Juni


Meg og min fine Jeanette ♥♥♥

Heisann mine fine. I dag har det vært sinnsykt fint vær ute, det har det egentlig vært kjempe lenge nå. I dag hadde jeg en prøveeksamen i geografi, som faktisk var den siste vurderingen dette skoleåret. Sinnsykt deilig å tenke på! Resten av denne uken har jeg fri, og i og med at alle har fri på mandag, så blir det langhelg denne helgen også. Hvis jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen neste uke, så har jeg kun to dager igjen av skoleåret (som blir kosedager) også er det sommerferie, åå så digg. I går var jeg i byn med skjønneste, Jeanette, vi tok jo selvfølgelig også noen bilder som jeg tenkte jeg skulle vise dere. 

 

The beautiful sunset

God morgen skjønne dere! Sto opp rundt klokken 8 i dag, noe som jeg pleier å gjøre når vi har halv dag på skolen. Har også halv dag i morgen, men da begynner jeg tidlig og slutter tidlig. Kanskje 
jeg til og med slutter enda tidligere enn forventet også, fordi jeg har tentamen i spansk og da pleier vi å ha det sånn at vi går når vi er ferdig, og i mitt tilfelle blir jeg fort ferdig med slike ting. Jeg skal straks gå til bussen, må faktisk gå litt langt, så er jo en liten økt det også i tillegg til at jeg tenkte at jeg skulle trene etter skolen siden jeg er ferdig med å øve til prøver og slikt denne uken. Tenkte jeg bare skulle slenge på noen bilder meg og Lisa tok hin dagen, ble skikkelig fornøyd med bakgrunnen på bildene. 


The best girl in the whole worldHva synes dere om bildene?

Bilder fra bursdagsfeiringen til MadelenHva synes dere om bildene?


Farsdag

Hallo alle sammen. I dag er det farsdag! Begynte dagen med å lage en god frokost til hele familien. Elsker slike morninger, de er så koselige. Og ikke nok med det, men i dag er det faktisk sol også, sol i Bergen faktisk? Deilig. Nå skal meg og søsteren min se på siste episode som har kommet ut fra the walking dead, også skal vi sikkert spise kake og pakke ut gave senere, koselig. Men jeg skal nyte dagen i dag i alle fall, for i morgen er det tentamen i norsk for meg.... Jaja, får håpe alle sammen får en fin dag videre!

Hvordan få ramme rundt bildene

Jeg fikk et spørsmål i det forrige innlegget om jeg kunne fortelle hvordan jeg fikk den rammen rundt bildet, og ja, det kan jeg selvfølgelig gjøre! Det første man trenger er photoshop, som er det eneste programmet jeg har prøvd med til dette, men jeg er veldig sikker på at man kan bruke mange andre redigeringsprogrammer til dette også. Jeg kan tippe meg til at man kan klare det i gimp? som er et gratis redigeringsprogram også! Men nå skal jeg vise dere:


Først må du enten ha et bilde som du vil bruke som bakgrunn eller finne det på nettet, jeg fant mitt på google: Også må du åpne de to bildene du vil i programmet:Så må du først endre size på det høst bilde, slik at det blir lik form på det bilde som på det bilde du skal legge over. Bilde blir som oftest veldig strekket, men det ser man jo ikke når man har det under, så det går fint:


Her endrer du størrelsen på bilde, og da gjør jeg sånn at det bilde som skal være bakgrunnen får 1000 i bredden og 1500 i høyde. Også må du også endre størrelsen på det bilde som skal være over sånn at det ikke dekker hele bakgrunnen. Så jeg gjør sånn at det får 800 i bredden og 1200 i høyde. 

Så må du dra bildet over til bakgrunnen:Og da blir det slik, hvis du ikke vil ha sånne tykke kanter over eller rundt så må man bare klippe det litt, slik som jeg gjør. Slik blir det tilslutt:


Håper det hjalp de som lurte på dette. Hvis det er noe dere ikke forsto så er det bare til å spørre! 


Bilder fra gårsdagenHeisann! Nå sitter vi på skolen og holder på med helseuke, akuratt nå er helsesøster på besøk. Igår som sagt var jo vi litt tideligere i byn og da tok vi litt bilder osv, blant annet tok vi antrekksbilder som dere kan se under. Det var så utrolig fint vær igår, dødsherlig. Humøret blir så utrolig mye bedre med en gang! Men nå må jeg nesten følge med, så snakkes vi kanskje igjen litt senere, hade!

Be Happy
Canon EOS 600D + Canon ef 50mm f/1.8


Hva synes dere om bildene?

My beautiful friend


Canon EOS 600D + Canon ef 50mm f/1.8 


Hva synes dere om bildene?
 

Photoshoot in the wood

Heihei! Er noen dager siden denne photoshooten nå, men bedre sent enn aldri som alle bruker som en unnskyldning. Ble veldig fornøyd med bildene, håper dere ble det samme! Bildene er tatt med Canon eos 600D og er redigert i photoscape. 

Hva syns dere om bildene? 

Bobler av glede
Canon EOS 600D + canon ef 50 mm f/1,8

Hei! En gang i midten av mai var jeg ute sammen med Lisa og tok noen bilder av skjønne Madelen som lekte med såpebobler. Jeg ble veldig fornøyd med bildene og håper dere likte de også! 

I dag er det lørdag og jeg har ingen spesielle planer.... Jeg tenkte jeg skulle inn på kontoret til moren min og tjene meg noen penger, skal jo snart til syden så jeg må jo ha litt penger også. Jaja, vi får se hva jeg finner på.Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?

The beautiful nature
Canon EOS 600D + canon ef 50 mm f/ 1.8

Ut på tur

♥Sol ♥ blomster ♥ varme ♥ latter ♥ kos. Elsker virkelig sommeren. Meg og Madelen tok oss en tur hin dagen i sommervarmen, vi tok med oss kameraet også og nedenfor kan dere se resultatene.Hva syns du?

Bursdagsfeiring


Niklas & bursdagsbarnet Kinga


Endre & Andreas


Vilde & Therese


Meg & Vilde


Tonje & Vilde


Tonje, Ruben & Therese


Joakim & Therese


Sofie & Sander


hva syns dere om bildene?

It feels like summer


Canon EOS 600D + canon ef 50 mm f/ 1.8


Hva tycker ni?

Gullruten 2013Kommer ikke over at vi møtte så mange kjente og fikk muligheten til å ta bilde med de. Må si at Kristin og Blipp var favoritten med tanken på hvordan de ''tok imot'' fansen. De var skikkelig hyggelig og vi snakket mest med de, men alle sammen var egentlig super koselige, har vært en super dag!
Var du på gullruten eller så du det på tv? Hva syns du om bildene?Konfirmasjon// bilder


Konfirmanten


Kristine og ShahoHva syns dere om bildene?

Rødhåret

Heisann, lenge siden sist.

Har hatt en liten, eller lang pause som dere sikkert har skjønt, men det er godt å være tilbake. I går så sov Silje hos meg, og ettersom overskriften heter ''rødhåret'' så har jeg farget håret rødt! Men er altså da ikke fornøyd med resultatet... Jeg likte fargen, men den er skikkelig ujevn, noe som man ser skikkelig godt  når solen skinner. Derfor er planen min, som er veldig dum, å bleke håret for å få ut absolutt all hårfarge i håret mitt og farge håret mitt på nytt med skikkelig frisørhårfarge for å få et godt resultat. Det er utrolig skipt, for må nok ta turen til frisøren for å klippe bort masse slitt hår og ta turen til butikken for å kjøpe kurer. Men føler skikkelig for en forandring nå, håper planen min funker nå da! Dere får se resultatet i morgen, ønsk meg lykke til!


Hva syns dere?


InstagramFORRIGE INSTAGRAM BILDER

Følg meg gjerne; SusanneEines

Hva er din instagram?God Jul!Curls


Canon eos 600D


Julestemning

Hva syns du om bildene?

Photoshoot
Canon eos 600d - 50mm f/1.8


Hva synes dere om bildene?

AUTUMN


Canon eos 600D

Hva synes du om bildene?

Photos from last weekCanon eos 600D 

Halloen alle! Har vært en travel dag i dag.. egentlig ganske lik som alle andre dager. Øve til prøve, spise og sove! det er det dagene mine går utpå nå for tiden. Men det som er det beste er at uken går så ufattelig fort, og at det snart nærmer seg helg. Disse bildene over er noen bilder som jeg ikke har klart å poste og som jeg er ganske fornøyd med. Likte dere de?

Don't cry because it's over. Smile because it happened.


tatt av susanne smedhaug med canon eos 60d

Hei! Tok meg litt fri fra bloggen uten å melde fra. I dag på skolen skulle vi ta klassebilde der klassen min valgte pirat som tema, var veldig morsomt og jeg gleder meg til å se bildene og vise de til dere. Men var også veldig stress, fordi jeg måtte rett på do og fikse meg igjen etterpå med tanken på at jeg skulle ta bilde med elevrådet på skolen vår. Gikk heldigvis fint! Litt seinere i dag skal jeg på gitarkurs med Rikke, så vi snakkes i morgen. Hade!

Hva syns du om bildene?

Photoshoot


Canon eos 600D

Pictures from yesterday

Canon eos 600D

Kristine sov hos meg i forigårs og dagen etterpå (igår) var vi ute og tok litt bilder. Vi hadde photoshoot for ikke så lenge siden, men vi hadde så lyst å ha en til. Er fornøyd med bildene og ikke minst kameraet! Håper dere likte bildene. 

Photoshoot del 2


canon eos 600d

Photoshoot del 1


Canon eos 600d

Hei! Hadde besøk av Kristine i går. Var utrolig kjekt, og vi var mesteparten av tiden ute og tok bilder. Er veldig fornøyd med den nye kontrollen jeg fikk i posten hin dagen. Photoshoot del 2 kommer iløpet av dagen så følg med! Hva synes dere om bildene?


Drop pictures
Canon eos 600D

Hva synes du om bildene?

Photoshoot

Hadde Silje på besøk her i går. Var jo så nydelig sommervær her i Bergen at vi tok på oss smilet og tok noen bilder ute. Ingenting er bedre enn fint vær sier no bare jeg. Elsker følelsen av sommer. Jeg er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre i dag, men forhåpentligvis finner vi på noe siden det fortsatt er sol og fint vær ute.

I just dip dyed her hair

Hei! Var ikke hun kjempesøt med rosa tupper? Er bare rød konditorfarge da. Men jeg syns hun ble kjempesøt! Hun ble ganske så fornøyd selv også, så det er jo kjempebra.


Hva skal jeg velge?

1.

2.


3.


Jeg har hatt lyst på ett nytt profilbile kjempe lenge nå. Har ett nå som ikke er så veldig gammelt, men jeg har lyst på ett profilbilde som ikke er tatt fra mobilen. Så derfor gjør jeg det bare enkelt å greit og spør dere. Hvilket av bildene synes dere jeg skal velge som profilbilde på facebook?

Dolphin Tale


                                                                          Bildene er tatt av meg, canon eos 600d

Søndag 8. juli var jeg nedom kaien der som jeg bor fordi jeg fikk høre at det var en delfin som var der nede. Jeg var jo litt tvilsom, men alikavell tok jeg med kameraet og gikk håpfull ned til sjøen. Som dere kan se så har jeg knipset en del bilder som i alle fall jeg er veldig fornøyd med! For det er ikke alltid man ser delfiner som hopper masse over vannet og får muligheten til å ta bilder av den. Så jeg er faktisk ganske fornøyd med disse bildene. Håper dere likte bildene!


Sommerferie er noe av det beste


                                                                           Canon eos 600D + canon 18-55mm

Sommer og sol er det beste i hele verden. Ikke akkurat at det er så veldig mye sommer og sol her nå. Men disse bildene som jeg tok i går minner meg helt sykt om sommer. Elsker blomsterbilder/sommerbilder. Nyt den menst dere kan folkens, det skal i all fall jeg!
Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits