Jeg er på forsiden av blogg.no

God morgen alle sammen! Nå var mandagen her igjen etter en fin og god helg. I dag har jeg engelsk tentamen på skolen, så jeg kommer mest sannsynligvis tidligere hjem enn vanlig, noe som blir veldig godt! Så dagen i dag skal brukes på å øve til en viktig naturfagsprøve som vi skal ha på onsdag og gjøre ferdig økt 11/30! 

Jeg nevnte i går at jeg hadde en god nyhet, som overskriften sier så er jeg på forsiden av blogg.no! Jeg ble utvalgt til ukens blogg, noe som er veldig gøy. Jeg fikk telefonen på fredag av de at jeg var blitt utvalgt, så jeg var jo sinnykt glad, var såvidt jeg klarte å holde det for meg selv. Men nå skal jeg ikke bable mer, slenger på et par bilder som jeg tok nå nettopp, unnskyld for det trøtte trynet. Kommer muligens outfit bilder senere hvis jeg klarer å få noen til å ta de for meg. 

 
Ny header!

Hei! Som dere sikkert har merket så har jeg endelig fått meg en ny header. Den som jeg hadde før var skikkelig kjedelig å se på, og jeg ble fort lei den. Denne her derimot tror jeg ikke at jeg kommer til å gå like fort lei. Det var søte >Tonje< som lagde den for meg, og hun er ekstremt flink! Det var hun jeg også kjøpte designet av, som også er veldig fint. Håper det blir litt "gøyere" å gå inn på bloggen min nå. Snakkes i morgen alle sammen, som sagt så har jeg en god nyhet som jeg skal komme med, så stay tuned. God natt! Hva synes dere om den nye headeren min? 

Litt endringer

Som dere kan se så har det skjedd litt endringer i designet. Vil bare informere dere om at det ikke er helt ferdig, det er bare midlertidig. En som heter Tonje som lagde det forrige designet og headeren min, skal hjelpe meg å fikse på det i morgen. På tide egentlig, kan jo ikke ha en header hvor jeg har rødt hår når jeg har brunt hår. Det var egentlig bare det jeg ville si til dere. God natt!Back on track

Hallo igjen! Det er skikkelig lenge siden jeg blogget sist, for å være helt nøyaktig så er det akkurat 64 dager siden. Tror faktisk det må være en ny rekord siden jeg begynte å blogge. Men nå har jeg i alle fall planer om å starte igjen. Man merker også spesielt at man nesten ikke bruker kameraet når man tar en så lang pause, så det er godt å vite at jeg er tilbake igjen og kan bruke det masse igjen! Håper jeg ikke syns dette bare er gøy i bare noen få dager også slutter jeg igjen. Jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan og prøve å få mye tid til å blogge hver dag. 

Det er kanskje også på tide å skaffe seg en ny header i og med at den er begynt å bli veldig gammel nå. Har jo ikke rødt hår lenge, hehe. Skal se hva jeg får tid til! 


INSPO

                                       

Nettet er nede

Heisann! Beklager, men nettet er nede til tirsdag. Etter lyn og torden som var hin dagen så ble nettet nede, så jeg kan ikke blogge før på tirsdag. Akuratt nå er jeg hos søsteren min, for jeg skal streame noen serier sånn at jeg har noe å gjøre på mens det er nede. Er faktisk sinnsykt kjipt, og jeg merker nå hvor sykt avhengig jeg faktisk er av internet... Jaja, får bare klare meg meg med tv da! Men vi snakkes folkens! 


Slenger no bare på et bilde. 
 

Nytt design og header

Hallo! ENDELIG har jeg fått meg et nytt og fint design og ikke minst en fin header. Det var >Tonje< som lagde det til meg, og jeg betalte 200 kr for det, men det var virkelig verdt pengene. Dette kommer jeg kanskje til å bruke frem til vinteren (kanskje endre header underveis) i og med at jeg har betalt for det. Men dette er et design som passer mer til min blogg, og jeg virkelig elsket det, så tusen takk til deg Tonje! Jeg har til og med fått inn skikkelige linker og slikt til youtube, facebook og instagram. Det tror jeg faktisk ikke at jeg har hatt før! Jeg håper at dette kommer til å hjelpe bloggmotivasjonen min mer, for det pleier vanligvis å gjøre det. Hva synes du?♥♥♥♥♥♥


 

Ukens spørsmål #4

Hvor er klærene fra?

Cardigan fra Vero Moda, T-skjorte fra H&M, Armånd fra Risøe, Ring fra Risøe, Bukse fra Carlings og Sko fra Toms.Kan du ha tutorial på headeren din?

Ja, det kan jeg! Liker når folk spør om slikt, for det gir meg nye idér til nye innlegg.

Hva heter sangen?

Sangen heter roar - Katy Perry, men det er Boyce Avenue som synger denne versjonen.


Her er sangen.

Hvis det er mer dere lurer på, så er det bare til å spørre. Må bare nevne at jeg ikke kommer til å blogge noe særlig frem til torsdag, rett og slett fordi jeg sover hos søsteren min og jeg tok ikke med kameraet. Håper jeg snart kan få fikset på designet mitt, for jeg kjenner at motivasjonen til å blogge synker. Og det er faktisk fordi at jeg er lei designet, så jeg tror det vil gjøre motivasjone bedre. Jeg er i alle fall skikkelig tilbake igjen på torsdag forhåpentligvis. Så vi snakkes alle, ha en fin uke videre!

Bedroom inspiration
                                       


Jeg elsker å søke på "bedroom inspiration" på weheartit. Elsker slik inspirasjon! Bare se over, alt er superfint. Jeg skal ha et rom som er lyse og fine som de over når jeg flytter ut for meg selv, håper jeg. Liker lyse og søte rom, hva liker du?

Headere

Hei! Idag tok jeg bussen til farmor rett etter skolen, og her har jeg vært helt siden klokken halv fire. Det er jo ikke nett her, så jeg må bruke delt-internett på telefonen min, noe som egentlig er litt kjipt nå som jeg netopp har fått nytt nett, så derfor må jeg blogge litt fort. Jeg har jo photoshop på denne macen, så jeg har lært meg hvordan jeg lager headere! Jeg skal få hjelp av Silje til å sette den inn på bloggen for det er slikt jeg ikke klarer selv. Så lagde jeg en til henne også.


Silje ville ha en uten skrfit.
Hva syns dere om de?

Ukens spørsmål #3

Må faktisk ærligtalt innrømme at jeg ikke har vært særlig flink til å ta bilder av ukens måltider denne uken, noe som jeg skulle begynne å ha fra idag av. Altså at jeg skulle legge ut bilder fra ukens måltider hver søndag. Så jeg må faktisk begynne fra neste søndag av! Sorry for dette... Men har fått noen  spørsmål denne uken som jeg kan ta med i ukens spørsmål i alle fall, og her er de:Hvem inspirerer deg til å blogge?

Da må jeg nok svare andre blogger og at jeg i det hele tatt har lesere på bloggen. Hvis jeg ser andre gøye innlegg på andre blogger blir jeg ofte inspirert til å lage lignende innlegg selv. Og selvom jeg ikke er en toppblogger og har over flere tusen lesere så inspirerer alikevell de leserene jeg har til å blogge. Hadde jeg ikke hatt lesere, så hadde det jo ikke vært noe vits å blogge. 

Hva er din naturlige hårfarge?

Min naturlige hårfarge er brun. Vet ikke helt om min naturlige hårfarge er lysebrunt eller mørkebrunt, men når jeg  var mindre var det veldig lysebrunt. Men jeg har hatt ekstremt mange hårfarger, og jeg finner ikke et skikkelig bilde av min naturlige hårfarge.


Haha, huffameg.

Hvem ligner du mest på av foreldrene dine?

Folk, eller søstrene mine, mener at jeg ikke ligner på noen av dem faktisk. De mener jeg ligner mer på en av tantene mine.

Hvem sin leilighet var det du var i?

Ja, jeg skrev jo "Nå sitter meg og Silje i leiligheten etter en god middag." Skjønner at det nesten høres ut som det er min leilighet, men søsteren min var vekke i en uke i England og da fikk jeg låne hennes leilighet. Så når jeg skriver at jeg er i leiligheten, så mener jeg søsteren min sin.

Hvor kjøper du klær?

Jeg pleier å kjøpe klærene mine på Gina Tricot, Bik Bok, H&M finner jeg et par småting av og til og Vero Moda. Det er veldig sjeldent at jeg bestiller ting fra nettet, men jeg er veldig glad i SheInside.Har du noen spm til neste ukens spørsmål?

Ukens spørsmål #2

Hvor bestilte du dekslene fra?

Jeg bestilte dekslene fra dx.com, hvis dere vil se alle dekslene jeg bestilte kan dere finne de >her<.


Dette bruker jeg mest.

Hvilken skole går du på?

Jeg går på BPG


Hvor mye kostet det rosa dekselet til macen, og er det flere farger?

Det kostet 70 kr om jeg ikke tar helt feil, og ja, det fins mange andre farger. Men det vil jo være annen pris på de andre.


Noe dere lurer på til neste ukens spørsmål?The winners

Vinnerene er Line på førsteplass og Julie på andre plass. (Trykk på navnet for å komme på bloggene!)  Der vil førsteplassen få velge hvilket av de tre dekslene hun vil ha, også får andreplass de to andre. Det var jo bare seks stykker som meldte seg på, så det var i alle fall større sjangse for de som var med å vinne. Jeg brukte random.org til å velge vinnerene, så ikke tro at jeg bare plukket ut noen. Gratulerer til dere to! Jeg skal sende dekslene så snart som mulig, gjør det sikkert i morgen. 
Her er dekslene de kunne velge mellom.

 

Konkurranse: vinn deksler!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Heisann! Da har jeg tenkt å sette igang min første konkurranse her på bloggen. Jeg har nevnt et par ganger her på bloggen at jeg har bestilt Iphone 5, fordi at min andre mobil (Iphone 4s) ble ødelagt da jeg var på båttur. Jeg har en del Iphone 4/4s deksler som er lite brukt som jeg ikke har bruk for mer. Og jeg tenkte derfor at jeg kunne ha en konkurranse her på bloggen der 2 kan ha muligheten til å vinne. Den heldige som kommer på førsteplass får velge hvilke tre deksler h*n vil ha, og andreplassen får de to andre. Vinneren kontakter jeg i mail, og det er der h*n kan velge hvilket tre deksler h*n ønsker, så det er ikke nødvendig at dere kommenterer det i kommentarfeltet. 

DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED:

♠ Like facebooksiden min >HER<.


♠ Trykke på ''Liker'' knappen under dette innlegget.

♠ Skrive at du er med + ha med e-mail eller noe annet slik at jeg kan kontakte deg. 


 Jeg skjekker at alle tingene er gjort, så om dere vil være med så må dere gjøre disse 3 enkle tingene.Her er dekslene:


Håper dere liker dekslene og har lyst å være med!

Ukens spørsmål

Hvor i Bergen ligger weekday?

Jeg er ikke verdens flinkeste til å forklare, men om du er kjent i Bergen så kan det være du har en anelse om hva jeg snakker om. Om du tar bybanen til siste endestopp (byparken), og går rett frem, så vil weekday ligge til høyre for deg. Eller så kan du gå til moodofnorway og gå nedover den gaten der. Okei, dette ble veldig dårlig forklart. Men det ligger der meg bybanestoppet/moodsofnorway/sundt.

Er det lettere å bruke sånn enn en vanlig donut?

Etter min mening syns jeg det ja! Jeg syns det er mye lettere, finere og mindre stress og bruke en slik en. Så jeg annbefaler dere å kjøpe en slik en på CMYK for 50 kr om dere først skal kjøpe dere en donut. Hvor får du bestilt dekslene fra?

Jeg bestilte >disse< dekslene fra dx.com! Men andre billige sider der du kan bestille deksler osv. er etsy.com og miniinthebox.com. Dette var noen av spørsmålene som jeg har fått forrige uke. Om det er noe annet dere lurer på så er det bare til å spytte ut!


Noe mer dere lurer på til neste ''ukens spørsmål''?
 

Ukens spørsmål

Jobber søsteren din på kremmarhuset?
Nei, jeg har to søstre. Den ene jobber som feier (haha) og den andre jobber på hurtigruten. 

Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker canon eos 600D. 


Dette er bilde av 500D, haha, men de er ganske like. (tatt av meg, tatt med canon 600D)

Kunne du tatt bilder av Madelen i kjolen du lagde på skolen?
Ja! Kan lage et eget innlegg med bilder, glad noen er interesserte i å se ''mesterverket'' mitt :-)

Hvilket lydkort og redigeringsprogram bruker du? 
Lydkortet jeg bruker heter steinberg CI2. Jeg har to redigeringsprogram, det ene heter Cubase AI5 også fikk jeg også med et annet til mikrofonen jeg fikk, det heter Sonar X1 LE. Men jeg skal komme med et innlegg lengre frem i tid der jeg skriver litt mer om det. 


Lydkortet


Cubase AI5


Sonar X1 LE


Syns det er koselig å få spørsmål, så er bare til å spørre om det er noe dere lurer på. 

Nye favorittblogger


>Emma Ward<


>Jon Alexander<


>Caroline<

Heisann! Tips til dere som leter etter nye blogger å lese. Disse bloggene her er noen få av de nye bloggene som jeg har begynt å lese no i det siste. Elsker virkelig disse bloggene, og er innom de flere ganger for dagen.

Spørs om det blir så mye mer blogging på meg idag.. For om en halvtime skal jeg jobbe hos moren min i noen timer, og etter der skal jeg til søsteren min å endelig farge håret. Fikk nemlig ikke gjort det før i dag. Men vi snakkes alle sammen, ha en fin dag!


Leser du noen av disse bloggene? 

3 BLOGGER

Nå har jeg valgt 3 favoritt blogger av hele 15 stk. som meldte seg på! Var faktisk litt vanskelig å velge denne gangen, for alle bloggene var fine. Jeg valgte å ikke velge de som jeg allerede har linket på denne bloggen på en eller annen måte før, så jeg håper det går fint. Men disse 3 bloggene som jeg har sett litt på nå er de jeg likte veldig godt! 
 LisaHannaSandraHvert innom noen av dem før?

3 BLOGGER?

Har du lyst å være med på 3 blogger?


 
Dere skriver i kommentarfeltet om dere har lyst til å være med, så iløpet av dagen kommer jeg til å gå igjennom alle som har lyst å være med og finne meg 3 favoritt blogger. Jeg kommer til å gå utifra det som de fleste gjør, design, header, bilder, skrift osv. Hvem vet? kanskje noen av dere får nye lesere?

Det eneste du trenger å gjøre
*Skrive i kommentarfeltet at du er med


Har du lyst å være med?

PauseHei alle. Lenge siden sist? Jeg har tenkt å ha en pause, noe som sikkert noen av dere allerede har skjønt. Trist å si, men jeg er begynt å bli litt lei av blogging nå. Kommer tilbake når jeg har lyst til å blogge igjen og når jeg har fått inspirasjonen. Kommer mest sannsynlig til å begynne å blogge igjen før jul, så vi snakkes til da!

Swiss lashes

Halloen! Vær med du også 

sw22ic

3 blogger

MMIO.BLOGG.NO


IDANESBY


FRKDURACELLKan egentlig bare begynne innlegget med å si at jeg liker alle disse bloggene veldig godt og at disse tre har fått seg en ny leser! Er noen av dere i kommentarfeltet som jeg har anbefalt før, så ikke ta dere nær av at jeg ikke linket deres blogg. Kjenner frkduracell godt, også kjent som Marita, naboen min ja. Hun har akkuratt begynt å blogge om trening, mat osv noe som jeg kommer til og bli masse inspirert over fremover. Tenkte også at det kanskje hadde vært litt kult og bli linket og få en god start. Håper ingen blir skuffet for det var veldig mange fine blogger, men disse tre var de jeg likte aller best!
Hva synes du? Skal jeg ha flere sånne innlegg?

3 blogger, er du med?


Hei!
Stjeler dette fra bloggen til Silje. Tenkte jeg kunne velge ut 3 fav. blogger fra kommentarfeltet i dette innlegget, også lager jeg ett innlegg en annen gang hvor de 3 bloggene blir linket. Det jeg ser på er vell designet, om det er ryddig og fint. Headeren, hvordan personen skriver og om det er passe med bilder. Det sier veldig mye om en blogg så derfor ser jeg mest på det. Er du med?

Bloggmatch.no, prøv det du også!Hei og hallo!
Jeg registrerte meg på bloggmatch for en liten stund siden, noe som jeg faktisk tror at jeg ikke kommer til å angre på! Om du gjør det samme som meg og melder deg på tror jeg ikke du kommer til å angre heller. De har begynt og komme bedre i gang nå, med en del som har registrert seg. Det er omtrent det samme som bloglovin nemmelig at du får flere lesere og oppdrag. Bloggmatch er også for deg som ønsker å tjene penger på bloggen din, og hvem vil vell ikke tjene penger på bloggen sin? Jeg vil i alle fall det, og om du øsnker det samme er det bare til å registrere deg >her<. Om dere øsnker kan dere også like facebooken sin >her< slik at dere kan holde dere oppdatert!


Tommel opp for bloggmatch, og prøv det samme du også!

Leserspørsmål`- Hvor kjøpte du kamera kontrollen?


Kontrollen ble bestilt fra en kinesisk nettside, og det var pappa som bestillte den for meg. Når du handler det fra nettet får du det sååå mye billigere. Den kostet bare 20 kr, ja du leste riktig.

Hvor mye kostet dataen?


Jeg bestilte den på nettet (mpx.no) og jeg kjøpte den for 4000kr.


Noe mer dere lurer på?Hei! Mitt navn er Susanne, og jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen vil jeg dele det jeg kan om sminke og andre produkter.

arkiv

 • April 2015
 • Mars 2015
 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013

 • kategorier

 • Blogg
 • Fotografier
 • Hverdag
 • Mote og nytt
 • Om meg
 • Reise
 • Trening og kosthold
 • Utvekslingsår 14/15
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits