viktig prøve vi skal ha på onsdag, og senere skal jeg på treningsenteret igjen og fullføre økt 10! Føler denne challengen kommer til å gå bra, i alle fall siden det har gått bra helt til nå. Håper det bare ikke oppstår noe som gjør at jeg ikke får trent, jaja. Nå skal jeg bare gni inn den gode "kongefrokosten" som jeg kaller det som vi hadde i dag. Har forresten en god nyhet til dere som jeg skal fortelle i morgen, snakkes muligens senere folkens! 
Har dere noen planer for dagen da? 
 

Mål for uken

Heisann alle sammen. Jeg syns det er viktig å ha noe å strekke seg etter hvis man er sliten og lei av skole, så jeg har laget meg noen mål for uken. Det er ikke nødvendigvis sikkert at alle syns dette er passende for seg selv, men jeg tenker at det av og til kan være litt lurt. Fikk inspirasjon fra SSBK forresten. Får håpe jeg klarer å nå alle disse målene, skal no i alle fall prøve mitt beste. Denne uken startet bra, og resten skal bli super! 


Koselig dag i Bergen


Heisann. Snart er vinterferien desverre over, noe som er veldig synd, menmen sånn er livet. Jeg glemte å poste dette innlegget, jeg og jentene var i byn på torsdag og spiste på fridays, noe som var veldig koselig. Jeg tok et par bilder som dere kan se som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Elsket redigeringen på bildene, og det var skikkelig stress å redigere de fordi at jeg måtte laste de over på telefonen for å redigere de der, for å så laste de opp igjen på dataen. Håper dere likte bildene.

Har ingen planer for i dag. Begynte dagen med en liten treningsøkt og ellers har jeg sett på "keeping up with the kardashians" som jeg er blitt helt avhengig av. Er heldigvis ikke så fryktelig lenge til neste ferie, er jo bare 1,5 mnd til så det blir bra. Da er planene mine å reise til syden med familien, forhåpentligvis. Ingenting er bestilt, men det er det som da er planene, så håper på at det blir noe av. 

Sunlight

Herregud for et nydelig vær det er ute, synd jeg ikke har noen spesielle planer i dag. Det eneste jeg skal er å ta turen innom senteret til moren min. Jeg gidd i alle fall ikke sitte inne når det er så fint vær. Brukte muligheten til å ta et par bilder i og med at lyset blir så sinnsykt fint på bildene. Har dere noen planer for dagen?

Jeg må bare få si at jeg ha fått tilbedt en plass med i utveklingsprogrammet til explorius. Jeg tenker jo på å ta andre året vgs i USA, og nå har jeg muligheten. Er fortsatt ekstreeemt usikker, og meningen endrer seg så og si hver dag, men jeg tenker også litt på at det er bare ett år, eller ett år er jo mye, men det er noe jeg ikke kommer til å angre på. Det er i alle fall det jeg har hørt alle sammen som er utveklingstudent sier, så jeg er veldig fristet til å takke ja. Jeg merker jeg bruker ekstremt mye tid og energi på å tenke på det, blir nesten litt sliten av det, så jeg får se hva jeg bestemmer meg for. 
 

Sunday

Hallo alle. Har egentlig bare vært en slapp dag. Jeanette, Malene og Cecilie sov hos meg fra i går til i dag, noe som var utrolig kjekt. De gikk i to tiden, og siden da har eg bare slappet av. Kinga skal sove hos meg fra i dag til i morgen. Har forresten også kort dag i morgen og skal ikke på skolen før klokken halv ett, og i tillegg til dette så skal vi på kino. Kommer til å bli en herlig dag i morgen, men vi snakkes! 
SATURDAY

Heisann! Endelig helg og endelig lørdag. Det er faktisk tredje helgen i dag uten snop, stolt! Planene for i dag er å dra til IKEA sammen med Therese, søsteren min, for å hjelpe henne å finne et par småting til Madelens bursdag som skal feires i morgen. Ellers går vell dagen ut på å hjelpe henne med baking og litt andre småting. Må forresten bare si at kontrollen til kameraet mitt er ødelagt, så er veldig vanskelig å ta bilder. Så jeg skal prøve å skaffe et nytt et så fort som mulig! Helst før i morgen i og med at det er bursdagsbesøk og jeg sikkert må ta et par bilder av antrekket, visst det er mulig. Får se hva jeg får tid til rett og slett. Dere får ha en finfin lørdag alle sammen.

 
Tror eg tok 100 bilder og dette var det eneste som ikke var så veldig uklart. Har dere noen planer for dagen?

Some new stuff

Litt før i dag var jeg å kjøpte meg et par nye ting. Jeg valgte å ikke vise dere det enda fordi at da hadde bildene bare blitt så dårlig i og med at det er veldig mørkt ute. Så jeg skal heller vise dere det i morgen. Kommer helt ann på hva jeg får tid til. Jeg kom hjem veldig sent i dag, fordi at jeg gikk rett opp på kontoret til moren min for å jobbe en times tid etter skolen for og så gå bort på senteret for å kjøpe litt småting. Har forresten lille Madelen på besøk i dag som skal sove her, så jeg tror det er på tide å si god natt for våres del, for nå skal vi se på disney film før vi legger oss! Natta♥Hjemmeværende

Hei. Jeg har ikke vært helt i form i dag, så jeg bestemte meg for å holde meg hjemme, noe som sikkert var en lur avgjørelse bortsett fra fraværet jeg får. Jeg sov helt til klokken tre i dag, men det er vell ikke så veldig rart når jeg så og si ikke fikk sove i går. Jeg tror jeg sov i en eller to timer i natt. Kommer desverre ikke til å bli mer blogging enn dette innlegget i dag fordi jeg rett og slett er for trøtt for det, men blir nok blogging i morgen igjen hvis jeg er blitt bedre. Vi snakkes!
Går i tv + soving hele dagenKoselig lørdag

Heisann alle. Som sagt så var jeg i byn med disse herlige jentene i dag, Cecilie, Malene og Jeanette. Vi var først på fridays og deretter tok vi turen bort på starbucks, ååh, det er så digg at det har kommet til Bergen. Og som dere kan se på bildene ovenfor så er det kommet mye julepynt opp i Bergen, er så koselig å gå der nå. Nå sitter jeg med Silje, Kinga og Vilde som skal sove hos meg til i morgen, kos! Vi fikk forresten også noen som tilfeldigvis gikk forbi oss i byn til å ta bilder av oss, haha. Vi snakkes i morgen folkens. 

 

Starbucks cafe i Bergen


Hei alle sammen. Herregud så lenge det er siden jeg sist skrev et innlegg! Jeg har bare helt ærlig vært lat og ikke orket, men nå er jeg vell delvis tilbake vil jeg si. Jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge. Som kanskje noen av dere fikk med dere, så åpnet starbucks cafeen i Bergen i dag klokken 13. Jeg sluttet tidlig fra skolen i dag, så meg, Jeanette, Cecilie og Simen tok turen innom for å smake. Så jeg tok kakao, og den var veldig god. Før i dag så var jeg på trening sammen med Kinga, og no ligger vi bare å slasker i sengen for hun skal sove hos meg. I morgen skal meg, Jeanette, Cecilie og Malene til byn klokken 3 for å spise på fridays, koselig! Også skal også Silje, Vilde og Kinga sove hos meg til søndag. Det blir en travel helg for meg i alle fall, hva skal dere i helgen?

SATURDAY


ÅÅh, endelig lørsdag eller hva? Idag har jeg bare en plan, og det er å slappe helt av. Skal nemlig ha the vampire diaries maraton med søsteren min, verdens beste serie! Ellers så skal jeg bare være med ut å handle, noe som jeg alltid er med på, haha. Jeg har forresten en gladnyhet til dere, og det er at jeg akuratt har spilt inn en video til dere som jeg tenkte at jeg skulle prøve å få redigert iløpet av helgen. Håper dette blir bra. Det er forresten en sminkevideo. Håper dere får en fin lørdag alle sammen! Two pictures

I det siste har jeg vært mye hjemme fra skolen fordi at jeg har vært syk, ikke så gøy nei. Og det er altså enda en unnskyldning for at jeg ikke har blogget, selvom jeg til og med sa at jeg skulle blogge nå som jeg hadde fått et design og header som jeg endelig var fornøyd med. Men jeg har bare ikke orket å reise meg for å fikse meg og finne antrekk for og så ta bilder eller i det hele tatt blogge om noe annet, så håper dere forstår hvorfor jeg ikke har blogget.

Men igår var det jo halloween. Jeg feirer jo ikke dette da, men siden jeg har et lite tantebarn på fem, sier det seg selv at det blir litt "knask eller knep", eller "knaskel" som hun kaller det da. Og da brukte jeg muligheten til å ta litt bilder av henne når hun var utkledd. Dette er faktisk de eneste bildene jeg har tatt denne uken, så ja. Håper det blir bedre blogging til helgen. Snakkes søtiser, og tusen takk til alle dere som leser bloggen min, selvom jeg ikke alltid er så flink til å oppdatere! ♥ Resten av dagen skal jeg bare øve en times tid til prøven vi skal ha på onsdag i neste uke og slappe av med the vampire diaries. Håper dere får en fin fredag videre! 
Ja de er veldig redigert i øynene som dere sikkert skjønte, men syns det passet bra til halloween! 


 

The Walking Dead

Dere tror vell jeg ikke har blitt avhengig av enda en serie? Jo.. det har jeg faktisk. Jeg har begynt å se på The walking dead, og det er super spennende! Favoritt serien min vil alikavell alltid være The vampire diaries, men dette  var også veldig bra. Så sånn som på bildet under kommer jeg til å bli sittende resten av lørdagen. Men det er deilig å ha slike dager også, den kjenner dere vell sikkert godt igjen.

Fra igår til idag sov jentene hos meg, det vil si Tonje, Kinga, Vilde og Silje. Det var superkoselig! Og i dag skal søsteren min sove hos meg siden jeg er hjemme alene til imorgen. Da skal vi sikkert kjøpe inn noe god mat og se en god film eller noe, men vi snakkes kanskje senere folkens! 

<3<3<3 

Hva skal dere finne på i dag da?


Bowling og peppes

Hallo alle sammen. Igår fikk jeg ikke blogget, men jeg holdt på å lage et innlegg rett før jeg skulle ut dørene. Egentlig like greit at jeg ikke postet det for det var nemlig et antrekksinnlegg, og rett før jeg skulle ut dørene så skiftet jeg. Så jeg har ikke tatt noen nye bilder av antrekket, desverre.. Men jeg tok kjempemange bilder når vi var på bowlingen med gamleklassen. Var utrolig kjekt å se alle sammen igjen, og det var idet øyeblikket vi samlet oss og hadde det dritgøyt at jeg fant ut at ingenting kan erstatte den klassen. Jeg savner alle sammen utrolig mye, så det var bare så utroilg gøy. Dumt at ikke absolutt alle sammen kunne stille opp, men jeg håper det gjentas... Senere idag kommer jentene på besøk og skal sove hos meg, gleder meg masse!

Herlig start på høstferienEr så ufattelig deilig å våkne og vite at man har høstferie, alle dere som har høstferie nå og som har hatt det kjenner sikkert denne følelsen igjen veldig godt. Kinga kom til meg igår kveld og sov hos meg til idag, og det var kjempe koselig å se henne igjen, vi har spilt GTA5 (bombe), spist lasagne og snakket mye. Idag skal jeg vell egentlig bare slappe av og kanskje planlegge innlegg ogsånt fremover, eller ikke noe mer. 

Har dere forresten hørt den nye sanger til Justin Bieber, heartbreaker? DØDSFIN, jeg elsker den. Ifølge twitter så skal han komme ut med nye sanger i ti uker fremover hver mandag, og jeg gleder meg skikkelig til å høre alle sangene. Hvis dere enda ikke har hørt sangen, så annbefaler jeg dere å ta en liten titt. Rebus i regnværet
Dårlig vær.


Dette er dagens antrekk.Heisann alle sammen! vi begynte senere på skolen idag som vil si klokken ti, også sluttet vi rundt tolv, så det var en kort dag for oss for å si det sånn. Vi hadde jo aktivitetsdag som jeg allerede har nevnt før, som gikk ut på at vi skulle velge en aktivitet og da valgte jeg som sagt byvandring. Da hadde vi sånn rebus, noe som var noe dritt fordi at det var et helt forferdelig regnvær. Også tok jeg selvfølgelig ikke med meg jakke ELLER paraply.

Ikveld kommer jentene, som vil si Tonje, Silje & Vilde. Vi har planer om å lage chicken tandori og se skrekkfilm, gleder meg kjempe masse! Er så utrolig godt å se hverandre, i alle fall når vi går på forskjellige skoler. Håper dere har en fin dag videre, det skal vi, snakkes!

Smile

Hallo! Deilig å vite at jeg har null og niks planer idag, åååh. Skal faktisk bare slappe av, kanskje se en serie eller noe. The vampire diaries som jeg har ventet på i over hundre dager nå, kom ut idag!!! Men jeg tror ikke det kan sees i Norge hør imorgen, så jeg gleder meg utrolig mye til å se det, men skal selvfølgelig prøve å se om jeg finner en idag. Imorgen skal vi ha aktivitetsdag, og siden bowlingen var full så valgte jeg byvandring eller ka de kalte det for, noe som er veldig kjipt i og med at det er meldt regn, flott. Får håpe på det beste i alle fall, håper dere får en fin dag videre, for nå skal jeg spise fisk.

Fin morgen

God morgen alle! Er så ubeskrivelig deilig å stå opp til fint vær, humøret blir så mye bedre av det. Jeg våknet rundt klokken åtte idag, selvom jeg faktisk ikke skal på skolen før klokken tolv idag. Men jeg elsker å ha god til til å fikse meg, lage en god frokost, blogge og bare slappe av. Jeg skal ta bussen klokken halv elleve til byn også skal jeg møte Jeanette, jeg har med kameraet så den kan hende at hun har lyst å ta antrekksbilder av meg. På skolen idag får vi besøk av BA tror jeg det var, som skal intervjue klassen vår i og med at vi har noe som heter helseuke som tydeligvis fanget oppmerksomheten dies. Kanskje jeg kommer i avisen da? hehe. Men nå skal jeg pusse tennene også skal jeg gå hele to km for å komme til busstoppet, men det går helt fint nå som det er så fint vær.
Fine skrivebordsbakgrunnet mitt som er laget av Caroline Maria, dere finner det på bloggen hennes.

Bursdagsfeiring

Hallo! Nå er jeg endelig tilbake, men det var godt med en liten pause også. Men jeg merker spesielt godt hvor lite jeg faktisk bruker kameraet mitt når jeg ikke blogger. Menmen, igår var jeg i bursdagsbesøk til skjønne Jeanette som fylte 16 i forrige uke, og det var utrolig kjekt. Over kan dere se sånn litt hva jeg gikk med, og under er det et fint bilde av Jeanette. Idag har jeg ingen spesielle planer, ikke annet enn å spille GTA5 sammen med Lisa. Jeg har litt innkjøp som jeg enda ikke har tatt bilder av, og de må dere jo såklart få se engang. Vi snakkes muligens senere, ha en fin dag alle sammen!


♥♥♥♥♥♥♥

Skrekkfilm


Fine jenten min!

Heisann! Før idag, klokken ti om morningen, gikk meg, Silje og Vilde på trening, var utrolig deilig! Så nå kan jeg spise litt "drit" med god samvittighet. Nå skal meg, Silje, Endre og Andreas ta turen til byn for å se på the conjuring på kino. Grugleder meg for å være helt ærlig. Før vi skal på kino skal vi spise på enten pastasentralen eller fridays, skal bli godt å være med de når det er så lenge siden sist. Vi skal snart løpe til bussen, så vi snakkes alle sammen!

Family Time

Heisann! Idag var jeg så heldig å hadde studiedag, og samme skal jeg ha imorgen. Er utrolig deilig å vite at du slipper å ta på vekkerklokken klokken 6 om morningen. Idag har jeg brukt dagen på å trene, være med Lisa og jeg har til og med fått tid til å spille inn en video til dere.

I går hadde jeg en litt usunn dag så jeg var på peppes sammen med søsteren min, moren min, tantebarnet mitt og venninen til hun. Men tar det som en premie fordi at jeg har vært flink i nesten en måned nå! Men så måtte jeg jo hente meg inn igjen og være flink idag, noe som har gått kjempefint. Her er litt bilder fra gårsdagen:

Bergen by

Hallo. Dagen idag har vært så ekstremt stappfull av planer, så har rett og slett ikke fått tid til å blogge før nå. Jeg var på skolen til kl. halv fire idag også var det rett hjem igjen og videre med buss til treningsenteret hvor jeg trente til klokken var åtte. Trente ikke fra halv fire altså, men var vell inne på senteret halv 7 i og med at det er så mye kø på vei hjem, så kunne ikke komme tidligere. Så var jeg vell hjemme i ni tiden og da kom Kristine til meg også lagde vi en god tacosalat. Hun skal sove hos meg til imorgen, så det skal bli superkoselig. Imorgen skal jentene sove hos meg forresten, og det gleder jeg meg mye til!

Igår var jeg i byn med mamma for vi skulle ha en kosedag, noe som vi ikke har hatt på veldig lenge. Så det vi gjorde først var at vi spiste et godt og usunt (er lov ibland) på egon og deretter mens vi ventet på at kinoen begynte, gikk vi på litt shopping. Tenkte jeg skulle vise litt innkjøp ogsåvidere evt. imorgen eller dagen etter. Jeg sitter her å gnikker meg i øynene i og med at jeg bare fikk sovet i fire timer inatt, så tror jeg stopper her. Dere får ha en fin kveld alle sammen, nyt helgen mens dere kan, det skal jeg!
Bilder fra gårsdagen.God natt

Har enda ikke vært hjemme idag, og nå er jeg på kontoret til moren min fordi at jeg venter på at hun skal bli ferdig. Imens jeg ventet var jeg en tur innom sartor og kjøpte meg et par ting som jeg har planer om å ta bilder av og legge ut imorgen. Jeg skal også ta klassebilde og portrettbilde imorgen, så jeg må jo være litt pyntet, så i og med at jeg skal ta bilder av innkjøpene kan det være det også kommer et antrekksbilde. Så håper det blir bra. Jeg har desverre verken tatt med meg kameraet idag eller tatt noen bilder med Iphonen så det får bli noen fullfartbilder som jeg tok netopp fra macen. Jeg tenkte jeg skulle legge meg litt tidlig idag, så jeg skal rett i dusjen når jeg kommer hjem også skal jeg leggen meg. God natt!Kosekos

Heisann. Skulle vell egentlig ha postet dette innlegget igår, men så glemte jeg det bare helt. Men igår var jeg hjemme alene med skjønne Madelen. Vi koste oss kjempemasse, vi så på film, spiste god mat. Tok litt bilder, og Madelen var faktisk flink og tok litt bilder hun også. Kanskje jeg har funnet meg en ny person som kan ta faste antrekksbilder av meg? Haha. Her er i alle fall noen bilder fra gårsdagen:28.08.2013Heisann! Idag kom jeg hjem fra skolen i fem tiden, sikkert det tidligste jeg har vært hjemme denne uken, men jeg må innrømme at det er litt deilig å ha travle dager også. Dagene går på lekser, trening og venner. Nå sitter meg, Kinga og Silje i leiligheten etter en god middag, og Tonje gikk isted. I morgen skal jeg ikke på skolen før klokken tolv, så det blir godt å sove lenge. Sorry for lite blogging folkens, men som sagt, dagene er veldig travle, men jeg skal prøve å få tid til blogging litt her og der. Men vi snakkes!

Første og andre skoledag

Første skoledag var utrolig travel! Men det var veldig forberedt nå som jeg begynner på en skole som er helt i byn. Skal jo trossalt være tid til mye som trening, lekser osv. Gårsdagen var travel fordi at jeg var på trening etter skolen, noe som da gjorde at jeg ikke var hjemme før i syv tiden. Men dagen var kjempebra! Ble kjent med mange herlige folk fra klasse, hadde ikke tid til å bli kjent med andre fra de andre klassene i og med at vi bare var i klassen. Andre skoledag gikk også veldig fint den også, fikk snakket med litt andre og fikk enda mer tid til å bli kjent med andre som jeg allerede hadde snakket med. Imorgen skal vi gå på tur på fløyen med hele skolen, så det blir sikkert kjekt om det ikke regner. Men jeg gleder meg kjempemasse til å se hvordan det blir med både folkene, lekser, selve skolen og ellers alt fremover.

Fikk forresten MacBook Air på skolen igår noe som jeg har gledet meg kjempemasse til!! Den er sålangt bra, som forventet. Men er fortsatt litt ting jeg sliter med som eks. photoshop. Jeg har et problem med at jeg ikke får bildene i JPG fil, noen som vet hva jeg skal gjøre? Så nå jeg må bruke pixlr til å redigere bildene mine, men sålangt så går det helt fint. Håper dere får en fin dag alle sammen!Det rosa dekselet passet jo kjempegodt til den!


JentekveldHei! Nå sitter jeg her med jentene og snakker. Vi har sovet her fra igår og vi skal sove her til i morgen også, men idag sover ikke Tonje her da. Vi er Silje, Vilde, og Kinga her no. Døgnrytmen er enda ikke på plass, og den blir ikke noe bedre når jeg er på jentekveld, for det resulterer at vi er våken til 5 om morningen. Skal prøve å få legget meg tidlig i morgen i og med at skolen begynner på mandag. Både gleder og gruer meg. Men gleder meg skikkelig mye til å få nye venner og begynne med blanke ark på en ny skole. Men nå må jeg gå, god natt!

08.08.2013

Heisann! Fra igår kveld til idag sov meg og Kinga hos Silje, noe som var veldig koselig. Dagen idag har jeg brukt på å være på en liten øy sammen med Andreas, Silje, Kinga, Endre og Ruben. Vi var der fra klokken to til klokken fem, og med en gang vi kom frem begynte vi å grille. Så fikk jeg en telefon fra søsteren min hvor hun spurte om jeg ville låne leiligheten hennes fordi at hun ikke skulle være hjemme, noe som jeg selvfølgelig sa ja til! Så nå sitter jeg og Kinga her i leiligheten med litt godt + nett, det kan faktisk ikke bli bedre. Vi skal sikkert sette på en film på tv'en, den står i alle fall klar. Men vi snakkes i morgen, god natt!02.08.13Heihei! Kom nettopp hjem fra en koselig dag med Vilde, Silje og Tonje. Vi så monsteruniversitetet på kino, og etter min mening syns jeg den var kjempe koselig! Etter kinoen gikk vi på fridays. Nå sitter vi trykket oppi sengen min, vi skal ingenting spesielt idag med tanken på at det begynner å bli så sent. Vi skal nok bare gjøre det normale, som vil si snakke, se på film og kose oss! Men vi snakkes i morgen, ha en fin kveld!

MonsteruniversitetetHeisann! Endelig fredag, idag skal jeg til byn sammen med Vilde og Silje for å se på monsteruniversitetet. Har gledet meg kjempelenge til å se den, så jeg gleder meg som en liten unge. Etter vi har vært på kino så skal vi på fridays sammen med Tonje. Gleder meg mye til det også, for maten der må faktisk være den beste. Så senere ikveld skal jentene sove hos meg. Jeg skal ta med meg kameraet, så jeg håper jeg får tatt noen bilder. Ender av og til med at jeg glemmer at jeg har det med slik at det bare blir liggende i vesken. Men idag skal jeg prøve å huske det!!!

Jeg var jo i gummibåt sammen med Lisa og Madelen igår, noe som jeg som sagt sa at var veldig koselig. Meeen, så smart som jeg er, klarte jeg å ødelegge iphonen min. Den fikk saltvann på seg i det jeg skulle bremse med båten. Så nå går jeg rundt med en flott, rød Nokia :-) Men heldigvis fikk jeg bestilt meg en ny telefon igår kveld. Jeg er sikkert ikke den eneste som fakisk er avhengig av å ha en telefon hele tiden? Så jeg måtte faktisk. Jeg bestilte Iphone 5 og jeg gleder meg masse til å få den! Her er dagens antrekk:


T-skjorte fra New Yorker, Bukse fra Carlings, Smykke fra Cubus, Armbånd fra en butikk i Polen og Ring fra Glitter

Hello August

Hei og god morgen. Er litt skummelt å si, men nærmer seg skole for de fleste snart! Inkludert meg selv. Jeg gruer meg skikkelig for no blir neste stopp vgs. Jeg skal gå på bpg som er en privatskole i Bergen, og noe som er skikkelig skummelt å tenke på er at jeg begynner der så og si helt alene. Har ikke de nærmeste vennene mine med meg, for de skal gå på en annen skole, så den første dagen blir nok litt skummel. 

Igår var jeg jo på IKEA som sikkert noen av dere fikk med seg. Jeg kjøpte en del ting som jeg tenkte jeg skulle vise når pappa har hjulpet meg med å sette opp en av tingene som jeg kjøpte. Tenkte også på å lage en romvideo nå som rommet mitt nesten er helt fornyet, men det får vi se på. Håper dere får en fin dag alle sammen. Gruer du deg til skolen? Hva gjorde du på igår?

Gårsdagen

Hei og God morgen alle sammen. Jeg var nesten ikke hjemme igår, som derfor er grunnen til fraværet. Jeg var nemlig på kino og peppes sammen med Madelen, Lisa og søsteren min, Therese. Og det irriterer meg litt, fordi at jeg tok egentlig med meg kameraet igår, men det hjelper jo ikke å ha kamera om man glemmer minnekortet hjemme.... Vi så filmen Epic- skogens hemmelige rike som da er en barnefilm, men som faktisk var utrolig koselig. Elsker å se på barnefilmer, får frem så mange barndomsminner. Derfor skal meg og Silje- som kommer til meg ikveld, ha disneymaraton om vi kan kalle det for det. Det er så stygt vær ute at det egentlig ikke har noe å si om vi bare sitter inne å ser på film. 


Fine Madelen. 


Hva gjorde dere igår? Sett Epic før?

The smell of summer


Sommer er herlig! Dagen idag har vært sinnsykt bra. Meg og Lisa begynte dagen med å ta gummibåten ut på en øy slik som jeg gjorde på torsdag med jentene. Så var vi der i en times tid. Nå er jeg hjemme alene fordi at mamma og pappa er på båttur, så Lisa skal sove hos meg. Nå sitter vi å ser på tv etter å ha spist. Håper alle sammen får en fin lørsdagskveld, det skal vi. Hva synes dere om bildene?

Rihanna konserten

Image and video hosting by TinyPic

Heisann! Konserten var knallbra. Rihanna tok Bergen med storm, og hun er bare helt utrolig flink til å synge live. Litt dårlige bilder over, men det er fordi at de er tatt med Iphone, itilleg til at jeg måtte redigere de større som da gjorde at de bare ble enda dårligere, men dere kan i alle fall se hva som er på bildene da. Men som sagt, det var utrolig gøy! Var du på konserten? Hva synes du om bildene?

Rihanna


Åhr, digger hun. 

Nå er det ikke lenge til konserten, GLEDER MEG! Skal sammen med Kinga & Vilde. Kanskje jeg får tatt noen bra bilder med iphonen, for jeg tror det kan bli litt risky å ta med kameraet. Håper dere andre får en fin dag! Skal du på konserten?

25.07.2013
Iphonebilder

God Morgen! Gårsdagen var bare en helt utrolig koselig dag. Og det var utrolig godt å se jentene igjen etter 3-4 uker. Det var kjempefint vær og ikke minst varmt, så vi tok gummibåten ut på en øy som hadde helt hvit sand på bunnen + at det ikke var dypt der, noe som er veldig positivt for meg som elsker å bade. Vi var der fra klokken 1 til klokken 9. Sånne dager som gårsdagen er dager som bare topper sommeren helt! Hva synes dere om bildene?Kosekveld

Halloen! Herregud for en kjedelig dag det har vært. Har egentlig ikke gjort noe mer enn å se på Pretty Little Liars som har blitt fav. serien min nå som jeg er ferdig med Gossip Girl.Men jeg er glad for at det bare er 6 dager igjen til jeg reiser til Tyrkia. Men håper denne kvelden gjør dagen litt bedre, for nå skal jeg kose meg med film og mini pizza sammen med søsteren og tantebarnet mitt. I morgen skal jeg tidelig opp og hjelpe moren min med å male på kontoret hennes, så jeg får sikkert ikke blogget noe særlig i morgen. Men dere får ha en fin kveld alle sammen! 
Noen planer for kvelden/morgendagen?


Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits